Çok sıkı bağlarsanız zararlı bile olabilir. Bebek kafatasları daha çok hassas. Ne gerek var öyle koca koca şeyleri bebeklerin hassas kafalarına takmaya? Sırf güzellik olsun diye. Ki bence değil
Evet çok garip bence de hadi küçük bir şey olsa tamam şirin durur ama böyle büyüğe ne gerek var? Rahat bırakmalı beneği mümkükse başına bir şey takılmamalı hem gözünün önüne gelirse fiyonktan korkabilir. Güzel bir elbise tatlı bir tütü etek tamamdır. Ahh ben de kız babası olmak istiyorum Rabbim nasip eder inşallah 🙏
Bazıları tokaya alışsın diye, bazıları kız çocuğu hevesi olduğu için, giydirip takıp takıştırmayı sevdiği için.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
5 aylık bebek takıp takıştırmadan, hevesten ne anlar? Üstelik beyin gelişiminin en önemli zamanlarında bu yapılıyor. O tokaya zaten illa ki alışır. Önemli olanın sağlık olduğunu düşünüyorum
Anne babalar her zaman doğru karar veremiyorlar ne yazık ki. Tokanın nasıl olduğu da önemli. Toka en fazla kafa derisini ya da saçı gererek acıtabilir. Ama bandana bütün kafayı sıkıştırıyor
İstediğin kadar geniş takarım de. O bandanaların belirli bi esnekliği var. İlla takacaksan çok geniş bandanalar al. Ama o da düşer diye istemezsin. O yüzden illa çocupun kafasını sıkıştıracaksın. Güzel gözükmesi sağlıktan daha önemliyse gelecekteki kızına üzüldüm çünkü annesi onu bir süs eşyası gibi görecek
Evet. Özellikle yeni doğan bebekler için. Kafataslarının önü yani alın kısımları daha tam kemik olmuyo. Kıkırdağımsı oluyo. Sen orayı sıkı bi şekilde bandanayla bağlarsan beyin gelişimini etkileyebilir