Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dünya değişiyor, eğer dediklerin ülkemiz için geçerli ise bu değişimden payını alıyor demektir. Artık heyecan vermiyor insanlara kapalı odada evde sevişmek, sokakta ileri gitmek dünyada akım halinde. Dolayısı ile ülkemizde de masumca başlayıp deli edici hallere sokan örnekleri olacaktır. Çünkü insanlar hızla değişiyor, yetinme eşiği git gide artıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Keşke herkes sevişse. Dövüşmese. Sevişmek doğa kanunu. Görünce imreniyorum. Benimde olsa keşke diyorum.
74 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılBen gördüğümde mutlu oluyorum.
Sokaklarda ana avrat küfredenleri, birbirine kafa göz dalanları, silah bıçakla ortalığı kan revan edenleri görmektense, her köşede sevgiyle birbirlerini öpüp koklayanları görmeyi tercih ederim.31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim hoşuma gider ama göremedim hiç denk gelemedim 😄
616 Yorumla- +1 yıl
Manyak ya 😊😊😊
- +1 yıl
Arıyorsun yani öylemi ✌️😀
Cevap sahibi+1 yıl@Görkem818181 bencede manyaklık
Cevap sahibi+1 yıl@covanni1084 aramıyorum da olsa izlerdim fena mı olurdu asdgshsj
- +1 yıl
Güzel bir heyecan ama
Cevap sahibi+1 yıl@Görkem818181 bencedee
- +1 yıl
Yaşamak gerek 🙈😂😂
- +1 yıl
Yaşamak ve yaşatmak gerek 🙈🙈😂😂😂😂
- +1 yıl
Olur izlemek istiyorsan imkan var ✌️
- +1 yıl
O nedemek broooo
- +1 yıl
@Görkem818181 sen misin soruyu soran kardeş ikinci kanala girme broo muro tanımam ben
Cevap sahibi+1 yıl@covanni1084 nasıl nasıl😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Sevişecek yer bulamayan ergen ya da gariban olduklarını düşünüyorum..
70 YorumlaDediğin gibi kucaklara çıkılıyorsa sorun ama yinede gidip uyarmam tatlı öpücüklerde sorun yok
30 Yorumla
+1 yılMasumca öpene, el ele tutuşana, sarılana saygı duyarım. Ama işin içine cinsellik girdiği zaman rahatsızlık verir. Ki ben Agnostiğim düşünün. Otobüste filan denk geliyorum, herif neredeyse kızı benim üstüme yatıracak. Şimdi ben bu adamı nasıl uyarmayayım
10 Yorumla
+1 yılTabi ki masum bir öpücük olabilir. Fakat senin de dediğin gibi kucaklara alıp sevişmeler, okşamalar yanlış. Bu durum kadını değersizleştirirken erkeğinde karaktersizliğini ortaya çıkarır. Yapanlara gidipte müdahale etmem. Herkesin kendi dünyası. Gözlerinin içine uzun uzun bakmaya çekindiğim kız arkadaşıma bu tarz bir hareket yapmam.
20 YorumlaBirsey dusunmem cogu bu yollardan gecti lakin coluk cocugun onunde yapanlardan nefret ediyorum cocuk la onlar cocuk 😤
64 Yorumla
+1 yılDenk gelse affetmem İnanki olan var olmayan var bizlerinde canı çekiyor normal öpmeyi bile geçtiler kucakta sevişmek nedir sokak ortasında kızı yatirip bı zikmedigi kaldı oldu olacak sokak ortasında oral bile yakacaklar sanki film çekiliyordu yalan mı bebeğin
10 YorumlaArsizlik yuzsuzluk zeka seviyeleri dusuk ve yuzde 90 ni ahlak yoksunu sonu hep pismanlik bu olayda erkekler degilde kizlar daha buyuk aptallik yapiyorlar bazen de aciyorum.
10 Yorumla
+1 yılYanlış bir şey tabiki, umuma açık yerlerde tabiki hoş karşılanmaz. Ben de sizin gibi bakıyorum olaya. Özel şeylerin başbaşa yaşanması daha çekici olur, o yüzden yalnız kalınmalı.
10 YorumlaSapık olduklarını dusunuyorum. Utanması olmayan Bir halt yaprıklarını sanan sozde avrupali hıristıyan olmaktan gurur duyan beyinsizler işte. Özünden utanan ahlaksızlar.
