Merak ediyorum. 22 yaşındayım hâlâ bakireyim fakat daha kariyer planlarımı vs düşününce evlilik (şimdilik) uzak kalıyor. Daha ne kadar dayanabilirim ki diye düşünmüyor değilim.
Ne diyorsunuz?
Ne diyorsunuz?
Turkiye de yasayan erkeklerin cogunda Madonna/fahise sendromu vardir; onun icin evlenilecek ve eglenilecek kadin ayrimi yaparlar. Bak simdi yorumlarda ki celiskilere. Bilmeyenler icin:
The Madonna, Madonna Sendromu (Bakire-Fahişe Sendromu)
Kişilik gelişiminin ikinci dönemi olarak ifade edebileceğimiz Ödipal (Fallik) Dönem insanların dünyayı ve kendilerini algılayış biçimlerine en az ilk çocukluk dönemi (preödipal dönem) kadar etki etmektedir. 3 yaşından itibaren çocuklar cinsiyetlerinin farkına varmaktadırlar. Çevrelerini gözlemlediklerinde her erkeğin bir tane kadını olduğunu fark eden erkek çocuk doğal olarak ilk sevgi nesnesi olan anneye yönelmekte ve onun sadece kendisine ait olmasını istemektedir. Bu dönemin bir özelliği olan psikanalizde ‘’majik düşünce’’, bilişsel psikoloji de ise ‘’benmerkezci düşünce’’ diye tabir edilen düşünme şekli (çocuk bu dönemde aklından geçenleri herkesin okuyabileceğine inanır ve çocuklar için bu dönemde düşünmek, yapmak ile eş anlamlıdır) çocukların korkularını tetiklemekte ve düşüncelerinden ötürü korkmalarına neden olabilmektedir. Mesela; ‘’anne, babaya aittir ve anneye karşı duyulan istek baba tarafından fark edilecek ve cezalandırılacağım’’ korkusu buna bir örnek olabilir. Ayrıca cinselliğin yok sayıldığı, kötü, pis addedildiği ailelerde de cinsel kimliğin gelişmeye başladığı bir dönemde çocuklar olumsuz etkilenebilmektedir. Cinsellik kötü kadınların (Madonna/Orospu) yaptığı bir şeydir ve çocuk anne babası arasında böyle bir ilişkinin olmadığına inanarak annesini (The Madonna/Bakire) melekleştirebilir.
Bu dönemdeki önemli bir figür de şüphesiz babadır. Bu dönemin sağlıklı atlatılabilmesinin şartı şefkatli, sınır koyabilen ve özdeşim kurulabilecek bir babaya sahip olmaktır. Aksi takdirde soğuk, mesafeli, cezalandıran ve otoriter babalar çocukların korkularını arttırarak kendilerini suçlu hissetmelerine neden olabilmektedir. Bu dönemde babalarıyla sağlıklı özdeşim kuramayan çocukları ileride bir takım cinsel sorunlar beklemek
hepsini yazamiyorum; yarim kalmis. Yazinin tumunu burada bulabilirsiniz:
www.mersinklinikpsikolog.com/
Şimdi birçoğu içine girebilmek için tabii ki önemli değil diyecek ama iş evliliğe geldiği zaman hepsi o şekilde arar bilmez misin erkekleri🤪🤪
Önemsiz diyenler e aldırma hepsi köpek gibi önemsiyor bunlar en karaktersizleri bir kızla birlikte olurlar ondan sonra ben bakire birisi isterim diye düşünürler yeri ve zamanı var herşeyin bu mantıkla takılıyorum ben bende halen bakirim istesem 100 defa genelev e giderdim ama cinselliği ben sevdiğim kişi ile adetimize uygun yaşamak istiyorum
İlkel bir insan için önemlidir.
KEndini geliştirmiş nsanlar bunlara çok takılmıyor artık.
Kadına değer vermeyi ögrenenler için bu tür şeyler önemsiz.
Neden kendisi için önemli olana ilkel dedin? Ben onemserim, ben hiç biriyle ilişkiye girmedim, karşı cinsiminde girmesini istemem çünkü ilkleri benimle yaşamasını isterim bu istek benim en doğal hakkim, bu istegi benimseyenlere ilkel demek ne haddinize?
@UykuSuZ-35 senin hakkın olabilri ama ilkel bir haktır be benim düşüncem. Benim düşüncemi yargılamak senin ne haddine?
Herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum
Düşüncen bana hakaret içeriyorsa yargilarim. Dusuncelerini ölçüp tartip soyle o zaman. Bence önemli değil de çekil kenari. Bende önemsemeyenlere laf yapiyim kimse karışmasın bana, yok öyle bir Dünya.
Nasıl ki senden çok kısa olan biriyle olmaktansa kendi boyuna yakın biriyle olmak istersin, buda onun gibi bir tercihtir. Her tercih ve isteğe ilkel diyelim o zaman
Sevdikten sonra bakireymiş, değilmiş ne farkeder ki?
@UykuSuZ-35 Bak her yerden cehalet fışkırıyor işte.
" Nasıl ki senden çok kısa olan biriyle olmaktansa kendi boyuna yakın biriyle olmak istersin, "
Aklın fikrin kadının fizğinde ve oraya takılmış kalmışsın. Benim benden çok kısa, beinm boyumda ve benden uzun kız arkadaşlarım oldu. Benim için hiç bir önemi de yoktur. Ben sevdiğim kişinin gönlüne bakarım. Anlaşayabiliyor muyuz, mutlu edebiliyor muyuz birbirimizi bunlara bakarım.
Ayrıca ilkellik bir hakaret değil, gelişmemişliği gösteren bir kelimedir. Ama sen bunu hakaret olarak şahsına algıladıysan bu benim problemim değil, senin problemindir. Kendi içinde beslediğin düşünceler seni bağlar.
Ama bir kadını bedeniyle değerlendirmek, tek kelime ile "İlkelliktir".
Sevmeyi öğrenin, sonra gelin bana ders verin.
He tamam bir kadının fiziksel özelliğine hiçbir şekilde bakmazsın, ben baktigim icin abazanim.
İlkellik hakaret değil gelismemisligin bir göstergesidir.
canım da hakaret değil zeka geriliğinin bir göstergesidir, oda hakaret değil.
Kelime oyunu yapmaya çalışıyorsun, burda kadının karakteristik özelliklerinden bahsetmiyoruz, sadece fiziksel birtakım tercihlerin kendinle bagdasmamasina ilkellik demen çok saçma.
*Ge ri zekalı yazdım, canım diye çevirmiş site
@UykuSuZ-35 https://www.youtube.com/watch?v=mfJhMfOPWdE
bla bla bla bla
Cevap
43Cevap
Eveèèeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet
Benim için degil seviyorsam degil ama bana dürüst olmalı benden öncesi degil sonrası beni ilgilendirir
İşin aslı ben pek bakirelik işine bakmıyorum. Açık konuşmak gerekirse " Kızlık " zarını diktirip bakireyim diye evlenebilir. Bu tamamen bayan arkadaşa kalmış bir durum. Karşındaki kişinin bunu sorun edip etmeyeceğini anlayamazsın.
Ben bakireliğe inanmıyorum. herşey ince bir zara bağlı olmamalı. bakirelik kafada olmalı. Sevmek sevilmek, erkekler kadar kadınlarında hakkı. benden önceki hayatı ilgilendirmez umrumda da olmaz. önemli olan benimle iken neler düşündüğüdür.
Şahsen 27-28 yaşını geçmiş bir kadının hiçbirşey yaşamadım demesine inanmıyorum. Bekaretini korusa bile anal, oral, yüzeysel birşeyler yapmıştır. Yapmayan varsa evde oturan aile baskısı olan, sosyal çevresi olmayan biridir.
O bile imkansız
İstenildiği zaman 30 kadar da dayanan var tabi bu herkesin tercihine ve keyfine kalmış birşey
Sadece kadın için önemli görünen şey ya herkes için önemlidir ya da kimse için önemli değildir. Erkek her haltı yiyecek ama kadın hiçbir şey yapmayacak. Bu kafadaki erkekler genelde bakire olmayan kadınlarla evlenmek zorunda kalabilirler.
Karısı olmayana gelini boşamak kolaymış. Burda herkes önemsiz falan der ama evlendikleri insanı bakire isterler. Yani evlenmem diyosan kendin bilirsin ama evlenirsrn eşinde tepkili olucaktır bil yani
Cogu turk erkegi sevgilisinin tüm girişlerinin açık, evlenecegi kızıise hiç bişey bilmeyen bakire ister😅
Evlen sonra bosan.
Bakirelik tabiki onemli.
