Bebek bekliyorum. Çocuğumun tek ebeveyni ben olucam. Ailem de bu süreçte bana yardımcı olacak fakat bu zor bir süreç. Sizce zorlukları nelerdir ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı durumu yaşadım, benim oğlum şu an 5 yaşına geldi, doğduğunda üye olmuştum bu siteye de. Aynı korkular endişeleri yaşadım babasını sorarsa diye. O kadar çok sıkıntı çıkıyor ki bu kaygılar hafif kalıyor. Ara sıra parka giderken gezerken " bazı çocukların sadece annesi olur, bazı çocukların sadece babası olur, bazı çocukların hem annesi hem babası olur, bazı çocuklar ise kimsesiz olur anne babası olmaz.. " diyerek bilinçaltına bu bilgileri yerleştirdim bilsin yani. Ve şu an hiç sormuyor. Babası zarar ziyan biri olduğu için görüştürebileceğim biri değil. Babası şehit olan çocuklar var onlar ne yapsın.. Şu hayatta her türlü acı var. Onun da kaderi böyleymiş yapacak bişey yok sen dik dur. Sadece şu tavsiyeyi verebilirim, doğduğundan beri benimle uyuyor hala ayıramadım yeni yeni başladık ama zor görünüyor. Aman uykumdan etmesin diye hep yanımda uyuttum. Zamanı gelince ayrı uyut yoksa seni asla bırakmıyor. Gerçi benim oğlum aşırı huysuz, babasına çekmiş. Umarım senin evladın sakin yumuşak huylu olur 🙏 kimseye de güvenip pek emanet etme.
06 Yorumla- +1 yıl
Sizin hiç mi kabahatiniz yok?
Cevap sahibi+1 yıl@BirGaripGörünmezAdam Evet benim hiçbir kabahatim olmayan bir ilişkiydi. Farkındaysanız detay anlatmadım, kafanızda kurup yargı dağıtmayın.
Soran+1 yılBen sana çok teşekkür ederim umarım bende senin gibi iyi bir anne olabilirim
- +1 yıl
Ortada bir babasız çocuk var. Sorumluluk konusunda, bir anne olarak hiç bir sorumluluğunuzun olmaması mümkün değil. Üzülerek söylüyorum, tecavüzede uğrasanız bu durum değişmez.
Cevap sahibi+1 yıl@Soran Ben de size teşekkür ederim, hiç üzülmeyin her şey yoluna girer..
Cevap sahibi+1 yıl@BirGaripGörünmezAdam sen ne anlatıyorsun anlamıyorum?
En İyi Cevaplar
Yorumlarda evlilik dışı olduğunu okudum. Baştan şunu yazmak istiyorum. Müslümansanız ben müslümanım diyorsanız zina için tövbe etmeniz sizin için daha hayırlı olur. Bunun dışında babasının bilmesi gerek. Tek başına çocuk büyür belki babasını sormaz ama bilmesi gereken bir gerçek. Bu da şunu doğurur babamla neden ayrıldınız diye. Eğer bebeğin babası evlenmediyse her şey için geç değilse babası ile konuşun.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır evli değil kendisiyle görüşmeye karar verdim
Soran+1 yılKabullendi hatta hiç bir sorun çıkarmadı sadece bu zamana kadar haber vermediğim için kızdı
Soran+1 yılTeşekkür ederim☺️☺️
Öncelikle rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin diyorum. Psikolojik olarak elbette zor bir süreç, ama sen şimdiden bunları düşünme bebeğini kucağına aldığın an bunların hepsini unutacaksın, hayatın bütün zorlukları sana daha kolay gelecek. Anne olmak insana güç veriyor, ben artık anneyim güçlüyüm pskolojisi oluyor içinde. Allah yardımcın olsun umarım her şey istediğin gibi gönlünce olur.🌺
03 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur ama toplum çok etkiliyor beni ve çok üzülüyorum
Soran+1 yılBebeğim evlilik dışı bir bebek bunu çok eleştiriyorlar
Sen kendin neyi nasıl istiyorsan öyle yap. Ailen yanındaymış zaten destek olacak insanlar olacak. Bu dünyada tek başına çocuk yetiştiren bir sürü kadın var. Başkalarının ne dediğini falan zaten boş ver bir kaç yorum görüp kendi kendime sinirlendim buralarda. Hayat senin hayatın karar senin hayatın. Ama babasına haber versen iyi olur zaten kabul etsin veya etmesin sen kararını vermişsin ve bu bir şey değiştirmeyecek. sadece haberi olmuş olacak o kadar. Umarım mutlu güzel ve güçlü bir evladın olur. Sen de daha da mutlu olursun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılEn başta baba sevgisi olmadsn büyüyecek gadası
00 Yorumla
