Selamm💃🏻
Hamilelik döneminde kadınların bir şey istemesi ve bunun üstünde aşırı ısrarcı olması şımarıklık mıdır?
#reda

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamm💃🏻
Hamilelik döneminde kadınların bir şey istemesi ve bunun üstünde aşırı ısrarcı olması şımarıklık mıdır?
#reda

Aşermek ihtiyaçtır hamilelik döneminde hızla gelişen bebeğin oluşumu için gerekli yüksek besin ihtiyacından dolayı anneler sürekli birşeyler yemek ister canları sürekli birşeyler çeker
O yüzden özellikle bu hamilelik sürecinde babaya çok iş düşüyor anne nin rahatı sağlığı ihtiyaçları ve canının çektiği şeyleri sağlamak için çok gayret etmeli anneyi olumlu ve pozitif duygular içerisinde tutmalı sevgi ve şefkatini arttırmalı
Ayrıca normal zamanlarda da eşiniz çocuğunuz birşeyler istediği zaman alın ihmal etmeyin
aşermek sık görülen bir insan deneyimi olabilirken, şımarıklık genellikle olumsuz bir davranış biçimi olarak değerlendirilir. Ancak, aşermek ve şımarıklık arasındaki sınır kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, bu tür davranışların yaşamın diğer alanlarını olumsuz etkilememesi ve dengeli bir şekilde ele alınmasıdır. Aşermek, genellikle anlık bir yiyecek veya içecek isteği olarak tanımlanır. İnsanlar zaman zaman belirli yiyeceklere veya içeceklere karşı özlem duyabilirler. Bu özlem, bir yemek türüne veya lezzete karşı geçici bir arzu olabilir. Aşermek fizyolojik veya psikolojik nedenlere dayanabilir. Örneğin, hamilelik sırasında belirli yiyeceklere karşı aşerme gibi. Bu normal bir insan deneyimi olabilir.
Hayır tabii ki ben şımarıklık olduğunu düşünmüyorum hamile insanların gerçekten aşerdiğini biliyorum aynı zamanda annem de ebe hemşire olduğu için bunun doğruluğunu biliyorum ama bazı kadınların bu durumu da fırsatçılık yaparak kullandığını da söyleyebiliriz
Cevap
13Cevap
Hiç yaşamadığım için bilmiyorum ama gerçekten aşeriliyor sanırım. Yani o kadar ısrarlı mı olunuyor, yemese olmuyor mu bilmiyorum tabi ki. Şımarıklık için özellikle kullanan da çoktur o ayrı tabi.
Ne alaka aşermek sağlık açısından normal ve hormonel olarak güzel bir şeydir eşiniz size saygı gösterip almıyorsa allahından bulsun teşekkürler.
Yani vakit saat mevsime bakmadan bulunmayacak şeyleri istemek şımarıklık bence. Yoksa aşermek gayet doğal bir durum hamilelikte.
Hayır ya değil. Hem kocişte alıversin elleri mi kırılır😃
bu kadın aş ersin yeterki arabistandana hurma almaya giderim yani afsdghgjkjlk
Şımarıklık değil doğal bişey iki canlısın sonuçta canın bir şeyler isteyebilir
Hiç hamile kalmadım o yüzden gerçek mi abartı mı bilemiyorum
Yaşa (ya) madığımız bir şey için yorumda bulunmak ne kadar mantıklı bilmiyorum.
Absürt şeyler istemiyorsa normal ya.. Onun nazını çekerim
Aş eriyor yani canı çekiyor bunu şımarıklıkla bir alakası yok
Her zaman öyle değildir. Bazen gerçekten canları çekiyor
Değildir ama abartanlar çok gıcık oluyorum ozaman da
Aksine çok önemli aşermek ve yardımcı olmak. Bir kadının vücudundaki vitamin eksikliği yönlendirir zaten..
Hamile olsam bende aynısını yapardım 🤰
Bu gayet normal bir şey
Hayır değil. Çok normal.
Gayet doğal bir süreç
Hayır çok doğal bir durumdur
Biraz şımarıklık bazılarının yaptığı
Yo değil ama bazıları abartiyor
Bence şımarıklık 🤨
Bazıları şımarıklık yapıyor
Kocam beni şımartsın bi zahmet ya
Yo degildir dhxhd
Hayır doğal birsey