Çocuk & Ebeveyn SMA mama kaç günde tüketilmeli? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Çocuğuma arada bir mama vermeyi düşünüyorum öyle çok sık değil 2-3 günde bir. Bu yüzden kutu hemen bitiremeyeceğiz, SMA mama kaç günde tüketilmeli? Daha önce kullananlar bilgilendirebilir mi? SMA mama kaç günde tüketilmeli? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
MaysaSu Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Paket acılınca bir ay süresi var. Küçük boyu tercih edin. 0 0 Yorumla
Tartan Takip Et Xper 5 Yaş: 55 +1 yıl Bu mamalardan uzak durun. ilerde bunlar kilo yapıyor haberiniz olsun bizde mama verilen bebekler şimdi kilolu genç. 0 0 Yorumla
Serpilhanimm Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kutunun ustunde yaziyordur galiba 1 4 Yorumla FULLMOON365 +1 yıl Annelik için ne güzel bir yaş, kaç yaşında oğlun/kızın? Yorumla Serpilhanimm +1 yıl @FULLMOON365 1kizim var Alya yakinda 2 yasina girecek insallah Yorumla FULLMOON365 +1 yıl Allah bağışlasın, benim de kızım 10 yaşında, eşimden ayrıyız ama güzel idare ediyoruz, kızım mutlu :) Kaç yaşında evlendiniz? Yorumla Serpilhanimm +1 yıl @FULLMOON365 20 yasinda evlendim augustos 2017 yilinda. Ekim 2018de kizimi kucagima aldim. Esimle 16 yasindayken tanistim ilk ve tek sevgilim oldu. Yorumla
Yağmurlu42 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Şekersiz bir mama 2 güne bir olabilir sütün yok mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Paket acılınca bir ay süresi var. Küçük boyu tercih edin.
Bu mamalardan uzak durun. ilerde bunlar kilo yapıyor haberiniz olsun bizde mama verilen bebekler şimdi kilolu genç.
Kutunun ustunde yaziyordur galiba
Annelik için ne güzel bir yaş, kaç yaşında oğlun/kızın?
@FULLMOON365 1kizim var Alya yakinda 2 yasina girecek insallah
Allah bağışlasın, benim de kızım 10 yaşında, eşimden ayrıyız ama güzel idare ediyoruz, kızım mutlu :)
Kaç yaşında evlendiniz?
@FULLMOON365 20 yasinda evlendim augustos 2017 yilinda. Ekim 2018de kizimi kucagima aldim. Esimle 16 yasindayken tanistim ilk ve tek sevgilim oldu.
Şekersiz bir mama 2 güne bir olabilir sütün yok mu