Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılGayet kol kasları kuvvetli babası 15dakika battaniye sallama performansından sonra ellerim koptu diye ağlaşıyordu. 50 kiloyum 40 dakika kesintisiz battaniyede tek başıma bebe sallamışlığım var, güçse güç, söyleyeceklerim bu kadar, teşekkürler 😂
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Maalesef toplumumuzda anneler ilgili, babalar ilgisiz düşüncesi kırılamadı henüz. Günümüz babaları, önceki nesil babalarına göre daha ilgililer. Çocuklarıyla emzirme hariç tüm bakım ve ilgi işlemlerini yapan birçok baba mevcut. İstisnalar elbet mevcut. Tıp kı çocuğuna isinamadığını söyleyen, ona aşırı şiddet uygulayan, çöpe atan, alkol aldıran anneleein olduğu gib. İstisnalar kaideyi bozmaz. Çocuğunu seven anne de baba da iyi bakar.
10 Yorumla
+1 yılİsterlerse kadınlardan çok daha iyi olurlar ama bebekler için annenin kokusu bambaşkadır. Baba ne kadar harika olsa da annenin yeri hep başka olur
60 Yorumla
+1 yılKadınlar kadar olasalar da başarılı olabilirler isterlerse 😊
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
52Cevap
+1 yılBence kadınlar erkeklerle yarısabilirmi demen gerekiyo şimdiki kadınların çoğu becerimiyor görüyorum eline kumandayı alıp dizi izleyerek her seyi marketten hazır alarak olmuyo bir pirinç unından mama yapamaz coğu ben hiç evlenmedim evli arkadaslarımda gördüğüm vallahide billahide babalar daha iyi yapıyor her seyi şimdiki anneler bebek arabasıyla mağza gezer anca sözüm kendini çok coul ya da sosyete sananlara gercek Türk anaları ile işim yok onlara yeri geldiğinde hem cocuk baktı hem cepheye mermi erzak tasıdı onları bilip te bunlara razı olamadığımdan yazdım
10 Yorumla
+1 yılBizim erkeklerimiz değil. Çünkü bizim erkeklerimize asla bir işin ucundan tut denmez ve bu konuda eğitim verilmez, sen erkeksin otur denilir. Yemek yapmayı bile bilenlerin sayısı oldukça az.. halbuki insan şu hayatta tek başına yaşayabilecek donanıma ve güce en azından azami derecede ulaşmalı herşeyi öğrenmeli üstesinden gelmeli
20 Yorumla- Bebek Bakımı konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılYani evet bazı babalar var internette görüyorum o kadar güzel çocuk bakıyorlar ki hele bir tanesini hatırlıyorum adam tişörtünü yırtmış içinden işte biberon geçirmiş annesi gibi emziriyor bu görüntü hiç unutmam mesela ama Türk erkekleri yoktur böylesi zannetmiyorum çünkü Türk erkekleri şöyle yaparlar tamam bebek oldu maşallah bitti bu kadar ona bakınca kendilerini kadın gibi hissederler Türk erkekleri değildir yani eğer birisi çok güzel bir babaysa muhtemelen Türk değildir
10 Yorumla
+1 yılTamamen babaya bağlı Bir oğlak erkeği baba olursa kadının olmadığı vakitte çocuğa hem anne hem baba olabilir evli değilim ve çocuğum yok ama bana bazen çocuk emanet edilir ve çocuklar gülsün diye yapamadığım şey kalmaz onlar in gülüşü bana huzur veriyor normal de ağır başlı yemdir ama çocukla çocuk olmayı ihtiyar ile ihtiyar olmayı bilirim tamamen kişiye göre değişir bu durum.
10 YorumlaBu durum tamamen kişiye bağlı
Kadın ya da erkek olması değil kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.
Tabiki çoğunluk kadınlar daha iyi bakar sonuçta her anlamda erkekten daha çok sahiplenme güdüleri vardır.
Ancak beceriksiz ve umursus kadınlarda gördüm
Çok ilgili babalar da...10 Yorumla
+1 yılBen çok kez çocuklarıma baktım. Yıkadım, bezini değiştirdim. Altını temizledim, eğitim verdim. Ancak duygu olarak çocuk annesini istiyor. Ayrıldığım eşim, artık yeter " baba diyin" diye çocuklara bağırirdi, ben gelin babam yapayım ne istiyorsanız der alırdım. Her şeyde yapardım ama yine de anne diyorlardı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 tane oglum var eşimden ayrıyım. Evliyken bile çocuklarımın bütün ihtiyaçlarını ben yaptım. Doğdukları günden beri elimdeler. Alt değişimi, mama -yemek olayı, giyim kuşam ve diğer ihtiyaçların hepsini yapıyorum. Kendime de çok güveniyorum.
Ayrıca topluma faydalı birer birey yetiştirmek için elimden geleni yapıyorum.
Bu arada halen ikisi de küçük 2 3 yaşındalar. :)10 Yorumla
+1 yılİş başa düşünce... bebeğe, insana, hayvana vs.. neye bakacaksan cinsiyet ayrımı olmaz Erkekte, Kadında herkes bakabilir. Babasız veya annesiz büyüyen bu kadar çocuk var. Dünyaya gelen bir şekilde büyür.
20 Yorumla
+1 yılHayır sanmıyorum kadınlar hormanları ve içgudüleri sayesinde çocuklarına orantısız bi bağlılık ve sevgi besliyorlar ama babalar bir yere kadar bir yerden sonra off bana ne moduna giriyorlar ve kaçmaya başlıyorlar
10 Yorumla
+1 yılHayır yarışmayı bırak 5 dk dan fazla tahammül edemezler bebek işi sabır merhamet ve özen ister bi kere o erkeklerde yok özelliklede merhamet yok ağlama seslerine gece gündüz tahammül etmeleri %0 kazanan kadınlar olur.
10 Yorumla
+1 yılyok mu ya yapabilirler diyen... Bence erkek gücü gerek burada... Erkeklere haksızlık etmeyin onlar da bebeğe bakabilirler... Neden sadece kadınlar bakmali
20 Yorumla
+1 yılSize bir resim atarım aklınız kiciniza tavan yapar kucağımda 2 yaşında çocuk arka koltukta 6 yaşındaki oğlum haftanın 2 günü 200 km yol gidiyorum hee marifet değil ama bizi bu duruma düşüren başta burdan sesleniyorum , muhtemelen beni kıskanan cadı kaynana yüreği taş kesilmiş mitoz canavar da denilebilir , baldız , baldankayinpederdiz , alayınız ettiğini çekecek ,
Eee benim yarista tek rakibim 155 kadın nerede?10 YorumlaÇok da güzel emanet edilir. Anneler ana karnında öğrenmiyor çocuk bakmayı bizde görerek öğreniyoruz. Tabi ki erkeklerde güzel bir eğitimle çocuk bakmayı öğrenebilir.
10 YorumlaNe anlarız biz mi doyuruyoruz kadınlar daha iyi anlar biz fazla anlamayız niye ağladığını bile annesi bilir.
10 YorumlaYarışma gibi bir iddaam yok sonuç olarak fizyolojik bazı avantajları var kadınların. Ancak kalan kısmında elimden geleni yaparım.
10 Yorumla
+1 yılÖyle babalar tanıyorum ki annelere bin basar ilgi şefkat bakım konusunda.
Bence evet annelerle yarışabilir babalar10 Yorumla
Babaya emanet edilen çocuk diyorum ve susuyorum sevgili KS umarım benim cevabımı anlamışsındır 😁😁
20 Yorumla
+1 yılolabilir neden olmasın bilgiyle ilgili bir durum bu bilgisi varsa deneyim kazanırsa olur ne alaka?
10 YorumlaErkek gibi erkek adam gibi bir adam çok güzel çocuk bakar çünkü o kültürlü ve müşfiktir..
10 Yorumla
+1 yılhayır değil. bir kere iç güdüleri kadınlar kadar gelişmiş değil.
10 YorumlaErkekler de kadınlar kadar bir bebeğe özenli ve dikkatli bakabilirler.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey mümkün değil ama yapanlar var. Bir baba annenin yerini tutamaz.
10 Yorumla
+1 yılİsterlerse evet. Alasını yaparlar. Katmeri denedin mi?
10 Yorumla
+1 yılTabikide bir erkek bakım konusunda dikkatliyse bir kadını her türlü geçebiliyor.
10 Yorumla
+1 yılBakamaz
özen göstermez
çocuk başını çarpar bir yerlere haberi olmaz10 Yorumla
+1 yılİstenirse yapılır. Kadınlar bebek bakımında büyü mü kullanıyorda erkekler yapamayacak.
