Arkadaşım bebeğin göbek bağını aldı. Yurt dışına yollatıp gönderecekmiş. Sizce göbek bağları gömülmeli mi atılmalı mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle bir şeyin ne dinimizde yeri var ne de bilimsel bi tutar yanı var söylediğiniz şey sadece batıl inançtan ibaret yok hastanenin önüne gömdüm doktor olsun yok okulun önüne gömdüm öğretmen olsun iyi o zaman herkes çocuğu ne olsun istiyosa onun önüne gömsün hem ülkede okumayan insanda kalmamış olur zamanla.
Cevap
8Cevap
Baatıl inanç kardeşim ne islam da ne deist ne budist ne hristiyan hiç bir dinde böyle bir şey yok
Aşiri saçma bir şey ya benimkini devlet okuluna gömdülerde noldu yani xd
Rahmetli babaannem okul bahçesine gömmüş. Bu yüzden üniversite 6 senede bitti benim. Teşekkürler babaanne..
Çöpe atmış annem. Fakültemi dereceyle bitirdim bu sene. İnanmayın şu tür şeylere 🙄
Uzaya göndersin silahın mermisine bağlayıp te allahım ziynete bak millete İsviçre’ye gönderince Atomu mu parçalıcak bu çocuk skslsjslsks
ODTÜ kampüsüne gömerdim ben kesin imkan bulsam Yale üniversitesine kadar giderdim o potansiyel var bende.
Değersiz bir şey. Hurafe. Saklayanın aklından şüphe ederim. Çöpe at direkt.
Kolinin içine koy yurt dışına gitsin sonrası allah Kerim
Manyak mısınız siz ya altın çöpe böyle batıl saçma inançlara inanmayın
Topraktan geldik, toprağa gideceğiz. Dışarıda bir toprağa göm
En iyisi gömmek
Derince bir yere köpek de çıkaramasın
Bu tarz okul kapısına gömmek, hastane önüne gömmek gibi batıl inançlara pek inandırıcı gelmiyor. Ama annem benim göbek bağımı okul kapısına gömmüş öğretmen olsun diye. Evet şimdi öğretmenim
Benimki hastanede düşmüş hemsireyim kardeşiminkini okulun bahçesine atmış babam ve öğretmenlik okuyor diğeri evde kayboldu büyük ihtimal lise bile okumaya ak bu gidişle 😂
Bunlara inanan var mı hala jdhddkhddk ay iğrenç bir de görsel koymuş
Üff görsel koymak zorunda mısınız
Proğram soruya göre otomatik koyuyor diye biliom
at çöpe gitsin ya mnyk mısınız
Bebeğimin göbek bağı evde duruyor 🙈❤
Aynen
ben olsam atardım yani alt tarafı doku parçası
Ayakkabı bağcığı yapılır
Yeğeniminki Oxford üniv. nin bahçesinde
Kök hücre olarak saklanmalı.
Göbek bağı dondurulup saklanırsa tüm şu hastalıklarda kullanılır;
Lösemi, lenfoma, akdeniz anemisi, talesemi, solid tümörler, anemi, immün yetersizlikler, trombosit bozukluklar, kalıtsal metabolik bozukluklar, hurler sendromu, vitiligo, kanser, ALS, diyabet, diz, eklem, kıkırdak tamiri, iyileşmeyen ayak yaraları, omurilik yaralanmaları, kısırlık (erkeklerde), yüz bölgesi kırışıklıkların düzeltilmesi, immune terapi, melenoma, prostat, doku uyumsuzlukları, Chron’s Burger Hastalığı, MS, serebral palsi, omurilik felci, beyin hasarları, kalp enfarktüsü, osteoartrit, romatoid artrit, parkinson, GraftvsHost...
Toprağa gömülmeli.
Iyyy yakılıp çöpe atılmalı bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?