Bebeğim 7 aylık oldu. 3-4 aydır diş sıkıntısı çekiyor ama hala çıkamadılar. Damakları bembeyaz ne zamandır. Sizce çıkmasını kolaylaştırabilir miyim? Zavallım çok huzursuz oluyor. Tüm gün eli ağzında. 😕🧿
Hızlandırmak için bir şey yapamazsın ama kolaylaştırmak için Tetagil granül kullanmanı tavsiye ederim.
Diş tozu
Bu karadut özlü bitkisel özlü bir diş tozudur. Ve diğer tüm diş jellerinden daha etkilidir. Ben çok faydasını gördüm bebeğimde. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Ayrıca jel niyetine hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin.
Sulu dolu diş kaşıyıcılarını da buzluğa koyup öyle vermelisin.
elbette hızlandıramazsınız ve bence bunun için ekstra birşeyler denemeyin. bu minik meleğimiz birazcık rahatsız oluyor olabilir ancak aşırı uzun bir gecikme söz konusu değil bu yüzden akışına bırakmanızı tavsiye ederim aksi taktirde bazı yöntemler bu süreci hızlandırmak yerine tam tersi etkiyi de gösterebilir. minik meleğimize diş çıkarma yolculuğunda sabırlar diliyorum.
Maşallah sana 💛 hızlandırman mümkün değil, diş kaşıyıcıyı buzlukta 5 dk bekletip damaklarına sürmen rahatsızlığını giderir. Sert bir şeyleri eline verme damaklarını yırtıp enfeksiyon kapabilir.
Allahım tipe bak🧿💙💙 Bebek sevmeyi özlemişim galiba. bi tane daha doğurcam şu an verdim kararımı😂😂😂
elbette Hızlandıramazsın ama rahatlatabilirsin Jel tarzı bir şey vardı adını tamda bilmiyorum arkadaşım kızına kullanmıştı eczaneye sorabilirsin. Eline kaşıma şeysi ver bir de nasıl huzursuzdur şimdi o🥺🥺