Gözleri yaşariyor her zaman değil ama arada öksürüp hapşuruyor ve burnu akıyor tıkanıyor apranax fitil kullansam zararı olur mu normalde çok hareketli bir bebek ama bugün aşırı sakin devamlı uyuyor halsiz ne yapabilirim hemen hastaneye götürmek istemiyorum çünkü oralarda mikrop yuvası ne yapa bilirim ne ilaç versem faydası olur bilgisi olan yazabilir mi ,?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve gözleri yaşariyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alerjisi olabilir.
Hastaysa da bol yemek yedirmen lazim. Burnuna da ilac olmayqn okyanus suyu drdikleri seyden aıkabilirsin. Bide sıcak duş aldırırsan iyi gelir önceden düşta su aç. İcerisi buhqr olsun oyle sok bebisi ara ara burnunu sık burnuyla oyna sumugun akmasını hızlandırıyor. Cikmaya yakin bi hapsurur hepsi cikar zaten
Burun aspiratörü kullana bilirsiniz, bebeğimize 3. aydan itibaren kullandık. birde bebeğin burnu kuru hava sebebiyle tıkanıyor sa ortamı nemlendirir ve bebeğin yattığı yere buharlaştırıcı makine koyun.
Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim çok geçmiş olsun.
3 aylık bebek için burada mı soruyorsun? Dr a götürsene. Siz nasıl anne olabiliyorsunuz hangi kafayla anlamıyorum sizi...
yahu yeni evlenen genc kizlarin nasil tecrübesi olsun acaba ülkemizde erken evlilik zaten yaygın biraz hoş karsilasaniz diyorum insan zamanla deneyim kazaniyor anne olmak kolay degil
@kendalliste_ Dr diye bir şey var !!! Yeni evlenmiş ya da erken evlenmiş 3 aylık bebek... Öldürün o zaman ve bu suç ta olmasın. Mazeretiniz belli nasılsa TECRÜBESİZDİM dersiniz...
ben evli degilim ikinci olarak zaten üşütme belirtileri var bebekte
doktora gitsin sayisiz boşuna ilaç versin degil mi
sizin gibi erkekler var oldugu sürece evlenmek delilik😃
@kendalliste_ Zaten evlenmek başlı başına delilik. Akıllı insan evlenmez ki. İşte aklını başından alıyor taraflar birbirlerinin bir şekilde sonra da evleniyorlar )
evet ben asiri secici mükemmelliyetciyim zaten meslegim kariyerim belli dertsiz basima dert almam
@kendalliste_ Akıllı insan :) Sevdim seni.
isteyen cok oldu da bu devirde boş ya adam kahri koca derdi cekmek babamda diyor hic evlenme halalarimda hic evlenmedi meslekleri var akıl isi degil ki
@kendalliste_ Bence de öyle. Ben de halen bekarım ve kariyerim mesleğim her şeyim var :) Evlensem her şeyim o olacak ki bu sefer aslında hiç bir şeyim olmamış olacak :)
yok be karı dirdiri adam kahri cekilmez erkege buyuk masraf
kadinda hizmetci oluyor resmen adam işini halledince eşya muamelesi ediyor anama babama hayirli evlat olurum daha iyi elin oglu kiymet bilmezz
ayrica insanlar tek eşli degil artik carisda yuruyorum evli adamlar eşleri yanindayken bastan asagi bana bakiyor nerde sadakat yaninda eşin var bi kere o yuzden hic gerek yok
@kendalliste_ Hiç bir manada gerek yok bence de
üşütmüş o bebek sıcak tut
Teşekkür ederim düzgün bir yorum yapan yok yorum yapmak için yazıyor herkes sanki bilmiyoruz hastaneye götürmeyi bi onlar biliyor
evet tatlim bebegini sıcak tut sakın fitil verme cocuk doktoru anlar
ondan burnu tikanir gozleri yasarie geçmiş olsun bebike🤍
🤗 teşekkürler
Serum fizyolojik kullan
doktor denilen bişey var
Babası ne yapıyor?