Olgunluğu karakteri oturmuş olduktan sonra anne olabilirim.. Sorumluluk sahibi biriyim zaten.. Sorumsuz davranamadım hiç bir zaman.. Bazen olgun olduğum düşünüyorum, bazense bir çocuk.. Biraz daha beklemem lazım sanırım.. Gelecekteki kızımın daha iyi şartlarda yaşaması için.. Kızım dedim çünkü bir kızım olsun istiyorum.. Oğlum olursa da olur tabi ama içten içe hep bir kız çocuğu hayali var içimde.. Evin içinde salına salına yürüsün.. Ben köşeden izliyim :)
Bence belli bir olgunluk düzeyi gerekli.. Yaş olarak bir sınır koyamam.. Belli olgunluğa ulaşmışsa olabilir.. Yoksa çocuklara yazık oluyor..
Umarım herkes anne baba olabilecek olgunluğa kavuştuğunda çocuk sahibi olur.. Çünkü yeterli olgunluğa erişmemiş olan anne babalar hem erken ayrılıklara sebep oluyor, dolayısıyla da çocuklar hep bir yarım kalmış olarak büyümek zorunda kalıyor..
Herkese göre değişir. Kimisi çok anaç ruhta oluyor. Anne olmadan anne gibi çekip çevirebilecek o kabiliyette. Kimisi de benim gibi rahatına düşkün olunca çocuk işi zorla yapılan bir şeye dönüşüyor. Şahsen ben çocuk istemiyorum ama sevgilim bir noktadan sonra 30'larında isteyeceğini çocuksuz da olmayacağını söylüyor ki bu arada o da çocukları seven bir tip değildir benim gibi. Bir noktada mecbur yapacağız galiba.
Hayır yoktur ancak belli bir olgunlağa erişmiş olmak gerekir bence. Kadınların bedeni daha 15,16 yaşındayken buna müsait oluyor ancak zihnen de müsait olabilmesi için bence 20 yaşın üstünde olunmalı.
Tabiki de var 24 den önce sağlık için iyi değil daha rahat doğum yapabilmek için en iyi yaş 24 .40 dan sonra da öyle problem. Bu gadası kelimesine bi sinir olan benim sanırm ne iğrenç geliyor kulaga