Hiç cinsel ilişki yaşamamış bir kız evlenince cinsellikten zevk alır mı?

Demin youtubeda Selin Karacehennemin videosunu izledim. Evliler isim vermeden bu kadına evliliklerindeki sorunlardan bahsediyor. Kadın da psikolog bunlara tavsiyelerde bulunuyor. Psikolog evliliğin yüzde 80’i cinselliktir dedi. Yayına bağlanan evli kadın da kocasının cinsellik konusunda ilgisiz olduğundan bahsetti yakınlaşma problemleri varmış. Kadın istekli adam isteksiz ilgisizmiş. Ben kendimi düşündüm. 24 yaşındayım bu zamana kadar kimseyle sevgili falan olmadım. Cinsellik yaşamadım. Erkekler, sevgililik, cinsellik konularında çok utangaçım ve kendime pek güvenim yok. Kendimi karşı tarafa öyle açabilen çok işveli, flörtöz, cilveli, şuh, açık biri değilim. Tesettürlü değilim kapalı değilim açık biriyim ama erkeğe kur yapma, cinsellik, sevgililik konularında kapalıyım. Bazen p*rno falan izlerim. Mast yaparım ama epeydir mast zevk falan almıyorum p*rno izlesem de ıslanma falan yok bir ilaç kullanıyorum kaygı bozukluğu var bende psikiyatra gittim bu yüzden ilaç verdi secita 15mg onu 1 aydır içiyorum 1 aydır böyleyim. Evlenince evlendiğim adama yakınlaşamazsam cinsellikte iyi olmazsam diye düşünüyorum. Ben sevgililikte işte sürtünme yoluyla ilişkiye anal ya da oral ilişkiye karşıyım nişanlansam belki öpüşme falan olur karşı olmamın sebebi de namus meselesi ailemin kulağına giderse babam falan kızar böyle şeylere hele bir de kazara hamilelik olabilir. Evleneceksin kocan var mesela ondan önce bu tarz şeyler yaşanmasını da doğru bulmuyorum. Ayrıca namus bacak arasında değil seks yapmak namussuzluk değil vızıltılarına da içten içe hiç katılmıyorum. Diyorum ki kendime ben bir adamla yattıysam o adam benimle bunları yaşadıysa benimle evlenmek zorunda diyorum. Beni sevmiyorsa hayatını benimle paylaşmayacaksa benimle bunları yaşayamaz diyorum kendime yetiştirilme meselesi ben öyle küçük şehirde falan büyümedim. İzmirde doğdum büyüdüm doğulu falan da değilim birkaç erkekle konuştuğumda sen doğulu musun dediler de değilim hatta selanik göçmeniyim ailem öyle despot da değil.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlilikten de bu yüzden korkuyorum bu sebeplerden ötürü evlendiğim adam beni aldatırsa ya da buradakiler gibi sanal seks yaparsa diye.
Hiç cinsel ilişki yaşamamış bir kız evlenince cinsellikten zevk alır mı?