Arkadaşlar selam. 3 aylık hamişim, henüz cinsiyetini öğrenemedik. Bazıları eğer bebek erkekse sağ tarafta hissedileceğini söylüyorlar bazıları ise sol tarafta. Ben erkek gibi hissediyorum :) Anne karnındaki bebek nerede durur? Erkek bebek hareketleri nerede hissedilir? Tecrübeli olanlar bu konuda yardımınızı bekliyorum.
Öncelikle şu her şeye sevimli olucam diye kulp takma sevdanızdan vazgeçin bi zahmet. Hamişim ne ya? Gebeyim ya da hamileyim demek ayıp mı? Sorunun cevabını zamanı geldiğinde ultrason verir sabırlı ol bekle ve güzel bir hamilelik dönemi yaşamaya odaklan. Şimdiden Allah kucağa almayı nasip etsin. İnşallah hayırlı şansı bahtı açık bir evlat olur.
Hiç Gerek yok bu tarz şeylere Eğer anne adayının karnı basketbol topuna benziyo ve sivri görünüyorsa bebeğin erkek olduğuna inanılmaktadır. Tam tersi annenin karnı yuvarlak ise bebeğin kız olduğuna inanılmaktadır. Genelde de tutar. 🤣🤣
Erkek bebeklerin annelerini güzelleştirilmesi en büyük belirtilerinden biridir. Bunun yanı sıra karın sivri ve top gibiyse erkektir, ayrıca ilk zamanlarda erkek bebek pek fazla kilo aldırmaz, arkadan hiç hamile olduğunuz belli değilse kesin erkektir.