Bebek Bakımı Islak mendili en çok ne için kullanıyorsunuz? pinkmomFenomen Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bebeğim için Kendim için Genel hijyen ve temizlik için Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Islak mendili en çok ne için kullanıyorsunuz? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
m Etipufflezzetli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Tuvalet egitimi aldığından beri ayakkabı ve haliyi silmek için 😃 0 0 Yorumla
balixs Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 88% 6 ay Sabuna ihtiyaç duyup sabuna ulaşamadığım zamanlar. 0 0 Yorumla
meryemgumus Takip Et Xper 1 Yaş: 29 2 ay Bebeğim için kullanıyorum ama bir o kadar da kendim için 1 1 Yorumla zevkli_günahlar Yeni 2 ay Olması gereken de bu Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Genel hijyen ve temizlik için 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 62% 6 ay ayakkabilar ve arabanin goguslugu icin :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay aşkitoşkomun popişkosunu silmek için. 0 5 Yorumla anothernightout 4 ay Gerçekten mi? :) Yorumla Cevap sahibi 4 ay @anothernightout hayır😂 Yorumla anothernightout 4 ay YAa ben de inandım. Ne güzel dedim ;) Yorumla Cevap sahibi 4 ay @anothernightout evlenmeden ilişkiye karşıyım Yorumla anothernightout 4 ay Anladım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tuvalet egitimi aldığından beri ayakkabı ve haliyi silmek için 😃
Sabuna ihtiyaç duyup sabuna ulaşamadığım zamanlar.
Bebeğim için kullanıyorum ama bir o kadar da kendim için
Olması gereken de bu
Ayakkabılarımı siliyorum
Dolaplarımı ve yerleri silmek için.
Genel hijyen ve temizlik için
ayakkabilar ve arabanin goguslugu icin :)
İlişkiye girdikten sonra
aşkitoşkomun popişkosunu silmek için.
Gerçekten mi? :)
@anothernightout hayır😂
YAa ben de inandım. Ne güzel dedim ;)
@anothernightout evlenmeden ilişkiye karşıyım
Anladım
Hijyen için.
Kendim için kullanıyorum hijyen vs.
Bebeğim için💙