Bakire degilse zatwn o bildigin orospudan baska birseu degil
"Kim namus ve ahlâk şövalyeliği yapıyorsa, Bilin ki en namussuzu o' dur." -Friedrich Nietzsche
"Evlen sonra bosan.
Bakirelik tabiki onemli.
Bakire degilse zatwn o bildigin orospudan baska birseu degil " kiza bu akli veren adam dinden falan bahsetmesin bence.
Dayanamadığını söyleyen sensin. Gelmis bana yabancı dusunurun sozunu soyleuyorsun.
Ben hataya dusmektense boyle bir care soyledim. be seni Eve cagirmadim.
Mute yi arastir bakalim. Neymiş ogren. Ben bunun dogrunolmadigini en bastan yazdim. Evlilik dışı iliski sana ne kadar dogru geliyorsa arti. Neyse sana yorum yaoanda kabahat.
Klasik ilkel cevabı.
Müslümanlıa dem vurmak. Halbuki Kur-an kendisi der.
Senin dinin sana benim dinim bana diye. Ama en çok müslümanlar başkalarının dinine karışır ve sonra ahlak bekçiliği.
Bedenin bakire kalmış senin sadece ruhun bekaretini yitirmiş çoktan zaten.
İnsanlar namusu içn yaşar bu zambda namusluninsan cok azladı
evet namuslu olmak önemli. evlilik yapmayan için bakir/bakire olmak da namusun bir parçası
bakireliği önemseyen biri olmadım hiçbir zaman. 1mm'lik zarın namus olduğuna inanlardan biri değilim.
Dayanma canım. Ver kurtul. İlk olacaksa acıtmam hatta yardımcı olayım sana 😁
Bakire kızları çok itici buluyorum. Sevişmeyen kız mı olurmuş yahu.
Onemli degil diyenleri aldirma herkese gore onemlidir
Hacı senin bakireliğinin benim için pek bir önemi yok bea :D
kimseyi bakire diye tercih etmem, ettiysem bırakmam
Evlilik ve kariyer beraber yurutulmesi imkansiz seyler degil ki.
Boşver ver gitsin kariyerli oldunmu her yer erkek sana
Değil. Ben bakir olsaydım önemli olurdu, ama değil. Vurdurduktan sonra gel bekliyorum.
Kızı seven erkek onu düşünmez bence düşünürsen sana yardımcı olabilirim
Bakire olup bakire gibi davramayanarida sevmez erkekler bilgin olsun.
Aynı yaştayız ve sabret doğru zamanda doğru kişi çıkar elbet karşımıza
Evlencegim hatun da önemli gönül eğlendirecegim de değil
Bakire-Fahişe Sendromu
@AAnlaartıkkendini?
su yaziyi bir oku kardes:
www.mersinklinikpsikolog.com/
@AAnlaartıkkendini uğraşamam
ugrasma zaten kendini anlamak sana gore degil sen boyle cahil cahil yasa.
@AAnlaartıkkendini teşekkür ederim ama kabalasiyorsun😊
kusura bakma, birseyi bilmemek hata degil ama cahillikte israr etmek bence insanin yapabilecegi en buyuk kabaliktir. Neyse, sen kendi yapina gore yasa.
@AAnlaartıkkendini okuyamam üşeniyorum ondan
daha kotu iste, kendini gelistirmek icin en ufak bir caba bile sarf etmekten kaciniyorsun. neyse, eyvallah.
@AAnlaartıkkendini kitap okuyorum
kitap okuyorsun ama senin bu "eglenilicek kadin/evlenilicek kadin' sendromu nedir ve neden ileriye gelir onu okumaya useniyorsun, halbuki bu senin psikolojinle alakali. Kendini anlamak kisisel gelisim onemli degil senin icin. Sen roman oku dur. Neyse, bu son eyvallah demem olacak.
@AAnlaartıkkendini tarih okuyorum genelde
Sen başkasının rujunu kullanmayı sever misin?
Bakire olmayan kızla evlenmem
Değil deselerde önemli
Bende 25 yasindayim ama hic yapmadim bence onrmli
Ben tecrubeli severim
değildir ama olsa iyi olur
Bakire kız bulamadım o yüzden evlenmedim
Önemli tabii
bakire kızın vajinası harika oluyor
Çok Önemli Benim İçin
Aynı durum bendede var
Bence gerçekten önemsiz.
Ben bakirim bakire isterim