+1 yılDoğduktan sonra zorlu bir süreç dediğiniz şey aslında zevkli bir süreçtir ilk başlarda mutlaka bilenden tavsiyeler al nasıl tutulur nasıl yıkanır ağladığında niçin ağlar ve unutma bebek sebepsiz ağlamaz bunu unutma karnını doyurdugunda gazı olacak mutlaka her doyduğunda gazını çıkarmalısın yedini kusacak bazen kötü gibi gorunsede gözlerine bakışı herşeyi unutturucak emin olabilirsin
017 Yorumla
Soran+1 yılBakım işlerinden korkmuyorum aslında annem bu konuda bilgili ben sadcee tek başıma ileride ne gibi sorunlar olur diye korkuyorum
- +1 yıl
Diğer yorumlarda okuduğum kadarıyla evlilik dışı olacak galiba bebek ilerisinde ne olacağı belli olmaz belki biri girer hayatınıza evlenirsiniz bebek onu babası olarak görür kimligine onu yazdirirsiniz hayat sürprizlerle doludur Rabbim evladınızi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah her şerde vardır Bi hayır gün doğmadan neler doğar bilinmez
Soran+1 yılEvet evlilik dışı. Ama babasına haber vermedim vermek mi daha mantıklı sizce
- +1 yıl
O kişiyle aranizda hala sevgi varsa küçücük te olsa haber vermelisiniz bilmeli belki gerçek babası yazılır kimliğine mutlaka bilmeli istemese bile o kimliğe adını yazdirmali sorumluluğu var çünkü almalı karakteri iyiyse sizden ilerde çocuğunu almaz bu ihtimali düşünerek hareket edin derim
Soran+1 yılKarakteri iyi aslına bakarsanız ben onu hala seviyorum. Sadece annesi beni uygun görmedi bizde tartıştık ayrıldık
- +1 yıl
Ooo ozaman harika annesi torunu oldunu görünce yalvarır bile size tabi dna testi de ister kaynana ya umarım bu zaman zarfında evlenmemistir o kişi haber verecekseniz şimdi vermelisiniz doğumdan sonra değil lohusa doneminiz kötü geçebilir her kadın aynı olmuyor şimdi duygusal durumdasınız çünkü en uygun vakit bu vakit kimbilir belkide çok mutlu olur bilinmez onu en iyi siz taniyorsunuz iyice düşünün öyle karar verin o kişide seviyorsa mutlaka çözüm yolu açık olur annelige hazirmisin çünkü sonsuza kadar anne olarak kalacaksın
Soran+1 yılÇok zamansız girdi bu bebek hayatıma hiç beklemediğim anda ama o kadar hazır hissediyorum ki
- +1 yıl
Ozaman her zorluğun üstesinden gelirsin anneler güçlü olur ve sende artık annesin güçlü olacaksın psikoloji durumun çok önemli bu zaman içerisinde annende desteği veregine göre kolay olacak inşallah ben yanlizdim çünkü ilk cocugumdada ikincisindede ailem olmadı hiç yanimda sadece eşim oda çalışıyordu yanlizdim bu süreçte
Soran+1 yılBir de insanlar yadirgiyor aldiraydin diye ben çok üzülüyorum bu durumdw
- +1 yıl
İnsanlar hep konuşur canım hiç susmazlar 70 yasinada gelsen konuşacaklar o yüzden duymucaksin cvbi yapıştırıp susturacaksin onlarında mutlaka çocukları vardır başına gelince seni anlicaklsrdir o yüzden aldırış etme
Soran+1 yılBen hiç cevap veremiyorum bazı kadınlar bir karnıma bakıyor bir de yüzüme
- +1 yıl
O bakan kadınlar kimbilir kaç kişiyle neyse agzimi bozmim herkes önce kendine baksın bence
Soran+1 yılİşte hatta biri insan karnını bari saklar dedi anlamadığım şey doğunca bebeği saklamayacagim ki karnımı niye saklıyayim
- +1 yıl
Böyle beyin yoksunu kişiler olunca insan sakin olamiyor sanane ya sanane dimi saklanabilcek bisemi sanki hiç takma kafana sen canım bebeginde etkilenir bundan görme duyma politikasını uygula hep
Soran+1 yılElimden geldiğince duymuyorum ama çok üzülüyorum
- +1 yıl
Bunlar zaten olacaktı canım ama duyup duymamak üzülüp üzülmemek sana kalmış o yüzden diyorum ya güçlü olacaksın ezdirmicen olmuş ya artık geri dönüşü yok bunun ileriye bak hep geriye değil
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim ♥️
+1 yılKendi ayakların üstünde durabilen biriysen pek sorun yaşamazsın. Maddi ve manevi olarak elbet yıpratıcı bir süreç ama sağlam durman önemli. Bir de çevrende güvenebileceğin, sana manevi destek olacak bir iki arkadaşın olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılAilem destekçi bebek büyüyünce kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim maddi olarak çok sorunum yok
- +1 yıl
Bu güzel. Peki manevi olarak yanında olacak arkadaşın var mı?
