Çocuk & Ebeveyn Sıcak yaz günlerinde bebekleri kaç günde bir yıkamak gerekir? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Gün aşırı ılık suyla banyo yaptırmak iyi olacaktır.Sıcak yaz günlerinde bebekleri kaç günde bir yıkamak gerekir?#BüyümeyeDevam#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Sıcak yaz günlerinde bebekleri kaç günde bir yıkamak gerekir? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Gün aşırı yıkanabilir ama çocukta pişik vs. varsa her akşam yatmadan önce ılık bir banyo yaptırıp yıkamak gece boyu bezin ve pişiğin vereceği rahatsızlığı azaltacaktır. 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Yaz aylarında pişik en büyük sorun zaten Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı. Günde bir kere yıkamak yeterli ama hasta her gün yıkamamalı bence 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl annem bana hep der ki ; ilerde sakın çocuğunu da kendin gibi hergün yıkama hasta olur seni gebertirim 😂😂😂 mesela bana göre hergün yıkamak normal 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Yani 🙃 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ama bıcı bıcı lazım bebişr 😂 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hava da soğuk tam ısınmadı ki. Yıkamaya korkuyorum bazen hasta olur diye ama yine de yıkıyorum 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ben hergun yıkıyorum zaten suyu seviyor bnmki hc çıkmak istemiyor 1 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Her gün yıkamalısın Bebekler yıkandıkça he rahat eder hem de gelişimi de daha iyi olur uykusu da 1 0 Yorumla
BilgeHatun102535 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Hergün bir kere yıkamak yeterli olur 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Her gün olmasa bile haftada 3 kez filan 1 0 Yorumla