•Bebeğiniz için mama seçimi yaparken nelere dikkat edersiniz?
🍼🍼🍼
Bu içerik bir iş birliğine aittir.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Çok şükür mama gibi bir derdim olmadı ama doktor söyleseydi de ben yine çevremde kullananların tavsiyelerini göz ardı etmezdim. :)
Mama masrafından yırtmışsın oooohhh 🙄😒😒
Bebeğim yok ama ben hala cici bebe yerim
Bebeğim var ama ben de hala cici bebe yiyorum olsun 😂
Nesquik de şart :D
Severek tüketiyoruz 😂
İşte aradığımız lezzetler 😀
Teşekkürler
Afiyet olsun
Haha
Cevap
4Cevap
Selam gadası 🙃
Eskiden beridir korumuş olduğu aynı kalitesiyle SMA bebek mamasını tercih ediyorum. Çünkü ben hatırlamam ama annem kardeşime kullandığını, SMA bebek maması sayesinde kardeşimin daha sağlıklı daha kilosunu topladığını dile getiriyor.
1-3 yaş için uygun olan SMA 3 İyi Geceler çocukların tüketmesi için hazırlanan, çeşitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı sağlayan bir devam sütüdür. İçeriğinde çocukların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen besin öğeleri ilave edilmiştir. Vitamin D, E, K, C, B2, B12, Pantotenik asit ve Biotein kaynağı anne sütünün yetersiz geldiği durumlarda doktorların da tavsiyesiyle devam sütü kullanılabilir. Anne sütü yerine geçmiyor olsa da çocukların beslenmesine katkı sağlıyor.
Evolvia olmalı kesinlikle bir çok mama gördüm ama bunun kadar bebeklerin iştahla içti bir mama görmedim
Önemli olan iştahla içiyor olması değil ki iştahla içmesinin sebebi içindeki şeker oranıdır 😂 her bebeğin kendi serüveni vardir ve doğru mama zamanla bulunur redaa 😘
Surdaki şu reklamlari sevmiyorum :)
Geçenlerde bir fino babyturkonun reklamını yapıyordu daha öncede denemiştim. pisik yaptı sonra eşime dedim deneyelim birdaha diye kalktım 134 tane Türko aldım 5. numara sonuç babyme den günde 3 bez harcarken turkoda 6 bez neden sureklis izdiriyor çabuk doluyor sizdirmadan ötürü makina açma sayıların değişti yani ucuz diye yönelince astarı daha pahalı oldu.
Sonrasında reflülu bir bebeğin babasıyim. Birçok mamayı denedik özel mamalara varana dek ama da denedik hiç birsekilde bize yaramadı. Ama bebelac AR VE BEBLAC GOLD manada bütün herşeyin çözümünü bulduk reflumuz bitti şu an 16 aylık oğlum ve halen Bebelac gol3 u kullanıyorum ve ayda 900 gramdan 3 paket tüketiyoruz... Eğer kullanmayıp kullanıyorum diye reklam yapmanızı oneririm
Denemek için 134lü değil de en küçük boyunu alsaydınız keşke 😂
Ben reklam için yazmadım, 4. Ayından beri doktorun da tavsiyesi ile SMA kullanıyorum.
Ilk Belelac Gold kıllanıyorduk bizde ama o kadar çok karaborsa oluyordu ki bulamıyorduk.. Bulamadığımız zamanlar bir çok mama denemek zorunda kaldım. Bebelac Gold memnun olduğumuz bir markaydı ama sonra bulamadığımız için SMA ile yolumuza devam ettik ve ben memnun da kaldım keza kalmasam kullanmazdım zaten doktorların da her zaman söylediği bir şey var her mama her bebeğe yaramaz. Yani sizin bebeğinize yaramadı diye kötülemek olmaz. Mesela bende bir çok arkadaşım Hipp Aptamil gibi markalardan cok memnunken benim bebeğime yaramadı. 19 aylık ve hala SMA kullanıyorum 1-3 yaş devam sütü 800 gramdan her hafta ayda 4 kutu tüketiyoruz 🤗🤗
Kalanlar evde duruyor işte turcolar :) yaramıyor her mama bir çok mamayı denedim smilac Aptamil hip sma golden goat falan fena idi aynen i domen BEBLAC ta sorun vardı Bursa kazan ben kepçe günde 150 200 eczaneye telefon ettiğim gezdigim oluyordu mama bulmaya normalden ar i bulması daha zor en sonunda bir 3czanede buldum elinde ne var ne yok hepsini aldım elemanla telefonla konsuuyoruz var dedi dedim hepsini ayır geliyorum alma beyfendi hepsini diyor dedim evet hepsi yanlış duymadin 2 ya da 3 koli idi ne var yok aldım sonra zaten normale döndük :)
Ilerde ne olur bilemem ama doktor kontrolunde mama secimi yaparim buyuk ihtimalle ama marka degilde icerik tavsiyesinde bulunmasini isticem. Bazen youtube da yeni anneleri izliyorum cogu senin gibi Sma tavsiye ediyor ve herkes memnun kalmis.
Umarım tabii mamaya gerek olmadan büyütürsün 🥰
Başlarda pek de tavsiyesi alan anne olmaz. Çevresinden etkilenerek tercih yaparız. Bebeğimizde beslenme ile ilgili sorunlar baş gösterdikçe Doktora gideriz ve kayıtsız şartsız doktorun dediği mamaları alır, dediği gibi besleriz.
Çünkü bizler Türk anneleriyiz.
Kensilikle araştırmayı, düşünmeyi, sorgulamayı sevmeyiz
(İstisnalar kaideyi bozmuyor. Maalesef)
Aldatıcı reklamlardan vb her şeyden uzak dururum ilk olarak 🙄 reklamlara güvenmem. Doktor tavsiyesine ve tanıdığım annelere danışırım.
Bana aldatıcı reklam mı diyon 😂
Hahah :D ben ortaya konuştum :D
Bütün bebek mamalarının içinde Palm yağı olması...
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar