Daha 19 yaşındayım 20 bile olmadım o yüzden hala bir çocuk yok olmasına da düşünmüyorum en az 24 yaşına kadar herhangi bir çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum tam olarak kendi hayatım oturtmak istiyorum mesela okudum tamamen bitsin şöyle bir yıl filan çalışayım çalışma hayatına birazcık kendine alıştırdıktan sonra dünyaya gelecek çocuğuma söz veriyorum onu dünyaya getireceğim eğer tabii ki güzel müsait bir ortam görürsem
2 tane bebeğimi kaybettikten sonra Rabbim üçüncü de mutluluğu yaşattı hamd olsun ocak 2022 de kucağıma aldım evladımı. Allah hepimizin evladının karşısına hayırlı iyi niyetli insanlar çıkarsın sağlık versin.
Benim oğlum benim en büyük şansım, mucizem, nefesim, herşeyim 14.04.2009 da doğdu. Hiç umut yokken gerçek anlamda mucizem oldu. O yüzden adı gibi benim umudum oldu. ♥️♥️♥️
Sanırım dünyanın en güzel anı anne ya da babanın evladını kucağına aldığı andır. Şahsen benim çocuğum yok. Ama kız çocuğumun olmasını çok isterdim. Çünkü kız çocuklarını aşırı çok seviyorum. Sanırım bunda yeğenlerimin çok etkisi var.
Olsun isterdim bir prenses, şöyle babasına çekse sarı sarı saçlarını nefesim tükeninceye kadar içime çekerdim oyyy 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin. İnşallah bir gün babalığı ben de yaşarım.
Hem istemeyebilirsin bunda bir şey yokta hani ne anlamı kaldi yani evli olmanın, hani sana katkısı ne, sevgilin ile aynı evde yaşamak ile aynı şey değil mi?
Sorun değil ama eşim bana şiddet uyguladığı için tamamen vazgeçtim o istiyo ama ben istemiyom ve ona güvenmediğim için ilaç alıyorum ve o çocuğu dünyaya getirip hayatını mahvedemem kb beni anlayışla karşılayın🙏🏽🙏🏽
Anlayışla karşılayamacağım bir durum yok ki zaten ortada, son derece haklısın böyle bir aile ortamına çocuk getirilmez, sen bunun önlemini önceden alıyorsun, herkes bu bilinçliliğe sahip değil ama bahsettiğiniz şey devamlıysa çocuktan önce kendinizi kurtarmak adına bir an önce boşanmanızı ve daha iyi birini bulmanızı öneririm, olmuyorsa olmuyor. Hayatınızın geri kalanında böyle mi yaşamayı tercih edersiniz?
Ya pes eder ve kötülükler ile dolu bir hayatı kabullenir ve istete isteye kendinizi mutsuz edersiniz ya da pes etmezsiniz ve her şeye rağmen sakin kalıp iyiye odaklanarak çözümler üretirsiniz ve daha iyi bir hayata merhaba dersiniz. Tercih sizin...
Sanırım bazı sebeplerden dolayı ondan boşanamıyorsunuz bu parasal sıkıntılar olabilir başka şeyler olabilir ama boşanın artık ciddiyim burada canınız tehlikede resmen. Sebep her ne olurss olsun canınızdan kıymetli değil, daha iyi birinini bulursunuz ve sorun çözülür, bulamasanız bile bundan iyidir, ama illaki bulursunuz veya başka bir çözümüde vardır sorun her neyse ama her türlü canınız riskte, acılar ve ağrılar içerisinde cehennem gibi bir hayat yaşamaktan iyidir. Bunu kendinize yapmayın lütfen, aksi tektirde bu işin nasıl son bulacağı maalesef çok bariz.
Teşekkür ederim aileme gidemiyorum onun için ailemden vazgeçtim diye babam bana dediki mezarıma bile gelme nasıl aileme diyecem affetmezler beni nereye giderim peki
Sanırım bir meslek sahibi değlsiniz, boşanmadan önce bir işte çalışarak belli bir miktarda birikim yapıp bir yere yerleşebilirsiniz mesela ama bunu olabildiğince kısa sürede yapmaya çalışın, evet geçinmesi zor olacak ama dediğim gibi canın ve sağlığın daha kıymetli sonuçta, böylesine cehennem gibi bir hayat yaşamaktan iyidir, sonrasında daha iyi bir başkasını bulursunuz zaten, bulamasanız bile bundan iyidir.
Bence umudunuzu kaybetmeyin herkes yanlış seçimler yapar, hatalarınızdan ders çıkarıp kendinize ikinci bir şans daha vermenizi ve bu sefer daha dikkatli olmanızı öneririm, ama siz bilirsiniz tabi tercih sizin. Mutlu olmakta mutsuz olmakta sizin elinizde.
Hazır yaşınızda genç, yeni bir başlangıç yapmak için hala bir şansınız var bir gün böyle bir şansınızda olmayacak ve zaman her saniye akıyor. Dediğim gibi tercih sizin...