Soran+1 yılMaalesef yaşadığım yerde yok
- +1 yıl
Anladım. O zaman bir psikolog veya sanal bir arkadaş da olabilir. Süreci yalnız atlatmamanı sağlar en azından. Ailenin desteği önemli ama bazen arkadaşlar da iyidir. Umarım her anlamda sağlıklı bir süreç geçirirsin.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim😊
Soran+1 yıl☺️
+1 yılEvet zor, çocuğun aklı yerine gelene kadar bir zorluk çekmezsin. Bir zaman sonra babam nerde diye sormaya başlayınca, sonrasında da babasının nerde olduğunu kendi çözemeye çalışınca zor olur... Allah yardımcın olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet en çok endişe ettiren şey babasını soracak olması bu beni de korkutuyor
- +1 yıl
Şimdiden bir senaryo ya da hikaye üzerinde odaklanmalısın. Konu nedir, babası nerdedir bilmiyorum ama buna hazırlıklı ol
Soran+1 yılÇok zor hatta en zor kısmı burası belki de
- +1 yıl
Bi yerden sonra kabullenecek, çaresi yok. Sevgiyle büyüt
Bebeğiniz sağlık, mutluluk, bereket getirsin size inşallah. Evlat sahibi olmak yani ebeveynlik hiçte 20'li yaşlarda düşünüldüğü gibi toz pembe bir durum değil uzun ve zorlu bir süreç bütün hayatını adamaktır. Allah bağışlasın evlatlarımızı ama küçüklüğündense büyüdüğünde ilgilenmek daha zor. Bu zorlu süreçte size ve evladınıza sağlık, mutluluk, huzur diliyorum ve dünyanın en güzel varlığı hazinesidir evlat diyerek yazıma son veriyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSen güçlü bir kadınsın eminim bunun üstesinden gelirsin bebek bakmak çok zor değil gerçekten zorlanmazsın emin ol
09 Yorumla
Soran+1 yılBebek bakmaktan ziyade toplum çok yorum yapıyor çok üzülüyorum
- +1 yıl
Toplumu boş ver o senin parçan toplumun kendine faydası yok kimseyi takma iki gün konusur herkes sonra unutur
Soran+1 yılHaklısın belki bir de babasını tanımak istediğinde zorlanirim
- +1 yıl
Babasına söylemen gerekiyor bilmesi hakkı
Soran+1 yılİstemezse diye çok korkuyorum
- +1 yıl
İstemesin sen zaten dünyaya getirmeyi göze almadınmı
Soran+1 yılBen her şekilde getiricem ve az kaldı zaten sadece kırılırim diye
- +1 yıl
Bak şimdi onu ara söyle durumu kabul ederse eder etmezse etmez
Kırılma ayrıca istemezse keyfi bilir
Soran+1 yılHaklısın en azından bilmeye hakkı var
Seni zorlayacak tek şey elalemin dırdırı olur. İlerleyen zamanlarda aklı kestikçe çocuğun baba ile ilgili soruları olur.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sanırım öyle şimdi insanlar konuşuyor büyüyünce babasını bilmek istiycek
Soran+1 yılBuradan bile ağır yorum yapan var cidden zor. Üstesinden gelemem diye korkuyorum
Soran+1 yılCevap vermeden duramıyorum demedikleri kalmıyor sanki hepimiz insan değiliz gibi
Soran+1 yılHaklısın keşke herkes senin gibi düşünse ve yargılamasa
+1 yılRabbim Yar Ve Yardımcınız olsun İnşallah Değerli Kardeşim Maddi Manevi Masraflar Çok olucak
04 Yorumla
Soran+1 yılMasraf sorun değil maddiyatim var
- +1 yıl
Maddiyat sorunum var masraf sorunum yok dediniz manevi sorun olmasın sizinki ozaman
Soran+1 yılBen daha çok manevi sorunlari merak ediyorum
- +1 yıl
Uzaktan da olsa yaş itibariyle ve yediğim kazıklar ve yalancılardan aldığım derslerden tecrubeliyim her türlü manevi yardımcı olurum seve seve
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni de annem tek başıma büyüttü, daha ben doğmadan babam cinayete kurban gitti
Ben hep sakin çocuktum anneme hiç zorluk çektirmedim maddi yönden de iyiydik, zaten 7 yaşımda annem evlendi hayatım çok değişti daha mutluydum çünkü babam vardı almadığım baba şefkatini üvey babamdan aldım, yani açıkçası ne olursa olsun maddi manevi bir anne iyi olsa bile babaya ihtiyaç duyuyor, sakın korkuya kapılma inşallah sağlıkcakla bebeğini kucağına alırsın hem zaten ailen yanında pek sorun olmaz01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyle olur üstesinden gelemem diye korkuyorum bazen
+1 yılHem annelik hem babalık yaptığın için hayat çok daha zor olacak sizin için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuk okula başlayana kadar biraz kolay olur ama okula gidince sürekli babasını soracağı için durum sizin için zorlaşır.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende en zor kısmı orası diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBu konuda daha hassas olur okuldaki arkadaş çevresi ona ailesini babasini anlatırken o bunu sürekli size soracak.. Allah kolaylık versin size sorumluluğu çok olurama siz daha güçlü olup bunun üstesinden gelebilirsiniz.. gerekirse evliliği düşünün çocuğunuz için.
Soran+1 yılBuradaki yorumlardan sonra babasını aradim haber vermek için
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsınız bence 🙏🏻 kolay gelsin size..
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinle ne yaşamış olabilirsin ki hamileyken ayrıldınız diye düşünmeden edemedim
05 Yorumla
Soran+1 yılEvli değildik
Cevap sahibi+1 yılÇok şükür
Soran+1 yılSevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılSiz nerelisiniz ailenin destek çıkması çok güzel ama ideal bir Türk ailesi ne yazık ki buna hazır değil o yüzden merak ettim nasıl destek olduklarını
Soran+1 yılMersin
+1 yılBebek bakım seminerlerine katıl, devlet hastanelerinde gebe okulları oluyor, hem fiziksel bakım hemde psikolojik bakım üstüne kitaplar oku inan herkes çocuk doğurup bakıyor önemli olan özenle bakmak
00 Yorumla
+1 yılZor olacak.. Ama başaracaksın ❤
00 YorumlaÇocuğun maddi manevi tek destekçisi sensin en zoru da bu hastanesi bezi sütü maması hastalığı falan çok zorn
028 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak sorun yok ama manevi olarak yıpranacagimi düşünüyorum
Soran+1 yılYanımda durmazlarsa da kendi ayaklarımın üzerinde durucam
Soran+1 yılÜniversite eğitimimi tamamladım. Bebeğimi belirli bir süre büyütüp çalisirim ayrıca ailem desteğini kesmez benden
Soran+1 yılYa böyle konuşmak kolay ama hamilelik bile zor haklısınız
Soran+1 yılKocam değildi sevgilimdi ayrıldık ve başka şehirde. şu an 5 aylık
Soran+1 yılHayır yok
Soran+1 yılBaşka şehirde yaşıyor bir kez durumu izah etmek için aradım cevap verip dönmedi bende söylemekten vazgeçtim
Soran+1 yılÜniversite okuduğum sehirdeydi ben geriye dönünce anlasamamaya başladık ayrıldık
Soran+1 yılBiliyorum ama istemez diye korkuyorum o zaman daha fazla yıpranırim
Soran+1 yılSanırım söylemek zorundayım haklısıniz
Soran+1 yılAma ya ters tepki verirse
Soran+1 yılAma varlığından habersiz olursa da kızıyla görüşme belki de ona babalık yapma hakkını elinden almış olurum değil mi
Soran+1 yılEdicem teşekkür ederim
Soran+1 yılİnşallah çok teşekkür ederim
cinnet geçirirsin bulaşma bu devirde çocuk yetiştirmek bir hayal
013 Yorumla
Soran+1 yılArtık çok geç 😂
- +1 yıl
ozaman sana ve ailene bı mezar hazırla çocuk her büyüdüğünde masrafları 2 katına çıkacak okula başladığı gün hayattan bezmeye başlarsın hükümet sana bide yardım etme bahanesi ile sadaka verir örnek verim çocuğun okul masrafı 30bin TL ise aylık 300 TL verir onla idare et der multecilerede Bahçeli ev falan yaparlar
Soran+1 yılYardıma ihtiyacım yok maddim durumum iyi artı olarak mesleğim var.
Soran+1 yılYok durumum iyi. Çevirmenim ben ama şu an çalışmıyorum. Biraz zor geçiyor hamilelik
Soran+1 yılKız olduğu için futbolla ilgilenicegini sanmıyorum 😂
Soran+1 yılYok Beşiktaşlı yapmam 😂
Soran+1 yılYazık kızıma 😂
Babanın yoğun bi çalışma programımı var?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır babasıyla evli değiliz
Soran+1 yılBabasını bilgilendirmedim ayrıldık ve o farklı şehirde
- +1 yıl
Hımmm ama bilmek en doğal hakkı bunu dha sonra öğrenirse ve mahkemelik bi durum olursa mahkeme yüzde 90 onu haklı bulacaktır. Ama bu durum beni ilgilendirmez tabiki. Sana vereceğim en iyi tavsiye sen bir annesin ve yaratılış gereği bu içgüdü senin içinde bi yerlerde çocuğun için en iyi şeyi sen biliyor olacaksın çok fazla kimseye kulak asma. Kararsız kaldığında kendi mantığın ve hislerine hareket et inanıyorum ki bu içgüdü seni doğru yola taşıyacaktır.👍
Maddi olarak sağlam olman
01 Yorumla
Soran+1 yılMaddiyatta sorun yok ailem yanımda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebegin babası nerde
034 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık başka bir şehirde
Cevap sahibi+1 yılEvli misiniz
Soran+1 yılDeğildik sevgilimdi
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahı varmıydı
Soran+1 yılYoktu sevgilimdi sadece günahtı biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYarın o çocuk beni niye dünyaya getirdin derler aldırmalısın
Soran+1 yılArtık aldiramam
Cevap sahibi+1 yılYetiştirme yurduna bırak
Soran+1 yılNeden bırakayım ki
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden niye beraber oluyorsun yarın bunun babası başka kadından çocuk yaparsa bilmezsin bu iki çocuk çarşılaşırsa evlenirse ne yaparsın bilemezsin
Soran+1 yılHata olduğunu biliyorum
Cevap sahibi+1 yılYetiştirme yurduna Bırak bence
Soran+1 yılGörüşün için teşekkürler
Soran+1 yılBen bebeğime maddi manevi her şekilde imkan sağlarım
Cevap sahibi+1 yılBabasına velayet davası aç ilerde soy bagı bozulmaması için
Soran+1 yılOnunla konusucam
Cevap sahibi+1 yılKonuşmadan önce bir avukatla konuş Kabul etmezse dava aç
Soran+1 yılBen ondan öyle çok bişey talep etmiyorum illaki kabul et diye bir kaygım yok
Cevap sahibi+1 yılAnlamak istemiyorsun sanırım bu adam ilerde başka kadından çocuk yaparsa kardeşlerin birbirleriyle evlenme tehlikesi var
Soran+1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi+1 yılİki kardeşin birbiriyle evlenmelerini istermiydin
Soran+1 yılİstemem elbette
Cevap sahibi+1 yılBebegin kimliğinde babasının ismi yazdır ve bu kara lekeyi çocugun hayatı boyunca Üstünde taşıyacak çocuğuna p**ç diyecekler
Soran+1 yılLütfen saygılı yorum yapar mısın bu seni ilgilendirmez
Soran+1 yılBiliyorum bunu ama bu şekilde dile getirmek doğru değil
Cevap sahibi+1 yılAcı bir gerçek
Soran+1 yılGerçek olması pat diye söyleyebilecegin anlamina gelmez bunu sende yaşayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılNikahsız kimsenin ırzına geçmem
Soran+1 yılHayat devam ediyor yine de büyük konuşma
Cevap sahibi+1 yılYaşlarınız kaç
Soran+1 yılSen yine de çok üstten konuşma
Soran+1 yıl22 30
Cevap sahibi+1 yılÖyle bişey olsa dahi herşeyin bir üsülü var iman nikahı ve çocuguma sahip çıkarım
Soran+1 yılTamam sen çıkarsın seninle kendimi kıyas etmiyorum ki ben
+1 yılbabası nerede ki
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim değildi başka bir şehirde ayrıldık
- +1 yıl
haberi var mı
Soran+1 yılHaber vermedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaba nerede
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgiliydik ayrıldık eşim değildi
Cevap sahibi+1 yılGeri doner soylesene
Soran+1 yılSöylemedim açıkçası farklı şehirlerdeyiz kabul etmezse diye korktum