Bebeğim için A-Z gerekli olabilecek alışverişi yaptım. İnceleyip yorum yapabilir misiniz? Sizce ekstradan ne gerekir yenidoğan için? (Kıyafet de aldım ama onları eklemedim)
Bebeğim için A-Z gerekli olabilecek alışverişi yaptım. İnceleyip yorum yapabilir misiniz?
Doğmamış çocuğa oyuncak vileda almak neden 🤣 mama sandalyesi de dhdj Bu yaptığın çok fazla bir liste, hiç birine gerek yok, bunları zamanla bebeğinin meraklarına tercihlerine göre oluşturmalısın. 7 aydan önce bir mama sandalyesine, 3 4 aydan bir oyun halısına ihtiyacın yok. Dönence alacaksan Fisher pirece mutlu düşler almanı öneririm. Ve dönencesi olan çocuklar genelde oyun halısı ile oynamıyor benimki oynamadı. Mobilya beşiği odası için alıyorsan ben de aldım hiç gerek yokmus, onun yerine park beşik veya anne yanı beşiği almanı öneririrm. Avent değil Nuk biberon Aptamil değil SMA almanı öneririm. Sleepy ıslak mendil doğru bir tercih. Pisik de bepanthol den daha iyisi yok sudocrem kuruluk yapıyor. Burun aspiratoru ki otribebe ve yedek uç al. Şampuan, lif, sabun, banyo havlusu. Sivi detarjanlar güzel yıkamıyor. Bir çok ürünün çok gereksiz bebeğim 2 yaşına gelecek özel yemek takımı daha yeni aldım. Bu ihtiyaçlarını zamanala zaten belirleyeceksin bunları bu kadar düşünme. Oldu olacak okul formasını falan da al xjxbd Bebek arabası, bebek bakım sırt çantası Bebek bakım örtüsü.
Yani evet güzel bir alışveriş olmuş beğendim ama orada gereksiz bir çok şey var o kadar gereksiz şeyler varki yani evet biberon filan bunlar gerekli şeyler ufak oyuncaklar da olabilir ama genelde seçip almış olduğun çoğu şey çocuğun sekiz ya da dokuz aylık olmadan anlayıp görmeyeceği şeyler
Allah analı babalı büyütsün. Ama bu kadar ürün almana hiç gerek yoktu. Eşinin ve senin geliri belli ki çok iyi görünüyor. Ama bunların yarıdan fazlasını kullanma şansın olmayacaktır.
Bazı şeylerin gelecekte gerekeceğini biliyorum. Belki erken almış olabilirim ama nedense alabildiğim her şeyi almak istedim. Sanırım hevesli olduğumdan biraz da...
İste onlar saçma egitici kitap seti oyun seti falan çocuğun kullanabilmesi için min. 2 3 belki 4 sene gerekecek malzemelerin siparişini vereceksiniz gerek yok boşuna yer israfi bunlarin yerine alabildiğiniz kadar bez depolayin doğana kadar her ay 2 3 tane bez atın kenara daha karli olur sizin için 😂
Orası öyle ama bez konusunu şimdiden kestiremedim açıkçası. Yani kilosu ne olur, ne hızda büyür kilo alır. Belki prematüre doğacak Allah korusun. İnan o yüzden çok almak istemedim 😅
Her türlü 0 ve 6 aylik olacak ama onlar bedene göre değil aya gore üretiliyor sonuçta. Bence akıllı davranin beşiktir kıyafettir biberondur emziktir falan gerekli ihtiyaçlari alin diğer gereksizlerin yerine bez depolayin emin ol geliriniz ne kadar olursa olsun zorlar sizi bez parasi 😂