Krem
Pudra
Hem Krem Hem Pudra
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğer bir bebeğin olursa veya varsa [allah bağışlasın] bebeğin genelde mahrem bölge çevreleri yazın özellikle çok pişik olur bu yüzden günde akşam üstü serinliğinde az pudra ve azcıkda karbonat karışımı hazırlarsan (annem bunu yeğenime her hafta 100 gr hazırlayıp hergun surerdi ve 1 hafta giderdi 50gr karbonat 50gr pudra) ve her akşam üstü gölgesinde pişik olan bölge nemliyse kuruyana kadar beklet en sonunda bu karışımı sur ve kucuk bir esintiyle vücüduna yay unutma elını surme canını yakarsın bu karışım hem pişiği önler ve korur vicudun yağlanmasını önler gözenekleri kapatır teşşekürler
Ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum 🥰
@Jgfgif nereden biliyon sanki ne kadar faydası var diye ben bilirim sana alakasız olsun yani
Cevap
5Cevap
Pişik olunca emzirdigim dönemde sütümü ve zeytinyağını dönüşümlü kullandım. Anne sütü mucizevi bir şey gerçekten. Bunun dışında önlem amaçlı sudocrem kullandım ve çok nadir pisiklerimiz oldu. Büyüyene kadar biri büyük biri küçük olmak üzere sadece iki kutu sudocrem kullandım. Az miktarı bile çok etkili. Kesinlikle tavsiye ederim.
krem kullanmayı seviyorum daha hızlı etki gösteriyor. Pudra ilk aşamalar için belki etkili olabilir
Pişik kremi ama pişik olana kadar nerdeydiniz yaaaa
Pudradan uzak durun bebegin akciğerine muazzam zararı var
Ben bu yaşta pişik oluyorum krem sürüyorum
Yaş kaç acaba neden
23 yaşında profesyonel sporcuyum günde 3 idman yapıyorum bizim sporcu taytları var onlar yapıyor istediğin kadar duş al mutlaka pişik yapıyor
Sudocrem kullandım
Bepanthol iyidir
Eskiler pudra sürerdi
1 pudra
2 krem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?