Bebeğinize yazlık kıyafet alışverişi yaptınız mı? Neler aldınız?

Bebeğinize yazlık kıyafet alışverişi yaptınız mı? Neler aldınız?

Bu aylarda daha böyle kalın kıyafetler değilde ince kıyafetler kullanılması gerekiyor kesinlikle kullanılan ürünler pamuktan olmalı çocuğun üstüne filan yapışmaması çok önemli bakım ürünlerinde bile aslında değişiklik olması lazım çünkü bebeklerin cildi normal bir insanın cildine göre yedi kat daha ince daha hassas
Aynen reda günlük bakım rutinleri ve güneş kremleri aksatılmamalı 😊
Evet değişiklik yaptım.. Pamuk gibi doğal ve hafif kumaşlar, bebeğin cildinin hava almasını sağlar ve terlemeyi azaltır. Bebeğin terlemesini engellemek için sentetik kumaşlardan kaçınmak önemlidir. Açık renkli kıyafetler güneş ışınlarını daha az emer ve bebeğin serin kalmasına yardımcı olur. Beyaz, sarı, açık mavi gibi renkler tercih edilebilir. Bebeğin kıyafetleri çok sıkı olmamalı ve hareket etmesini kısıtlamamalıdır. Bol ve rahat kıyafetler tercih edilmelidir. Bebeğin açık havada güneşe maruz kalacağı zamanlarda, güneşten koruyucu bir şapka ve güneş gözlüğü takması önemlidir. Ayrıca, bebeğin açık bölgelerini (kolları, bacakları) güneşten koruyan hafif ve nefes alabilen örtüler kullanabilirsin.
Evet yaptım derken ne zaman çocuk yaptın sen 🙈😂
Yapmadım abla da geçen bir soruya bebeğim yok yazmıştım görüşüm silinmiş ondan :D bende böyle yazıyorum almasınlar diye
Hahaha yok o sadece bebeğim yok yazdıysan ondan alınmıştır ablacım ya 🤭
Evet abla ondan olabilir ☺️
Cevap
2Cevap
Şöyle kıvırcık saçlı kolları kat kat kızım olsa da yapsam 😔
Sipariş oluşturuldu 😂
Gitti kışlık tulumlar geldi yazlık kısa kollu tulumlar
Ooohhh miiisss ❤
Gelemedi daha buralara yaz.
Geliyor gelmekte olan 🤭
Yaptım tabii assjdkd
Ne zaman bebek yaptın Fırat 😂