Çocuk & Ebeveyn Bebeğinizin sabaha kadar mışıl mışıl uyuması için neler yapıyorsunuz? _anneloji_ Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gün içinde yormak, uyumadan önce banyo yaptırmak faydalı oluyor. Siz neler yapıyorsunuz? Bebeğinizin sabaha kadar mışıl mışıl uyuması için neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 917 cevap paylaştı. Ben şarkı dinletiyorum bebeğime. 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bir bebeğim yok ama gazı çıkartılan bebek rahatlarmış. 0 0 Yorumla
AyzTmr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Banyo yaptırıyorum uyumasına yakın sonra karnını doyuyorum uyuyor oğlum. 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Uyuduğu oda sıcak da soğuk da olmamalı, uykusu gelmiş olmalı, altı temiz olmalı, karnı tok olmalı. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Sallarm beşikte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben şarkı dinletiyorum bebeğime.
Bir bebeğim yok ama gazı çıkartılan bebek rahatlarmış.
Banyo yaptırıyorum uyumasına yakın sonra karnını doyuyorum uyuyor oğlum.
Uyuduğu oda sıcak da soğuk da olmamalı, uykusu gelmiş olmalı, altı temiz olmalı, karnı tok olmalı.
Sallarm beşikte