Cinsel anlamda sıkıntı yaşanır mı araştırmalar kadınların ölene kadar cinsel hayatının devam ettigini soyluyor bu durumla beraber doyum olur mu dersiniz? Bir de etraftan nasıl tepkiler alırım dersiniz? Biraz insaflı yorumlar yapın 🙈
Cevabın nedir?
+1 yılSen 18-24 yaş grubunda görülüyorsun beyanın öyle profilinde.
24 yaßında bike oksan senden 8 yaş küçük yani 16 yaşında bir erkekle cinsel ilişkimi yaşamak istiyorsun?
Ve bu durumda etraftan alacağın tepkiyi soruyorsun...
Etraf cümle alem tüm dünya seni yadırgar. Ćok yanlış... 😈017 Yorumla
Soran+1 yılProfildeki yas araliginda degilim onu profili acarken yanlis girmistim onun yas 23 ben 31
- +1 yıl
Öyleyse çok normal.. keyfini ćıkar takma kafana 😉
Soran+1 yılTesekkurler ama cinsellik yok su an ben evlilikte cinsel hayat sıkıntı olur mu dedim
- +1 yıl
Niye oksun. İkiniz de yetişkinsiniz. Kocamansınız. Cinsel ilişki vücut gelişimini tamamlaysn iki resit arasinda gonullülük varsa cok zevkli olur yaßın hiç onrmi yok.
Sen tereddütünü açık acık yazsana bana...
Soran+1 yılYas ilerleyince hani eski performans olmaz onun icin sordum
- +1 yıl
Erkek senden 8 yaş genç. Kadınların cinselliği menepozda bile var. Sorun yok o zaman deģilmi? Ćook şanslısın buldun körpe erjeği 😆 😉
Soran+1 yılOyle demeyin benim derdim cinsellik degil ben onu anlayamayacaginiz kadar cok seviyorum kör kütük derler ya hani bu soruyu da kendim icin degil ona haksizlik etmemek adina sordum
- +1 yıl
Peki. Onun yerine krndimi koydum ve diyorumki ićin rahst olsun, hakduzlık deģil bu, biz erkrkker sadece gerćekten sevrn ve ilgi gisterip karşılık verebilen tatmin edebilen ve de bunu olene kadar yapmayı azmeden kadın isteriz canım 😎☺
Soran+1 yılHimm o zaman onun icin elimden geleni yapacagimi dusunuyorum 😂
- +1 yıl
Tabiki yeri gelecek ona sabırla anlayışla öğreticeksin tamammı ☺😊😆
Soran+1 yılTamam 😀
- +1 yıl
Aferim. Canımsın. Erkeģin ćok mutlu olacak. Ćok şanslı o. Umarım tecrüben vardır...😆
Soran+1 yılTecrube yok beraber ogreniriz problem degil oyle daha guzel olur bence 😄
- +1 yıl
tamam ozaman videolardan birlikte öğrenin. Bana soracaklarınız varsa çekinmeyin tecrübelerimle size yardimcı olmak isterim tamammı☺😊
Soran+1 yılYok canim ne videosu biz kendi kendimize ögreniriz
- +1 yıl
Deneye deneye doģaçlma diyodun
- +1 yıl
teşekkür 😛
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğum açısından bir sıkıntı yapabilir. Fakat erkekler olgun kadınlar ile daha iyi anlaşıyor. Bu tam bir terazi işi, hangisi erkekte daha ağır basıyorsa onu seçer.
011 Yorumla
Soran+1 yılDogum acisindan nasil bir sıkıntı olur mesela? Bu arada ben tam bir teraziyim 😂 terazi burcu yani
- +1 yıl
Ben kendimi örnek vererek konuşuyorum. Ben 3 çocuk istiyorum ve bunların arasın da biraz da zaman olmasını istiyorum.30 yaşında evlensem, sence bu çocukları benden 8 yaş büyük birisi ile yaparken zorlanmaz mıyım?
Soran+1 yılKendine bakan biriyse zorlanmazsin diye dusunuyorum 😂 her yil bir tane ☺
- +1 yıl
Bende kesinlikle imkansız demedim, sadece koşullarına göre değişiklik gösterir demek istedim.
Soran+1 yılEvet tesekkur ederim umarim kendime cok iyi bakabilirim 😀
- +1 yıl
Bu seni çok yoracak demedi deme. İyi günler.
Soran+1 yılNeden ki 🤔
- +1 yıl
Çoook uzun konulardır, siz de zaman içerisinde tecrübe ederisiniz.
Soran+1 yılYakin degil henuz ☺ yillar var
- +1 yıl
Bol şans o zaman, iyi günler :)
Soran+1 yılTesekkurler ☺
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence geç çocukla konuş böyle endişelerim var sence sorun olur mu de
02 Yorumla
Soran+1 yılCok mantikli tesekkurler 🤗
Cevap sahibi+1 yılne demek , rica ederim. ona samimi yaklaşırsan, endişelendiğini ve düşünceli davrandığını onu sevdiğini hissettirirsen yanlış anlamayacağı şekilde konuşursan seni mutlu etmeye çalışacaktır sen sorun etme diye seni istediğini hissettirecektir eğer seni seviyorsa
+1 yılkadının büyük olması zor kabul edilebilir bir durum
05 Yorumla
Soran+1 yılKim acisindan
- +1 yıl
toplum ve çevre... bazen çiftleri de etkiliyor bu durum
Soran+1 yılHimm cikmayiz disari biz de 😀 saka yapiyorum tabii ki ama atlatilabilir bir sey oldugunu dusunuyorum
- +1 yıl
umarım herşey iyi olur
Soran+1 yılTesekkurler ☺
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler benim görüşüme göre daha mutlu ve daha eğlenceli oluyor. Kadın olgun olduğu için ne istediğini biliyor herşeye trip atıp güzel giden ilişkiyi bozmuyor. Erkek kadının yanında kendisini daha mutlu huzurlu hissediyor kadın daha genç hissediyor kendisini:) Bunlar artıları. Eksilerine gelecek olursak eğer , çocuğun yaşı daha 20 eğitim durumu maddi durumunu tam bilmiyoruz orasını sen biliyorsun. O yaşta bir erkek kendisini yeni yeni tanıyıp gelecek planları yapmaya başlıyor diyebiliriz. Yarın öbürgün 2-3 sene sonra daha farklı düşüncede olabilir daha farklı bir gelecek planı olabilir kendisine farklı bir yol çizmek isteyebilir. Kısacası demek istediğim olmama ihtimaline karşı dikkatli olun giden zamanınızdan olur yaşınız 31 miş sanırım eğer evlilik düşünceniz varsa birşeyleri netleştirin aileleri tanıştırın adını koyun derim.
00 YorumlaOlgunlar daha hoşgörülü anlayışlı olur ve tatmin olmayı severler akraban olmadıkca sorun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl8 yaş fazla ama şimdi cinsellikte bir sorun olmaz ztn adam genç sorun sende olabilir :D araştırmaya bakma sen yarın ne olacağını bilmiyoruz
06 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsan erkeklerin de yarin nasil bir sey yasayacagini bilmiyoruz 🤔
Cevap sahibi+1 yılherkesi bilemem kendimi biliyorum pancar motoru gbi taktaktka :D
Soran+1 yılNazar degmeain diyelim :/
Cevap sahibi+1 yılbenden 2 3 yaş büyük bir kadınla konuşuyordum çok tatlı ve güzeldi kayıp gittiğine üzülüyorum :D
Soran+1 yılHayirlisi olsun
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılAh ah nerde öyle olgun kadın 😊 bu yaş farkı sekste sorun oluşturmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeniliklere açık ol mutlaka derim 😅 Kaç yaşlarınız bu arada
03 Yorumla
Soran+1 yıl23-31
Cevap sahibi+1 yılhıı anladım. onun tecrübesi nasıl peki
Soran+1 yılYa soru yanlis anlasilmis sanirim biz evlenmek istiyoruz fakat benim cinsel acidan sıkıntıya dusurur muyum onu onun icin sordum bu soruyu 😣
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın kuzeni var. 18 yaşında 28 yaşında kızla seks yapıyor. Kız gayet memnun kendinden geçiyormuş zevkten.
017 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten bahsediyorum ben ama gerci evliligi ayakta tutan en onemli sey seks degil mi
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın kaç onun yaşı kaç?
