Ben yurt dışında mesela Amerika'da doğurmak isterdim fakat maalesef şartlar izin vermiyor.

Ben yurt dışında mesela Amerika'da doğurmak isterdim fakat maalesef şartlar izin vermiyor.

Ben kesinlikle yurt dışında okutmak isterdim tabi ki de. Yurt dışındaki bazı ülkeler, dünya standartlarında yüksek kaliteli eğitim sunabilir. Eğer eğitim kalitesi sizin için önemliyse, yurt dışındaki iyi üniversiteleri ve okulları göz önünde bulundurabilirsiniz. Yurt dışında eğitim almak, çocuğunuzun yabancı bir dil öğrenmesine ve dil becerilerini geliştirmesine yardımcı olabilir. Bu da onun küresel bir perspektif kazanmasına ve farklı kültürlerle etkileşime girmesine yardımcı olabilir. Yurt dışında eğitim, çocuğunuzun farklı kültürleri ve insanları tanımasını sağlayabilir. Bu, onun kültürel açıdan zengin bir deneyim yaşamasına ve dünya görüşünü genişletmesine yardımcı olabilir.
Ben Türkiye'yi tercih ederdim öyle de yaptım ülkeden çok hastane önemli çünkü o durumda güvenilir bir doktor ve iyi bir hastane olduktan sonra ülkenin hiçbir önemi yok o an için çünkü bebeğin ve annenin sağlığı önemli
Cevap
3Cevap
Amerikan Vatandaşı olması için orada doğurmak isterdim
Bebek amerikalimiyim diyecek nerelisin diye sorduklarında
Değil Amerika dünyanın hiçbir ülkesini kendi canım ülkemle değişmem. Ne gerek var amerikayı kendi vatanımdan üstün tutmaya. Bence bunu sorman bile gereksiz.
Yurt dışı kulağa hoş geliyor olabilir ama bizim kültürümüz burada biz burada büyüdük diğer Ülker'in kültürü şartları cokda iyi olmayabilir bilemiyorum gidip görmek lazim
Ülkelerin şartlarını bilmiyorum bu yüzden Fikrim de yok
Bebeğin babasını nerde bulursam orada
Tabii ki yurt dışında
Heralde ulkemde
yurt dışı tabikide burdan fayda mı var
Niye kız profilindesin ve erkek resmin var?
Benim gibi yurtdışında doğacak inşallah
yurt dışı tabii ki
Dış.
ülkemde net
Tabii ki Amerika’da
Yabanci ulke
Amerika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?