50 YorumlaDogru bulmuyorum bunlarin mahrem duygulr oldugunu ve ozelde yapilmasi gerektigini dusunuyorum.
40 Yorumla
+1 yılİlgilenmiyorum.. Kim nerde ne zaman ne yapıyorsa yapsın.. Bana zararları olmadıktan sonra.
40 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle .. tadını evde çıkarsınlar:) masum öpücük elele tutuşma da tabiki sorun yok .. ama elele gözgöze olan sevgilileri uyaran yaşlı yobaz tiplerede sinir oluyorum
10 Yorumla
+1 yılHerkes istediğini yapabilir benlik bir sorun yok ama çoluk çocuğun olduğu yerde yapılması yanlış sonuç olarak ülkede herkes yetişkin değil
20 YorumlaBen bu tarz şeylerin özel olmasını isterim. Normal bir şey. Herkes yapıyor ancak benim neyi, nasıl yaptığımın bilinmesine de gerek yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlari yerine utanmış oluyorum. bir de herkesin onları izlediğini fark ettikleri halde hala devam eden kisileri gördüm çocukken geziye gittiğimiz zamandı. Öğretmenimiz bakmayın diye hepimizi uyarmıştı onlar ise fark ettikleri halde hiç umurlarında değilmiş gibi davrandılar.
00 Yorumlabana basit insan izlenimi veriyor. ufak öpüşme sarılma sakıncası yok ama bokunu çıkaranlar var. etrafta çoluk çocuk var anne babalariyla ama eleman ev bulamamış sahilde parkta insanların önünde s*ikisiyolar nerdeyse.
20 Yorumla
+1 yılBurada "neden sinir oluyorsun" diyenlerin sanırım mezhebi bayağı geniş. Tabi ki yanlış. Bu yanlışın çoğalmasının sebebi ahlak yoksunu olmalarıdır.
50 Yorumlaİsteyen istediği gibi takılsın rahat bırakın insanları. Rahatsız oluyorsan başını çevirip yoluna devam edersin. Ben gördüğümde hafif tebessümle ne güzel aşk yapıyorlar diyorum ve yoluma devam ediyorum. Sonuç olarak zorla alıkoyma gibi bir durum yok. Öyle bir durum olsa ilk ben gider müdahale ederim. Bence bundan önce iradesi önemsenmeden zorla bir şeyler yaşamaya itilen insanlar hakkında konuşmalıyız.
20 Yorumla
+1 yılkamu spotu gibiler
özeldir bu anlar ve iki kişi arasında kalınmalı
dışarıda olmaması gerekiyor ufacık çocuklara kötü örnek olunuyor
edep haya namus gibi kavramları unutmamak ve uzaklaşmamak gerekiyor30 Yorumla
+1 yılÇok uygunsuz ayıp yani ortada olurmu öyle git eve basbasa hem ben rahat olamam ortamda yapmaktan ayol a aaa
21 Yorumla- +1 yıl
Thanks ♡
+1 yılBence sinirlenmemek lazım, o tarafa bakmiycan, sevişmekten kastın öpüşmek koklşamaksa, diğer anlamdaki sevişmekse o problem cidden
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın kimsenin özeli kalmamış ben anlamıyorum değer verdiği sevdiği kızı bir erkek nasıl herkesin gözü önğnde öpüyo 😡😡
40 YorumlaOrtalık yerde bunu yapmak teşhirciliktir bana göre.
20 Yorumla
+1 yılicim bulaniyor. tamam yapiyosunuz iyi güzelde bizene gidin bir otele ne halt yiyosaniz yiyin
28 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Helal kız sana biliyorsun işi seni gidi seni hangi hoteli önerirsin kimlik istemeyen 😉😂
- +1 yıl
@covanni1084 türkiyede yasamiyorum malesef bu konuda bilgim yok. sadece gelen gidenden ve bu haltlari yiyenlerden duydugum bu
- +1 yıl
NERde yaşıyorsun
- +1 yıl
@covanni1084 avusturya
- +1 yıl
Viena mı
- +1 yıl
@covanni1084 yok hayirdiger tarafta biryer
Sizene millet napıyorsa yapsın, karısını döven adam görseniz sesiniz çıkmaz ama namus bekcileri.
