Benim oyuncak tercihim genellikle o oyuncakla nasıl bir oyun kurabileceği üzerine oluyor. Tabii birde oyuncakların kalitesi ve malzemesi önemli.

Benim oyuncak tercihim genellikle o oyuncakla nasıl bir oyun kurabileceği üzerine oluyor. Tabii birde oyuncakların kalitesi ve malzemesi önemli.

Bebeklerin güvenliği her zaman öncelikli olmalıdır. Oyuncaklar, küçük parçalara, keskin kenarlara veya potansiyel boğulma tehlikesi yaratabilecek diğer unsurlara sahip olmamalıdır. Güvenlik etiketlerini kontrol edin ve çocuk yaş grubuna uygun olduğundan emin olun. Bebekler genellikle oyuncakları ağızlarına götürürler, bu yüzden malzemenin güvenli ve toksik olmadığından emin olun. Plastikler, boyalar ve diğer malzemelerin bebekler için uygun olduğunu kontrol edin. Oyuncaklar, bebeklerin yaşına ve gelişim seviyesine uygun olmalıdır. Yaşa uygun bir oyuncak, bebeğin motor becerilerini geliştirmesine, zihinsel uyarım sağlamasına ve ilgisini çekmesine yardımcı olmalıdır.
çok faydalı bir cevap, ellerine sağlık
Teşekkür ederim ne demek
Dekolteli ve makyajlı oyuncak bebek almayaya çalışıyorum en güzeli bez bebekler... lol bebekleri sevmem mesela.
Soru bebekler için ama.. ben 5 yaşındaki kızım için seçtiğim oyuncak çeşidini anlatıyorum.
Son zamanlar da puzzle merak sardı ahsap puzzle tercihim oluyor.
bebekler çocuklar aslında hepsi yavrularımız :) aslında bebeklere nasıl seçersek çocuklara da benzer kriterde oluyor. Lahana bebekler ne güzeldi siz bebek deyince aklıma geldi
Benim vardı pirasa bebegim eline basinca anne diyordu🙂
Cevap
3Cevap
Kaliteli olması çok önemli plastik olacaksa sert plastik olmaması ya da peluş bir oyuncak olacaksa kaliteli bir kumaştan yapılmış olması çok önemli.
evet malzeme kalitesi tüm oyuncak çeşitleri için çok önemli bazı ucuz oyuncaklarda kansorejen bulunuyormuş
Oynarken annesiyle babasını çıldırtacak şeyler seçiyorum. Su tabancası, nerf uzaktan kumandalı araba, helikopter falan. Çocuk eğlenirken anne baba kafayı yiyor :D :D
yaaa :D bazıları bi de çok gürültülü oluyorr
ᴏɴᴜ ᴛᴀɴıᴅıɢ̆ıᴍ ᴋᴀᴅᴀʀıʏʟᴀ sᴇᴠᴇᴄᴇɢ̆ɪ, ʜᴀᴛᴛᴀ ɢᴏ̈ʀ ɪɴᴄᴇ ᴄ̧ıɢ̆ʟıᴋ ᴀᴛıᴘ ʙᴏʏɴᴜᴍᴀ sᴀʀıʟᴀᴄᴀɢ̆ı ᴛᴀʀᴢᴅᴀ ᴏʏᴜɴᴄᴀᴋʟᴀʀ sᴇᴄ̧ᴇʀɪᴍ
çocuklar yeni gördüğü her oyuncakta öyleler aslında:) şimdki oyuncaklar çok güzel
Büyük ihtimal ama çocukları etkileyen, bir arkadaşında ya da reklamda gördüğü oyuncaklar ayrı bir güzel gelir ya bundan bahsettim. Ya da sürekli alınmasını istediği, işaret ettiği ama alınmamış olan oyuncak gibi.. Evet günümüzde sektör geliştiğinden daha çok seçenek var eskiye oranla
Ona zarar vermeyecek (yutma durumu olmayan), renkli ve yumuşak olmasına dikkat ederim.
evet küçük parça olmaması 3 yaştan küçükler için çok önemli
Sivri olmamalı, yaralayıcı köşeleri ve basınç yüzeyi fazla ağır ve kenarları olmamalı
evet kesinlikle öyle, bebek ya da çocuk fark etmeden bu tür oyuncukların verilmemesi lazım
Zekâsına ve yeteneklerine hitap eden oyuncaklar önceliğim✔️
Şimdiki bebekler pahali seyleri seviyo hicbisey almiyorum
bir çok oyuncak çok pahalı olmuş, tv görüp bakıyorum hemen 3 haneli fiyatlar
Yutamayacagi şeylere dikkat ederim.
evet kesinlikle oyuncakların boyutları ve parça sayısı durumu çok önemli
Peluş hayvan alırm yapboz veya
peluşlarda benim bile gözüm kalıyor çocuklar bayılıyorr
tablet veriyorlar bebeklere!
bence de çok zararlı tablet kullanımı ama belirli bir yaştan sonra sınırlı ve kontrollü bir şekilde tablet kullanılabilir. Eğitici filmler izletme ya da eğitici oyunlar gibi ama tabii dozunda
anne-babaların elinde telefon
çocuğa ver tableti
sorsan aile olduk derler!
ailenin tutumu çok öneli her şey dozunda olmalı
ben malzemesine ve goruntusune bakarim
evet bu önemli bir detay
Sevecen olması
evet çocukların bebeklerin bi hoşuna gitmesi lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?