Soran+1 yıl23-31
Cevap sahibi+1 yılsekste sen onu doyurabilirmisin asıl? Belki sen ilk milli etcen onu
Soran+1 yıl😂😂 o konuda tecrubem yok benim de ama guveniyorum kendime 💪 ve tabii ona da 😄
Cevap sahibi+1 yılYalnız sen 18 yaşındayken o 10 yaşındaydı :D şimdi ona vercen
Soran+1 yılVeririm problem degil ki sonucta su an gelismis bir erkek 😉
Cevap sahibi+1 yılama sanki ablası yaşında gibisin. ablası gibisin. ablası ile seks yapıyor gibi
Soran+1 yılSen niye problem yaptin ki o yapmiyo 😀
Soran+1 yılOna bakarsan bazi kizlar babasi yasindakilerle evleniyo
Cevap sahibi+1 yılDışarıdan abla kardeş gibisiniz. Ama seks yaptığınızda kardeşi ablasını beceriyo gibi :D
Soran+1 yılAblasi gibi durdugumu nerden cikariyosun acaba
Cevap sahibi+1 yılYaş olarak. Hatta konuşurken sxde hadi abla der. sende bcr beni ablcm felan dersin:D
Soran+1 yıltamam.
Soran+1 yıl@hhangover tesekkur ederim savunmaniz icin ama bosverin takmadım zaten ☺
+1 yılSekste sorun olmaz şimdi de
İleriki yıllarda ayrılık ya da aldatma olabilir04 Yorumla
Soran+1 yıl23-31
- +1 yıl
Sen 60 yaşında olunca o 51 olacak ve skecek kız arayacak
Soran+1 yılNe alaka yaa 😭
- +1 yıl
Acı gerçekler
Cinsel olarak sorun olmaz ama yaşlanınca erkek senden biraz genç kalabilir
00 Yorumla
+1 yılSorun olmaz istekli olduktan sonra. Kadın her yaşta becerilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be olmaz kadınlar bence olgunlaştıkça daha güzel oluyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. evlenmeyi mi düşünüyorsunuz yaşlar kaç?
08 Yorumla
Soran+1 yıl23-31
Soran+1 yılCinsellik yok evlenmeyi dusunuyoruz ama korkular sardi iste onu memnun edemezsem korlusu
Soran+1 yılGuveniyorum ama bilmiyorum iste tecrubesi olanlardan cevap bekliyordum soruyu sorarken
Soran+1 yılEvet neden sordunuz ki
Olgun kadın her zaman iyidir. Olsa keşke
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk?
Soran+1 yılCocuk yapmican mi?
Soran+1 yılPeki tesekkurler 🤗
+1 yılerkegin bayandan buyuk olmasi daha mantikli
04 Yorumla
Soran+1 yılGenel olatak boyle iliskiler var evet ama etrafimda kadinin buyuk oldugu iliskiler duyuyorum hatta digerlerinden daha saglikli oldugunu soyluyolar
- +1 yıl
ortada sevgi saygi ask varsa. yasin pek bir onemi olmaz. yeterki her iki tarafta olgun olsun
Soran+1 yılTamamdır. Tesekur ederim cevap icin 😊
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılÇok iyi olur sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılOlmaz aksine erkeğe haddinden fazla zevk verir
00 Yorumla
+1 yılKadın büyük olursa erkekte olgunlaşır
025 Yorumla
Soran+1 yılIyi midir yani ☺
- +1 yıl
Vala benim hoşuma gidiyor ve bana iyi geliyor
Soran+1 yılCinsellikte mi sadece diger konular da dedigin gibi mi
- +1 yıl
Cinsellikte uyar herseyde uyar ;-)
- +1 yıl
Sahi sen kaç yaşındasında
Soran+1 yılBu yazan araligin disindayim 😏
- +1 yıl
Mesela :-) benim yaş kadar varmı?
