Erkekler, Mastürbasyonla kaç dakika da boşalırken, cinsel ilişkide prezervatif kullanarak ( geciktirici sprey ya da krem kullanarak) bu dakika da değişim nasıl oldu??

Benim cinsel ilişkim hiç olmadı ama son zamanlarda çok sık mastürbasyon yapmaya başladım. Tabi mastürbasyonla cinsel ilişki bir değil ama şu oluyor, 2 3 dk arasında boşalıyorum.( belki psikolojik olarak tetikliyorum çünkü bir an önce zevke gelmek ve boşalmak istiyorum. ) ama ortada bu var 2 küsür dk da boşalıyorum.

Herneyse sorularım şunlar.

1-) Mastürbasyonla kaç dkda boşalırken, cinsel ilişkide prezervatif kullanarak ( geciktirici sprey ya da krem kullanrak) bu dkda değişim nasıl oldu?( gerçekten geciktirdi mi)

2-) Erken boşalma olmadığı halde prezervatif kullanınca ya da ( geciktirici sprey ya da krem ) kullanınca kaç dk daha ilişkiye boşalmadan devam edebildin.. ?

3-) Aranızda brnim gibi varsa. Mastürbasyonla 2 3 dkda boşalan ve ya erken boşalmasu olab ya da erken boşalması olduğunun düşünen varsa. ( geciktirici sprey, krem ya da PRexervatif kullanarak) buna bir önlem alındı mı? işe yaradı mı gerçektrn?
Erkekler, Mastürbasyonla kaç dakika da boşalırken, cinsel ilişkide prezervatif kullanarak ( geciktirici sprey ya da krem kullanarak) bu dakika da değişim nasıl oldu??