10 YorumlaCinsiyet değil de beceri gerektirir bebek bakmak bilgelik lazım yani konu erkek, kadın değil...
20 YorumlaBabanın çocuğa katacağı vereceği hissettireceği deneyim tecrübe ruhani şeyler farklı, annenin farklı.
Anne yetiştirsin kar değsin ay desin, baba yetiştirsin sen mi yağdın lan benim üstüme diye noel babayı arasın dört döne döne...00 YorumlaÇok rahat bakabilir ama erkekler bu konuda sabırsız olduğu için ve tahammül seviyeleri kadına göre daha az olduğu için erkenden sıkılıp vazgeçebilir. Bebeğin sebepsiz uzunca ağlamasına tahammül edebilecek bir erkek görmedim henüz 🙄
00 Yorumla
+1 yılKadında erkekte her şeyi yapar tır süren motor süren oto tamircisi olan çok kadın var kadın bunları yapabiliyorsa erkek yemek de yapar bebek de bakar gözleme de açar
Bırakın bu cinsiyetçi saçmalıkları10 YorumlaYarışabilirler aslında çünkü annelik ve babalık her kula nasip olsada hepsi kaldıramaya biliyor bence önemli olan cinsiyet değik karekter ve insiyatif...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılannenin de babanın da yeri ayridir. allah kimseyi anasız babasız buyutmesin
10 YorumlaBebek bakımını iyi veya kötü herkesin yapabileceği bir şey fakat ANNE'lik çok başka çok kutsal bir olgu. Dolayısıyla bir erkek bebek veya çocuk bakar ama ANNE olamaz onun yerini tutamaz!
10 Yorumla
+1 yılEvet, ama bir noktada hayır çünkü çocuk annesiz yapamaz
30 Yorumla
+1 yılİşlerine gelince her işi güzel yaparlar. Anneden bile daha dikkatli ve özenli olan babalar dar var. Ayrım yapılması hoş değil yeter ki istesinler
10 Yorumla
+1 yılÇocuklar neden babasına düşkün bilirmisiniz onu eylendirdigi ve güzel sevdiği için kötü yanını görmediği için
10 YorumlaHayır erkekler hem çalışıp hem ev işi hem de
çocuğa bakamaz bak Arda bayanlar gibi
bakamaz.10 YorumlaErkekler isteseler yarışabilirler ama canları istemiyo
10 Yorumla
+1 yılKişinin becerisine sabrına bağlı ama ne kadarda yapsa bi anne kadar olacağını düşünmüyorum anne kucağı diye bişey var baba kucağı hiç duymadım
10 Yorumla
+1 yılkadında neredeyse doğuştan gelen yetenekler var. bunlar bizde yok o yüzden erkekler evet bakabilir ancak anne gibi pek mümkün değil
10 Yorumlakişiye göre değişir bazı erkekler kadınlardan daha iyi işler yapabiliyor
10 Yorumla
+1 yılEdilebilir o uyutamadığı zaman ben kucağıma alıp gazını çıkarıp karnını doyurup uyutuyordum
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ben çocuğu ile ilgili babaları çok seviyorum
10 YorumlaBu işin kadını erkeği yok. O an için kim uygunsa çocuğa o bakar
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki, Asla böyle bir şey mümkün olamaz kadınlar 1000 basar o konuda
10 Yorumla
+1 yılDeğiller, kadınlar içgüdüsel olarak bebek bakımına daha yatkinlar net.
10 Yorumla
+1 yılBakabilirler ama asla annenin yerini tutamaz onun kokusu dokusu başkadır
10 YorumlaHayır iki dk bakiyorlar sonra ev ssavas alanina donuyo bakamiyorlar.
10 YorumlaBen öyleyim mecburen annenin yaptığı herşeyi yapıyorum. Emzirme dışında
10 YorumlaYok incileri dökülür.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim olsaydı, şahsen çok iyi bakardım. Kuzenlerden tecrübeliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınlar kadar iyi takıp edemezler
20 Yorumla
+1 yılBence kadınlar daha iyi bakıyor.
10 YorumlaAhh erkek ler işlerine gelince herşeyi yaparlar
10 Yorumla
+1 yılHayır maalesef. Ama gerek olursa bakarız da…
10 Yorumla
+1 yılİsterlerse olur ama bebek anneyi ister
10 YorumlaSanmıyorum. Anne gibi olamaz.
10 YorumlaBu durumda kadınlar daha olaya aktif
10 Yorumla
+1 yılBir çocuk büyüttük ama bütün sorumluluk kadınlarda
10 Yorumla
+1 yılYanına bile yaklaşamaz
10 Yorumla- Devamını Gör (43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı