Havaların soğuması; ciltte kızarma, kuruluk ve yanmalara sebep oluyor. Cildi ince ve hassas olan bebek ve çocuklar ise soğuktan daha çok zarar görüyor. Kuruyan ciltte döküntüler, pullanmalar ve tahriş görülebiliyor.👶👶👶•Kış mevsiminde bebeklerin cildini nasıl nemli tutabiliriz?
•Hangi markanın hangi ürününü kullanabiliriz?
•Doğal olarak neler uygulamalıyız?
Kış mevsiminde bebeklerin cildini nasıl nemli tutabiliriz?
Ben sudocrem kullanıyorum gerçekten çok memnunum, hem pişikte hem de cildi nemli tutmada çok iyi bir krem. Hele pişiği 1 günde geçiriyor. Marka vermeyeyim ama çok pahalı bir krem var onu günlerce kullandım ama pişiğe çare olmamıştı :) Bu yüzden sudocremle devam ediyorum kış mevsiminde de. Onun dışında bir de losyonu var deepfresh çok güzel kokuyor. Banyo sonrasında onu uyguluyorum, gerekli görürsem banyo yaptırmadan da uyguluyorum. Son olarak da bebek yağı kullanıyoruz ama öyle her gün değil, arada bir :)
Ilerde bebisim olursa mustela markasinin bebe yaglarini, kremlerini falan kullanmayi dusunuyorum bide la roche posayin bebek urunlerini kullanirim. Bide burt bees markasini herkes cok övuyor o yuzden bu üçünü kullanirim gibi. Bebisim olsunda 🥰
Kış aylarında bebeklerin aynen bizim gibi cildine kuruluk olabiliyor. Ben Johnson's baby cilt bakım ürünlerini tercih ediyorum. Hem bilinen bir marka olması hemde cildin nem dengesini iyi koruması oldukça iyi oluyor.