Soran+1 yılYok o kadar da degil biraz asagi neden sordun ki ama bu planladigimz evliligi o 23 yasindayken hayata gecirmeyi dusunuyoruz Allah nasip ederse
- +1 yıl
Hımmm anladım şöyle söyleyim ergen ise o kişi ağzı gevşektir reklam olur ;-)
Soran+1 yılEvlendikten sonra mi
Soran+1 yılSimdi mi
- +1 yıl
Şİmdi
- +1 yıl
Bak mesela vatandaş yazmı kız ıcuyor diye etrafına söyler ;-)
Soran+1 yılBirlikteligimiz olmuyo ki seviyoruz birbirimizi sadece 🙈
- +1 yıl
HImm :-) cidden şu an kaç yaşında
Soran+1 yıl20 🙈
- +1 yıl
Hımmm ;-) bir deneyim yaşasana 🙈
Soran+1 yılNasil yani
- +1 yıl
Asıl merak ettiğin anladığım kadar cinsellik 🙈
Soran+1 yılHayir ne alakasi var ki istesem simdi evlenir yasarim o dedigini bana ne onun duygularindan ama benim derdim bAŞKa 😍
Soran+1 yılBen sadece kendimi dusunmeyeyim onu da dusuneyim diye sordum bu soruyu yoksa kendi doyumumdan bahsetmiyo soru onu doyurabilir miyim onu soruyorum
- +1 yıl
Hımmm sanal falan yapıyomusunuz
Soran+1 yılYok hic bir sey yapmiyoruz
Soran+1 yılTesekkurler cevap icin iyi aksamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar
+1 yıldaha tecrübeli ve azgın olur kadın bence süper
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence seviyorsan normal ki doyurur seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlar kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl23-31
Cevap sahibi+1 yılBence millet ne der diye dusunme. eminim yasini göstermiyosundur bile. Mutluysaniz, huzurluysaniz gerisi teferruat. Ama çocuk baya genç. Yani evlilik için tam oturmamistir. Zamanla onu anlarsin diye dusunuyorum 😊
Soran+1 yılYaa cok tesekkur ederim cok yapici bir yorumdu. Her sey gonlunce olsun 😍
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sizin de :)
+1 yılyaşlar kaç
010 Yorumla
Soran+1 yıl23-31
- +1 yıl
kadının büyük olması önemli değil, daha iyi olur
Soran+1 yılEvlilik konusunda da oyle dusunur musun sevdin cok sevdin diyelim evlenir misin
- +1 yıl
ha evliliği bilemem ben fuckbody olarak bakmıştım duruma
Soran+1 yılUff yaa tamam tesekkurler
- +1 yıl
bir dakika sen miydin 31 olan
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
cinsellik konuda senin yaşın doyumsuzdur erkeğin yaşı ise hırçın
- +1 yıl
yani cinsellik anlamında bir sorun çekmezsiniz ve evlilik konusunda da aşkın yaşı yoktur
Soran+1 yılTesekkurler 🤗
tecrube iyidir
00 Yorumla
+1 yılbişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin yaşın mı büyük
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma burda yazdigi gibi yasim 18-24 degil yanlis anlama 😂
Cevap sahibi+1 yılNolacakkı sen mutlu edeceğine eminsen. Ateşli olman yeterli
Cevap sahibi+1 yılHe 😂😂 bende noluyor diyordum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yılEderim guveniyorum her konuda ☺☺
Cevap sahibi+1 yılZaten genç adamı mutlu etmek daha kolay kendimden biliyorum 😂
Soran+1 yılYa sadece yatak odasi dusunmeyin her konuda mutlu olur mu gerci guveniyorum ben kendime ama 😊
Cevap sahibi+1 yılSeks önemli detay aöa
Soran+1 yılO tamamdir diyelim 😎
Cevap sahibi+1 yılO zaman mutluluklar şanslı velet😂😂
Soran+1 yılVelet ben miyim 🤔 yoksa o mu sansli olan 😂
Cevap sahibi+1 yılO o küçük olan o😂😂
Soran+1 yılSansli mi goruyosun onu
Cevap sahibi+1 yılDeğilmi sence
Soran+1 yılBeni tanisan eger normal anlamda sanslidan daha da sansli oldugunu soylerdin emin ol ☺
Cevap sahibi+1 yılTanışalım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılE bak sanşlı işte
Soran+1 yılBence de sansli ☺
Cevap sahibi+1 yılSoru cevaplandı😊
Soran+1 yıl😀😀 tesekkur ederim iyi aksamlar dilerim 🤗
Cevap sahibi+1 yılİyi akşamlar yeni sorularda diyelim 😊
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir kadının erkekten 8 yaş buyuk olması, cinsel hayatta ne gibi problemler doğurur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım