3 aylık bebek için güneş kremi kullanılır mı kullanılırsa nasıl kullanılmalı uzmanların görüşleri, tavsiyeleri neler
3 ay
Bebeklerde kaç ay sonra güneş kremi kullanılabilir?

KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
6 aylıktan küçük bebeklere güneş kremi kullanmaktan kaçınılmalıdır. Küçük bebeğinizi güneş ışınlarına maruz bırakmamanız gerekir.
Marka tercihi olarak Badger, Siveno ve sebamed kullanabilirsin. Ben 2 yaşından sonra Nivea Kids kullanmaya başladım ama daha erken dönemde Siveno kullanıyordum.
6 aylıktan küçük bebeklerde direkt güneş ışığından kaçınılması ve güneşten koruyucu giysilerin tercih edilmesi gerektiğini öneriliyor genelde. Merak edenler ve bebeği olan kişiler için.. Bebeğinize geniş kenarlı bir şapka, uzun kollu ve bacaklı kıyafetler giydirin. Güneş ışınlarını engelleyen özel kumaşlardan yapılmış kıyafetler tercih edebilirsiniz. Güneşin en yüksek olduğu saatlerde (öğle saatleri) dışarıda olmaktan kaçının ve gölgeli alanlarda kalın. Güneşin dik açıyla geldiği saatlerde, güneş ışınları daha yoğun olabilir.
Doktorumuz 4-5 Aylık olmadan sürme, güneşe çıkarken pusetin üstüne müslin örtü ört demişti öyle de yaptım 5. aydan sonra kullandım
Ne kullandınız memnun musunuz
Badger kullanıyorum. Bitkisel olduğu için sık yenilemek gerekiyor ama aşırı beyaz tenli bebeklerim olmasına rağmen herhangi bir problem yaşamadım her saat başı yenileyerek
Gerçekten inanılmaz güzel bir içeriği var bakarsanız görürsünüz zaten 🙏🏻
Tamamdır, teşekkür ederim 🌸
Yeğenini sürekli gezdirmek istiyen bir teyze olarak yazın bu bilgiye ulaşmam güzel oldu
Rica ederim 🙏🏻
Link de atacaktım ama siliyor site diye atmadım lazım olursa atayım
Aslında site link silmez
deneyeyim bir ara sürekli siliyordu
Siliyor hala
Küçük bebekler güneşe çıkmasa daha iyi olur , krem zaten başlı başına kimyasal
Küçük yaşta olana kullanılmaz. 2-3'ü beklemelisin