Doğum sancısı filan zor mu? Ne hissediliyor doğum yaparken acı çekiliyor mu?
Saçma sapan cevap olmasın merak ettim soruyorum
Saçma sapan cevap olmasın merak ettim soruyorum
Vallahi ben prenses doğum yaptım çok rahat geçti doğum esnasında resmen doktorumla muhabbet ediyordum ama gram acı da hissetmedim. Sadece doğum sonrası 2 gün ağrım oldu. Onun dışında hiçbir zorluk vesaire yaşamadım.
Cevap
1Cevap
Zor tabiki ama bebek çıktıktan sonra geçiyor
sezaryen oldum doğum sancısı hiç çekmedim 6 aydır sezaryen dikişinin sancısını çekiyorum
Sezeryan dikişini sancısı niye bu kadar uzun sürmüş ya
Muhakkak acı var ama kaldırılamayacak bir şey değildir
limon çekirdeği kadar yerden karpuz çıkıyor sence dbdhd
Ben böyle aci cekmedim doktora cocuktan falan gectim öldürün beni dedim sen düsün nasil bir aci
O kadar mı ya?
Evet hatdaha vajinam yirtilmis ve o yirtiktan devam kestiler uyusturmadan bebegin kafasi gecmedigi icin ve inan ne kesik nede yirtildigini hissettim
Kaç dakika acı çektiniz? Hissettiniz mi?
9 saat sanci cektim suni sanci. Acilma olmuyor diye ebe parmak atti sürekli itekleyerek desteklemek istedi o anki aci bambaska oldu zaten. Sona dogru ebe karnima bastirarak son gücümle ikinmami istedi ikindim ve gözlerimi actim 10 saniye civari simsiyah gördüm kör oldum sandim. Bebegin kafasi gecmiyor diye doktor kesik atip vakum kullanmamiz gerekiyor dedi. Bacaklarimin arasindan makasi gördüm ama kesik acisi hissetmedim. Dogum sonrasi doktor vajinamin makata dogru yirtildigini ve o yirtiktan devam kestiklerini anlatti. Doktor söylemese yirtildigimi anlamadim bile dogum sancisi yirtik ve kesik acisini hissettirmedi bile. Cok sükür bu iskencenin mucizesi Şu an 6 yasinda
Allah uzun ömürler versin çocuğunuza
Zor olmuş size
Peki sizce normal doğum mu Sezeryan mı?
2. evladimi sezeryanla dogurdum spinal, yani belden igneyle sadece bedenimin alt kismi uyusturarak. Cok rahatti. Esim yanimdaydi hic sanci yok ve cabuk toparladim. 2. gün dus aldim yürüdüm hafif aciyordu kesik. Sadece yatarken ve kalkarken zorlandim, bir yere tutunarak yatip kalkiyordum. Sezeryandan bu yana 3 sene gecti ve kesik yerinde uyusuklukta kalmadi cizgide pek belirgin degil. 3. cocugum olucak olursa sezeryan olurum.
Anladım Allah razı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?