Kuzenimin bebişinin cinsiyet partisi var. Kuzenim diyorum ama aynı binada beraber büyüdük. Yaklaşık 10 yaşımıza kadar hep bir örnek giydirildik kardeş gibi bütün bebeklik, çocukluk fotoğraflarımız hep bir örnek kıyafetlerle 😄 şimdi ikimiz de hamileyiz ve mümkünse bir örnek alabileceğim, kıza da erkeğe de olabilecek tarzda bir şeyler arıyorum. Kuzenimle olan fotoğraflarımız gibi, bebişlerimizin de bir örnek fotoğrafları olsun anımlık saklayalım istiyorum 🥹 böyle olması şart değil elbette ama olsa tatlı olur diye düşündüm. Farklı önerilere de açığım 💙
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence elbise alın bebek kıyafeti yani
Hmm.. baskı yaptırılabilen zıbınlar oluyor bej bir şeye sizi ifade eden bir yazı bastırabilirsiniz bence
Belki ikinizin fotoğrafını bastırıp zıbına atıyorum bir size bir ona yaptırırsınız altında da 2ydik 4 olduk gibi değişik bir şey yazar haha
Evet bak o da değişik olabilir 😄
Puffy battaniye yaptırabilirsiniz çok güzel oluyor
Ay biz onu da üniversiteye bile gitmeden, ipleri alıp evde beraber örmüştük 😄 ikimizde de var 😄🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Çok kullanışlı oluyordu kışın o yüzden dedim 🙈 İhtiyaç mı almayı düşünüyorsunuz yoksa keyif hediyesi mi
Ay ben de bilmiyorum ki ne alayım 🙈 ama durumları da iyi. İhtiyaç tarzı şeyleri kendisi de çok rahat alır. Bebişin zıbınlarını bile hm ya da zaradan alıyor 😄 keyif hediyesi de olabilir o yüzden. Ne alsam kullanır ama onu da biliyorum 😄
11 aylık annelik tecrübeme dayanarak sterilizatör diyorum 😂
İhtiyaç değil de çok büyük kolaylık oluyor
Ay onu almıış 😄 ben almadım ama lazım oluyor mu kız çok? 😄 ona başka ne alabilirim? 😄
Dünyanın en mutlu insanı olursun onu alırsan 😂 ben benimkinden çok memnunum başka markanınkini de bilmem gerçi 🙈 biraz bütçe varsa 4moms veya babybjörn 🙈
Ahahah kullanılıyorsa alırım fiyatı hiç problem değil 😄 ay öğrenmem gereken çok şey var ben seni takibe alayım. Ağlaya ağlaya bazen şu nasıl oluyor diye sorarım 😄😄😄
Ne zaman istersen 🙈😂
Babybjörn daha kullanışlı olur büyüdüğünde de kullanıyorlar çok eğleniyor çocuklar 4moms yenidoğan için daha çok
Ha bir de oyuncaklı ve oyuncaksız var iki çeşit oyuncaklı almanızı tavsiye etmem. Oyuncak farkı yok ve çocuklar hiç oynamıyor o oyuncakla
Ahahah teşekkür ederim 😄 öğrendiğim iyi oldu bak. Yeni bilgilere çok açığım. Tecrübeye de saygım çok. Sen de bir de yeni anne sayılırsın ama 3x gücünde 😄 genel olarak çok yaygın olup, asla alma dediğin ya da şunu da al bak bu unutuluyor dediklerin varsa onlara da açığım 😄
Rica ederim 🙈
Öyle diyince aklıma direk gelmiyor da sorarsanız söylerim 😂
Kış bebeği mi bekliyorsunuz?
Aralık doğumlu olacak Allah nasip ederse 🥹
İnşallah 🙏🏻 O zaman kesin astronot tulum alın mont giymiyorlar giyseler bile çok zor oluyor ama iyi bir astronot tulumu olsun
Öyle yapayım en iyisi. Ay bir de kumaşı iyi, çeşidi fazla, kaliteli falan hangi markalardan alıyorsun? Ay bakıyorum herkes çeşit çeşit buluyor bir ben bulamıyorum galiba 😄
Bir site var link atayım oranın hem kumaşları çok iyi hem çok güzel desenler yapıyorlar
Ay bir de Chakra var çok güzeller her modelinden aldım herhalde 1 yıldır şimdi de indirim var galiba
Link atılmıyormuş
Adı ne ben bulurum siteyi
Kitikate
Ay onun mağazasına dün gittim 😄 kumaş kalitesi falan da çok güzeldi
Çok severek kullanıyorum kıyafetlerini
Ben onlara da bakayım en iyisi. Çok sağol kuzumm 💙
Chakraya da bak mutlaka 1 alana 1 bedava var şimdi. Rica ederim istediğin zaman yazabilirsin özelden de
Tamamdır kuzum olmazsa ordan direk iki tane alıp bir örnek yapayım. Teşekkür ederim 💙
İkiz mi bekliyorsunuz?
Ay yok kuzum 1 tane bizim 😄 ikizi hele üçüzü çok zor oluyordur 😄
Aşırı aşırı zor hamileliği ayrı doğumdan sonrası ayrı zor
Çok tatlılar ama 🥲
İki tane alıp bir örnek deyince ikiz bekliyorsun sandım
Ay bakalım benim nasıl olacak. Psikolojik olarak mahvoldum ama 🥺 14. haftaya kadar her gün dışarıdan ve her gün mantı yedim. Başka bir şey yiyemedim. Aklına gelebilecek ne varsa tiksindim. Bir sonraki aşama ne olacak bakalım 😄 ben bir örnek derken bir kuzenin bebişe bir benimkine olarak dedim 😄
Ben de öyleydim hatta muhtemelen daha fazlaydı benimki ama geçiyor gerçekten. Yavaş yavaş azalıp bitiyor iyi ki de bitiyor 🙈 sizin cinsiyet belli mi?
Bir doktor kız, bir doktor erkek dedi 😒 17 haftalık olduk hala öğrenemedim 😄 başından beri hep çok hareketliydi durmuyor diye söyleniyorlar emin olamıyorlar 😄 neredeyse her hafta gidiyorum cinsiyete diye ama nafile 😄 aç da gitsem bana mısın demiyor 😄🤦🏻♀️
Sana kötü bir haberim var karnında neyse çıkınca o oluyorlar 🙈 Sağlıkla doğsun inşallah yine hiç durmayacak ben söyleyeyim 😂
Ayy doktorum da öyle diyor 😄🤦🏻♀️ bu haftada bu kadar hareketli olan, doğduğunda da düz duvara tırmanır diyor 😄 ay huysuz çok ağlayan bir şey olmasın da hareketli olsun 😄😄
Huysuz çok ağlayan yerinde durmayan sürekli sokranan bir şey oluyor 😂
Ay yandık desene 😄😄
5 dakika durmuyor 11 aydır Uzay 😂
Ayy bakalım biz nolacağız 😄 çok zor kııız 😄
Yaşatmıyor ama öldürmüyor da 😂
Ahahah kıyamam ya 😄😄
Tiplerini görmen lazım ama daltonlar 😂
Yaaa görmek isterdim kız 😄
Özelden atayım buradaysan şimdi
Olur
Seviyesiz dedi bana 😅