2 yaşında oğlum var, gün içerisinde yeme düzeni gayet iyi ancak gece yatmadan önce 1 biberon devam sütü veriyorum. Hem daha güzel uyuyor hem de gelişimine katkı sağlıyor.
Bizim tercihimiz SMA İyi Geceler oluyor. 1-3 yaş arası çocukların çeşitlenen diyetlerine ve sıvı alımlarına katkı sağlıyor :) İçeriğine çocukların ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen besin öğeleri ilave edilmiş. Oğlum severek tüketiyor :) Merak edenler için bir bence de paylaşacağım vakit bulduğumda :) SMA İyi Geceler
Devam sütlerini hemen her anne zamanı geldiği zaman tüketiyor. Bizlerde sıklıkla tercih ediyoruz. Benim tercihim sma devam sütünden yana oluyor. Hem kaliteli marka olması, hem bebeğin ihtiyacına göre olması, hemde fiyat olarak beni yormaması açısından oldukça iyi oluyor.
Devam sütü kullanmayı düşünmüyordum uzun bir süre fakat yeni gelen kardeşle birlikte biberon kullanma isteği arttı oğlumun ve inek sütü intoleransı yüksek bir besin olduğundan pek geceleri vermeyi tercih etmiyordum o yüzden kullanmaya başladık. 🤷🏼♀️ Aptamil kullanıyoruz ve memnunuz farklı bir tavsiye olsun. ✨
19 aylık bir oğlum var, 16 aylıkken emzirmeyi bıraktım ve 1 yaşından itibaren bizim yediklerimizi yiyordu. Kutu devam sütlerini kullanıyorduk ama iyi ki sma iyi geceler ile tanıştık, gayet memnunum uyku sürelerini uzattığını düşünüyorum.
16 aylık bir oğlum var ne yazık ki sütüm en başından beri yetersizdi ve sadece 3 ay falan oda mama destekli emzirebildim. Yanı evet doğumdan beri mama kullanıyorum. Ilk aylarda çok fazla mama denedim, bebelac gold sevdiğimiz bir markaydı ama piyasada bir süre bulamadık o sıra bebeğim 4. Ayında falandı Sonra doktor tavsiyesi ile sma 'ya başladık. O gün bugündür de sma ile devam ediyoruz 😊 3 yaşına kadar da devam sütüne devam etmeyi düşünüyorum. Pastörize edilmiş kutu sütlerden daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.