Siz nasıl bir anne-baba tutumuna sahipsiniz? Veya anne-baba olduğunuzda nasıl bir tutum sergileyeceksiniz?

Siz nasıl bir anne-baba tutumuna sahipsiniz? Veya anne-baba olduğunuzda nasıl bir tutum sergileyeceksiniz?

Abla ben 19 yaşındayım ve 3 tane kız kardeşim var yaşları
16 , 14 ,11 yaşındalar ben onlardan daha iyiyim ve daha uzun um bana arada sırada dayak atıyorlar teker teker canım aşırı derecede çok yanıyor bağırarak ağlıyorum acıdan sesim değişiyor acidan sesim daha gür boğuk ve derinden cikiyo özellikle 11 yasindaki kız kardeşim canımı öyle bi yakıyor ki beni acının doruklarına cikariyo bazen 11 yaşındaki kız kardeşim dövecekken yalvarıyorum diğer kız kardeşlerime anneme babama beni siz dövün diye eli çok ağır
Anne olmayı düşünmüyorum ama olursam cocuguma karşı anlayışlı olurum, bazı kararlarina saygı duyarım. Dinine karismam mesela. İsterse müslüman isterse ateist olsun. Onun kendi kararı.
Elbette bu onun kendi hayatı ve kendi seçimleri 😊
Ben her zaman bir kızım olmasını hayal etmiştim hala da ediyorum.. küçük prensesim mutlu olsun diye her şeyi yapardım... saçlarını bile örmeyi öğrenirdim.. ve ona benim yaşadığım hayattan çok daha iyisini yaşatırdım
Ben sana öğretirim, benim bir kızçem olmadı, senin umarım olur 😊
Teşekkür ederim inşallah abla, iyi geceler 😊
Kendi annemden babamdan yola çıkarak onlar gibi olmayacağım her problemleriyle onların yanında olucam elimden gelenide yapıcam böyle bir şartlarda anne baba olmakta imkansız oldu bize :) olamıyacaz diyim
Hayat şartları çok zor 😂
hayat şartlarınıda geçtim huzur yok ki artık anne babama bile bir duygu hissedemiyorum ki geçmişi düşününce şimdide öyle sadece hayatımı yoluna koyabilmeyi isterim onuda yapamadık özgüvende gitti öylede olunca başarıyı yakalayamıyoruz
çocuğum olsada hissetmiyecek kadar soğuğum aslında ölecek miyim ki hiç böyle olmamıştım soru beni çok uzaklara götürdü
😂😂😂
Yaaa kıyamam
acıncak halde değilim şükür o maksatlada yazmadım kimseye ihtiyaçta duymuyorum o anki durumuma bağlı kendimide çok mutlu gibi gösteremem :) kimse mutlu değil çünki herkesin bir derdi vardır ama ben mutluluğun zirvesinide yaşadığımdan emin olduğum için kendini avutanlara ben kıyamıyorum asıl tek başlarına ayakta bile duramıyacak kadar zayıflar aslında Ben bana yeterimde artarım artanımla sana hava katarım bir Ankara oyun havasıdır onun için lafımıda esirgemem saklamam
Acıdığım için söylediğimi nereden çıkardın peki
Hele ki kimseye düşünmeden konuşmam
emoji öyle hissettirdi
ben öyle anladıysam özür dilerim
Emoji en çok kullandığım emoji sadece, benim için sadece samimiyet görtergesiydi 😊❤
♥
Cevap
6Cevap
Her sevgiyle şefkatle yaklaşma eğiliminde olurum gadası
Rehber olurdu heralde. Bak evlat diyerekten hayatı anlatan ama herşeye karışan değil taktik koruma yapıp çocuklarımın kendi adımlarını atmalarını sağlardım. Türkiyede zor ama.
Türkiyede kolay bir şey yok
Hiç bilmiyorum ama iyi baba olurdum güzel bir dinleyici olurdum diye düşünüyorum
Çocuğu bırakıp tatile gidersin sen olmaz senden 😂
Olmaktan korktugum kişiye dönüştüm (anne) benim elimde degildi
Asla yapmayacağım dediğim her şeyi yaptığım bir performans sergiliyorumdur 😂
Yok biz dedemizin tutumunu örnek aliyoruz
Ataerkil düzen 😊
Yanlız değil yalnız 😂
Takıntım var böyle şeylere de kusura bakma
Bizim safımız belli 😂
Evet evet trafik ışıkları 😂😂
Staj için o ilerde dızcılık , sinyal falan 😂
Dızcılık ne be 😂
Cepten cüzdan araklama olur , çanta olur , araba teyp falan olur. Ufak ama para eden şeyleri araklama işte 😂😂
Benim elitlik seviyesi yalnız 😂
Harbiden ya dızcıyı bilmiyorsun. Şu an elinde viski kadehi hahaha diye gülüyor bile olabilirsin 😂
Yok elimde içki var gerçekten ama viski değil onu bilemedin 😂
Afiyet olsun 🤤
Gel beraber olsun dicem de işin sonunda sen beni de kucağıma çocukları verip dilendirirsin 🤣
Aslında iyi fikir ama eyvallah alkol kullanmıyorum 😂 fikir güzel ama hoşuma gitti 😂
Aslında ot bok ne ararsan var bi tipe benziyorsun nasıl içki kullanıyorsun şaşkınım 😂😂
Ot mu ooo saralım bir 3’lü harman olalım 😂😂
Yok yok sadece sigara içiyorum o kadar 😂
Ben çikiletalı puro içiyorum elitlik bunu gerektirir 😂
Vaayyy bende kaçak çay ve kısa Marlboro 😂😂
Vay marlboro hee para sende şöhret sendeee 😂
Rahat baba 😊
😊😊
Otoriter ve korumacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?