Bunun şifresi şudur ya yemek yedirdikten sonra kesinlikle çocuk banyoya girmemeli ya da mesela işte duş almadan önce çocuk kesinlikle bir şey yememeye bir çocuğu duştan soğutacak en büyük etken mide bulantısıdır ve duştan önce çocuklara bir şey yedirmek çocukların midesini bulandırır
Benim bebeklerim korkuyordu önce kuvetini suyla doldurdum ördekleri şu oyuncakları falan koydum sonra kendisini koydum suya alisti oynadı ilk önce sonra o oyuna dalınca bende yıkadım çıkardım her defasında yapıyorum hiç ağlamıyor yapmam diye bağırmıyor kendi isteğiyle kıyafetlerini çıkarıp benden önce gidiyor 😂
Şu suda ses cikaran oyuncaklar plastik kucucuk toplar varya onlarla leğene su doldurup banyo yaptirirsaniz oyun oyniyarak banyoya alisir 😊 (leğen dedimde kuvet varsa orasida olur ama bebekler legende daha cok seviyor kuvet derin olunca korkuyorlar)
Oyuncaklar etkili olur, şu civciv ördek falan 🐥🐤🦆 oyunlarla öyle oyalayarak. Bir de su kaynar ve soğuk olmamalı. Ilık su olursa rahatsız olmazlar ve çok ağlamazlar.
Banyo yaparken suyun ısısını iyi ayarlmak banyo oyuncaklarını kullanmak ve suyu önce ayaklarından yıkamaya başlayarak yüzüne su dokmeden banyo yaparsak zamanla banyoya alışır ve severler diye düşünüyorum.