Ark düğünde baştan aşağıya ağzı açık bri şekilde beni süzen bir çocuk var dı çok rahatsız oldum nr demle nu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka seni o şekilde süzdüyse
akşam evde malafatı tokatlamıştır: seni hayal ederek
Reis o kadar'da denmez yaaa😂
@İnfazix 😂😂
Yaa açık giyinmedim ama ayrıca boyum kısa bacak boyum aşırı kısa dizimin üstünde azıcık bi şey elbise simsiyah üstü kapalı valla hiç harika bir elbise değildi giydiğim ve hiç harika da bir fiziğim yok zaten normal hatta bacaklarım soba borusu gibi kalın
Alla alla o zaman nie öyle baktı mal 😁
İşte bnde ondan sinir oldum kendisi abalmın ark bi de abi diyorum ne bilim sanki beni ilk defa gördü gibi şaşkın baktı halbuki abi diyorum tanıyor beni
Bilemedim caniko
Süzüyosa belki seviyodur ama hiç bakmıyosa kesin seviyodur.
O nasıl oluyor 😂
Kendisi tanıdığımız birisi kardeşi sayılırım abi diyorum normalde öyel bakmaz asla bana düğünde dışarıda ağzı açık bir şekilde süzdü şaşırdı gibi de neye şaşırdı anlamadım garip geldi
@uzgunkediii erkekler yani hemcinsim aptaldır. Çünkü Tanrı kadına cezbedicilik vermiştir. Erkek bakar hoslanırsa direkt tav olur. Bi ortamda herkes sana bakarken bakmayan göz göze gelmeyen biri varsa git onla evlen. O erkek özeldir. Çünkü o erkek senin güzelliğine karşı dirayet sahibidir bi ton abaza varken bakışlarıyla seni rahatsız etme polemiğine girmez. Zaten güzel olup leş gibi çıkan kızlarıda bildiği için öyle pat diye düşmez sana. Tek zeki kızlar yok bu dünyada bil istedim.
Ha şunuda söylüyim böyle bir erkekle tanışırsan çok sağlıklı bir iletişimi olduğunu farkedersin.
Buda burada kalsın
Değişimine tav olmuştur basit 😂👍
Yani çok değişmişlik olmadı ama normalde paspal giyinirim küçük gibi duruyorum hatta 23 yaşındayım ama 17,18 gibi duruyorum kadınsı değilim öyle dikkat çekici bri is değilim zaten çok açık da giyinmemiştim normal düz sıradan bir elbise kendisi psikolojimi bozdu
Kadınsı durmak elbiseyle olmuyo öyle :) mesele karakterin tavrın duruşun sözlerin.
Ama etkilenmiştir.
Karaktere kimse bakmıyor ki. Hep güzellik Hatta şu son moda çıktı herkes oğlu kısa bile olsa boylu poslu kız beğeniyor oğluna erkek anneleri bile güzelliğe bakıyor
Genelde bana bakanları hiç farketmiyorum hep arkadaşlarım söyler sana bakıyor diye. d
Bnde asla fark etmem çünkü etrafla ilgilenmem asla ama kendisi karşımdaydı baştan aşağıya süzdü beni kendisi tanıdık abi diyorum anlam veremedim
Gözü sende kalmıştır. İlgisini fazlası ile çektin
Offf be ne parçalanır bu demektir
Bu konun bebek konusuyla ne alakası var
Bebek bakımıyla ne alakası var bunun :)
Anlamadım kategoriue girdi 😁
Bebek olusundandir :)
Hoşlanıyor demektir
Abi dediğim birisi kendisi de bana öyle bakıyor hiç yapmazdı böyle ilk defa oldu düğünde oldu zaten anlam veremedi
Kaç yaş var ki aranızda
Büyük bnden ablam ile neredeyse aynı yaşta ablamın çocukluk ark zaten aralarında 2,3 yaş varsa vardır 29 30 yaşında kendisi ablam ile ark dı
Bnde 23 yaşındayım
Anlık bir şeydir kanks belki bilmiyorum
malı bi inceleyeyim misali
Off be hatuna bak
Hayır ama tanıdığım bri is normalde öyel bakmaz bana kardeşi sayılırım hatta o gözle bakmaz ama düğünde bn dışarıdayken baya süzdü beni ağzını kapatmadı yani şaşırdı anlamadım neye öyel yaptı
Nerden biliyorsun öyle bakmaz insanların içini bilemezsin.