38 YorumlaYazlıkta gece sahilde gezerken ağacın altında yapıyolardı ama evinizde yapın ya ulu orta yerdede değil
20 Yorumla
+1 yılBizim buralarda öyle şeyler görmek pek mümkün değil anca gece gecede ben dışarda olmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılEcnebi memlekette yaşıyorum, orda burda, ormanda zikişen bir iki kişiye rastladım ama hiçbir yerde sokak ortasında sevişen insan görmedim. Siz nerde yaşıyorsunuz öyle mk?
10 Yorumlabenide rahatsız ediyor genelde kimsenin görmiceğini bilirsem bende dışarda sevişirim ama
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşırı mutlu oluyorum. Böyle bir toplumda bu kadar rahat olmaları, bu kadar umarsız ola bilmeleri bence mükemmel. Benimle böyle rahat takılabilecek sevgilim olsa baş tacı ederim 😊
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçocuklara tecavüz edilen ensar vakfı hala kapatılmadı ama ''ahlaklı'' toplumumuz böyle birşeyi kaldırıyor bak, kimsenin sesi çıkmıyor
- +1 yıl
Zaten toplum çiftlerin davranışlarını kıskanıyor. Yoksa bu ahlak bekçileri sadece ahlak bekçileri yani başka bir şey değil. Ülkemiz öyle bir ülke oldu ki çocuklara tecavüz edenler hoş karşılanmaya başladı. Geçenlerde nerede olduğunu hatırlamıyorum. Hatıra olsun diye bir çift doğumdan önce fotoğraf çektirmek isterlerken taşlandılar. Bizim insanlarımızı anlamak mümkün değil?
- +1 yıl
Sende ona ayak uydurabilecek kadar umarsız ya da cesursan öyle bir sevgilin olabilir.. veyahut sevgilinle böyle bişi yapabilirsin ama. birde işin o yönü var
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben uygun bulmuyorum, bu edipsizleri Allah ıslah eylesin diyorum...
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamamen masum bir şekilde söylüyorum gözleriniz çok güzel...
dışarda sevginin ötesinde cinsel dürtülü hareketler yapan çiftler çok itici oluyor. özellikle erkekleri anlamıyorum kıskanmıyorlar mı başkalarının görmesinden...10 YorumlaBen de sinir oluyorum, büyük terbiyesizlik.
Günlük ev, otel, pansiyon bu kadar pahalı bir şey değil arkadaşım, alın şu 50 lirayı basın gidin.20 Yorumla
+1 yılkıskanıyorum ama etkinlik şeklindede yapılması ne kadar doğru tartışılır.
10 YorumlaEve sığmıyorlar herhalde dışarda show yapıyorlar olmaması gereken bişey geçen akşam dolmuşta 2 genç arka 5 li koltukta dudak sesleri duyulacak kadar şapır şupr öpüştü kimsede bişey demedi ya pes dedim
00 YorumlaDoğru değil her şeyin bir yeri vardır dört duvar niçin var
10 Yorumla
+1 yılOlan var olmayan var sıktırın gidin evinizde ne yerseniz yın diyorum 😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanane yahu batıyor mu?
Rahatsız sinir oluyorsan kafanı çevir bakma
Kıskançlığında bu kadarı :/
Dışarıda sevişen insanları görünce mutlu oluyorum
Oruç tutmadı diye grup halinde bir genci sopalayan ya da sarıldı diye cık cık cık yapan yaşlı teyzelerden çok daha iyi
Savaşmayın sevişin mottosunu benimsese herkes ülke bu durumda olmazdı zaten33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBastırılmış cinsellik söz konusu
Şimdi eve gidemezler çünkü aileleri vardır orada
Otele gidemezler günlük ev tutamazlar paraları yoktur
Dışarıdayken sarılmak iki öpücük kondurmak istemişlerdir ve kontrolü kaybetmişlerdir
Ama bu illa dışarıda ilişkiye girecekleri anlamına gelmiyor
Eğer dışarıda ilişkiye girselerdi o zaman ayıp olurdu
Tek yapılması gereken şey anlayışla karşılamak ve kafayı çevirmek
Kıskandığını itiraf etmen de güzel bir şey
Diğerlerinin aksine
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sinir oluyorum bazense kıskanıyor gibi oluyorum 😬😬😬
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmem biraz işte ama doğru bulmuyorum ortalık yerde şey yapmalarını
Cevap sahibi+1 yılNasıl?
Cevap sahibi+1 yılHayir
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. öylesini görmedim ben zaten :P kucak kucağa nedir arkadaş öpüşmek bile ayıp bence dışarda
20 Yorumla
+1 yılben arabada sevişirken polis çağıran viyadüğün üstünden toprak atan balkon saçağından su döken hep sendin demi çabuk söyle?
