Hm anladım ben aç ama biberonda sorun var diye düşünmüştüm. Bir de normalde tek tek veriyordum meyve sebzeleri karıştırıp verince hoşlanmadı. 🤦🏼♀️ Kaç ayda başlamıştınız karışık vermeye?
Karıştırma zaten. Sen yer misin karışık? Herşeyin ayrı ayrı tadını öğrensin, keşfetsin, zamanla alışıcak. Aç karna ver ek gıdayı ama ağlarken değil. Ağlamaya başladıysa sadece memede sakinleşir. Zamanlamayı çok iyi ayarlaman lazım.
İlk önce tek tek verdik şimdi doktor dedi ki ikili ikili vermeye başlayabilirsin. Ama çok sorunlu oluyor benim için. Bir kaşık veriyorum tükürüp ağlamaya başlıyorlar. Arada ağlamayan biri çıktıysa da ikisine bakıp ağlamaya başlıyor. Ayrı ayrı yedireyim dersem olmuyor. Ağlamaya başladığı zaman da dediğiniz gibi yemiyor. Anlamadım oturtamadım bir türlü
Zamanla oturucak. Tekrar tekrar denemeniz lazım. Birinde yemese birinde yer. Onların normsli bu. Bi saat sonra tekrar deneyin mesela. Farklı bişey vermeyi deneyin ya da . Unutturun dikkati dağılsın. Diş de çıkarıyo olabilir. Ondan da huysuzluk yapabilir.
Yoğurdu soya sütünden yapınca sorunsuz yiyorlar badem sütünden yaptım yemediler. Püre tekken ve tamamen pürüzsüzken hiçbir problem yok iki meyve veya iki sebze olunca çok büyük problem. Mecburen deniyorum bir kere vermeyi sonra sevdikleri bir şeyi yedirmek zorunda kalıyorum 😔 ek gıda veya biberon dışında huysuz değil ya 🙈
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Philips Avent
Alıştırma bardağına geçin artık biberon kullanma sen onlara.
Mama veriyorum
Philips avent kullanabilirsin hem gaz da yapmaz.
Comotomo kullanıyordum normalde. Bir tanesi ağzına veriyordum diliyle itiyordu. Sonra Avent aldım aynısını ona da yapıyor
Alıştırma bardağıyla vermeyi dene. Onu tutar belki
Onu da denedim delikleri daha büyük ya muhtemelen çok çekiyor bir de. Mamayı zaten tamamen yemedi bir de çok çok kustu
Şeker doymuştur belki. Ek gıda da veriyosundur. Geçiş döneminde şimdi. Yeni şeyler öğreniyolar sürekli bocalıyolar haliyle.
Tok olsa da meme emer mi? Bilmediğim için soruyorum
Meme?
Tok olsa da seni emmek ister. O normal.
Hm anladım ben aç ama biberonda sorun var diye düşünmüştüm. Bir de normalde tek tek veriyordum meyve sebzeleri karıştırıp verince hoşlanmadı. 🤦🏼♀️ Kaç ayda başlamıştınız karışık vermeye?
Karıştırma zaten. Sen yer misin karışık?
Herşeyin ayrı ayrı tadını öğrensin, keşfetsin, zamanla alışıcak.
Aç karna ver ek gıdayı ama ağlarken değil. Ağlamaya başladıysa sadece memede sakinleşir. Zamanlamayı çok iyi ayarlaman lazım.
İlk önce tek tek verdik şimdi doktor dedi ki ikili ikili vermeye başlayabilirsin. Ama çok sorunlu oluyor benim için. Bir kaşık veriyorum tükürüp ağlamaya başlıyorlar. Arada ağlamayan biri çıktıysa da ikisine bakıp ağlamaya başlıyor. Ayrı ayrı yedireyim dersem olmuyor. Ağlamaya başladığı zaman da dediğiniz gibi yemiyor. Anlamadım oturtamadım bir türlü
Zamanla oturucak. Tekrar tekrar denemeniz lazım. Birinde yemese birinde yer. Onların normsli bu. Bi saat sonra tekrar deneyin mesela. Farklı bişey vermeyi deneyin ya da . Unutturun dikkati dağılsın. Diş de çıkarıyo olabilir. Ondan da huysuzluk yapabilir.
Yoğurdu soya sütünden yapınca sorunsuz yiyorlar badem sütünden yaptım yemediler. Püre tekken ve tamamen pürüzsüzken hiçbir problem yok iki meyve veya iki sebze olunca çok büyük problem. Mecburen deniyorum bir kere vermeyi sonra sevdikleri bir şeyi yedirmek zorunda kalıyorum 😔 ek gıda veya biberon dışında huysuz değil ya 🙈
Gelişimleri iyiyse boy ve kilo olarak sıkıntı yapma. Anneleri olarak en doğrusunu bulucaksın zaten. Çünkü her bebek farklıdır. 💖
O kesin zaten. Aynı karından aynı saat çıktılar üçüzlerim hepsi ayrı dünya 😂 ek gıda kötüymüş ama yani eminim ondan. Teşekkürler bu arada
Rica ederim🙂
Philips avent biberon ve emzik aldım çok öneriyorlar
Baba değilim ama Philips Avent marka biberon iyi diyorlar
Onu da almıyor şu an
İçmiyor mu bundan
Yok ha
Yok ya
Ufaklarsa memeden emmesi lazım biberonu sonra deneyin, kaç yaşındalar
1
Biraz daha emzirin bence biberon için erken
Öyle bir dünya yok
Emzirmekten mi bıktınız yormuş sizi ufaklıklar 🤣
Üç çocuk emzirilmez yok öyle bir dünya
LANSINOH biberon var onu denediniz mi? Doğru valla 3 çocuk emzirmek zor doymak bilmezler
Denemedim onu
Deneyin bence ondan içerler. Nasıl geçiyor gününüz yorucu oluyor mu 3 çocukla uğraşmak
İkisinde sorun yok birinde sorun. Oluyor tebii
Ne gibi sorun? Konuşmak isterim
Ne konuşacağız ki bebek işte
Bilmem konuşmak istedim öylesine ama rahatsız ettiysem kusuruma bakmayın
Estağfirullah. Soracağınız bir şey falan varsa sorun değil
Soracağım şeyler vardı evet
Fark etmez bana
Gizli kullanıcısınız
Avent kullanırdım ben ya
Ooo maşallah üçüz nasıl bakıyorsunuz
Öldürmüyor ama yaşatmıyor da
Gerçekten çok sıkıntı Allah yardım etsin 😃