00 Yorumla
+1 yılKeşke bir de yanımda çiğdem olsaydı diyorum. Çiğdem bulursam oturup izlerim. Arada bir ömer üründül yorumları da yaparım güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılBayılıyorum ama, nadir gördüm öylelerini sonuç da burası teksas değil 😀
20 YorumlaDışarıda gerçek manada sevişen
kimse görmedim. Görseydim bir şey hissetmezdim.50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Milletin gozu onunde karsiyim ama heyecanida severim kimse gormeden bilmeden kamuya acik alanda sevismeyi severim
10 Yorumla
+1 yılOlan var olmayan var diyorum gidecek ev bulamamışlar kuytu köşede takınıyorlar derim
10 Yorumla
+1 yılGöz hakkına giriyolar biraz da bize verseler diyorum
10 Yorumla
+1 yılSevisen var sevisemeyen var. Benimde sevisesim geliyor
028 Yorumla- +1 yıl
Bul birini sendr
- +1 yıl
@muratbyrm54insta varda olmuyor iate bazi sebeplerden ötürü
- +1 yıl
Neymis o sebepler
- +1 yıl
@muratbyrm54insta bos ver be abisi
- +1 yıl
Yas 18 ya norml bu laflar
- +1 yıl
@muratbyrm54insta hangi laflar la
- +1 yıl
Abisıii
- +1 yıl
@muratbyrm54insta ne var öyle dedim iste
- +1 yıl
tamam kes
- +1 yıl
@muratbyrm54insta yorumlarima yorum yapip sonrada kes diyor it
- +1 yıl
Ay sinirlerim tavan bu aralar herkesi tersliyom yaa
- +1 yıl
Keyif benim keyfim sanane mk
- +1 yıl
@muratbyrm54insta duzgün konus mk ne varos zubbe
- +1 yıl
Reglmi oldn yoksa kiyMam
- +1 yıl
Neyin siniri bu
- +1 yıl
@muratbyrm54insta sirinenin siniri
- +1 yıl
Gel sarilayim afgettim
- +1 yıl
@muratbyrm54insta haa haaa affetmis bir de it
- +1 yıl
severim belani azini topla göt.
- +1 yıl
@muratbyrm54insta o. uspu cocugu p. c kurusu
- +1 yıl
Göt kafali ne kufur ediyosun
- +1 yıl
Ikimizde spam yemeden mesajda kavgaedelim
- +1 yıl
@muratbyrm54insta ona layik oldugun icin
- +1 yıl
Sensin ona layik
- +1 yıl
Sen baslattin ben degl
- +1 yıl
Takip etsene bni sen
- +1 yıl
kızın sevişme vakti gelmiş bu sinir ondan
- +1 yıl
Vermicekmis bna
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dışarıda sevişen kimseyi görmedim , belki öpüşenler.. ama sevişme işi, zor yani riskli..
00 Yorumla😃Ankara da var mi da oyle kucakcilarin oldugu yer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Çükü kırılsın düşüncesi oluyor. Ulan biz de manita yok diye içden derin bir acıyla karışık
00 Yorumlahiç mi bir yer bulamıyorsunuz gidin orada ne yapıyorsanız yapın olan var olmayan var
00 Yorumla
+1 yılCok hakkısın. Otobus duraģında metroda hastanede kafede defalarca öpüşüp her yerini hisseder derecede kucaklayıp neredeyse oradabosalacakĺar...
10 Yorumla
+1 yılEve gidin dışarda neden yapıyorsunuz diyorum kendi kendime
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılhiç umrumda olmaz. gayet doğal karşılarım. belki sevgilim yoksa kıskanabilirim 🙈 ama tr için mutlu olurum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDışarda sevismem çünkü görenler kız kasar dicek kimisi bana helal olsun dicek sevdiğim kızı o duruma düşürmem
20 Yorumla Disarda sevismeyi seviyorum. Public seks denen bisey var:) ama kimsenin gormemesi sartiyla asansor arac deniz kumsal disko bunlar cok heyecan katiyor bana..
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılOlsa da yesek diyorum.
60 Yorumla Biraz edep yahu diyorum
51 YorumlaPublic her türlü beni rahatsız eder. Ama kapalı bir ortamda sevişen çiftleri izlemek keyiflidir 🤗
00 Yorumla- Devamını Gör (106)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat