Tanıştıgım bir çocuk vardı bir iki kez gorustuk o beni sevdiğini söylüyordu ama ben istemedim öyle arkadaş kaldik ama o sürekli istiyordu beni. Geçen akşam beni çağırdı işte otururuz bira falan içeriz dedi bende tamam dedim konusuyoruz çünkü arada öyle tiplerden değil güvenilir biri yani öyle biliyorum. Sonra alkolün etkisiyle mi ne bilmiyorum sevistik çok pişmanım su an nasıl durduramadm kendimi ona bakire olmadgmi tabiki söylemedim çünkü özel bişey konuşmadık sonra o beni arkamdan yaptı çok acıdı bıraktirdim hemen. Ertesi gün işte tekrar arıyor bu işin adini koyalım sevgili olalım diyor ama ben sevmiyorum ki nasıl sevistim onu da bilmiyorum seni istemiyorum pişmanım dedim o da saçmalama ikimizde istedik oldu bak demek ki sende bana birşeyler hissediyormusun dedi ama hissetmiyorum ki. ben az önce engelledim onu bu yaşadığımızı ortalığa yayar mi çok korkuyorum engellememeli miydim? bu yaşadığımdan çok utanıyorum hiç biseyden bu kadar pişman oldugumu hatırlamıyorum:( bu arada 3 gündür popomdan kan geliyor acıyor bunu yaptığını düşündükçe öfke duyuyorum ona sevgilim olacağı varsa da istemem şimdi diceksinz neden durdurmadn bağırdgm anda hemen bırakmadı çünkü tamam tamam dedi devam etti sonra bıraktı. s nasıl davranmak gerekiyor engelli kalsın mi?
Cevabın nedir?
engelle. ne şekilde olursa olsun iletişime geçme. kimseye yayamaz merak etme. son bir mesaj at açık açık istemdiğini yaz. yaşadıklarını kimseye söylememesini yaz aksi halde avukata verip dava ederim büyük cezası var de. yasal olarak uyarını yap mesajlada olsa. birdaha da kendisini arayı rahatsız etmemesini söyle. sonrada iletişii kes her türlü.
sorun çözülür sanırım bu şekilde11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Sevgi olmadan seks olmaz diye dönüp dolaşıp duruyor duruyorsunuz ortada sonra sevisiyor sunuz hormonlara engel olamayıp. Adam iyi niyetle yaklaşıp sevgili olmak isteyince de birşey hissetmiyorum diye ağlıyorsunuz. Ya seks yapmayın sevmediğiniz kişi ile ya da sevgi olmadan seks olmaz deyip gezmeyin ortalıkta
04 Yorumla
Soran+1 yılNapayım oldu işte engel olamadım
Soran+1 yılİstemiyorum dedikçe zorluyor ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten cinsellik için istiyor sanırım seni ama bence anlata da bilir bunu başkalarına. Çünkü aşık olmayan erkekler bu tür mevzuları arkadaş ortamında bir başarı, gururlananilrvekleri bir durum gibi görüyorlar
43 Yorumla
Soran+1 yılBöyle birşey yapar mısın dediğimde sevgilim olacak kişiyi elaleme mi anlaticam saçmalama dedi
Cevap sahibi+1 yılBaşka türlü derse olamazdı zaten. Yüzüne karşı evet anlatırım demesini mi belliyorsun 😏 öyle derse sevgilisi olmayacağın ihtimalini anlayacak kadar kafası çalışıyordur sonuçta. Hem senin birilerinin duymasından korktuğunu farketmesi iyi olmamıl bence. Bu durumu kullanabilir 😏
Soran+1 yılOf deme inşallah öyle bişey dusunmez beni bakire bildiği için düşünemez bence ya iyi ki soylememisim
Korkuyorsan niye gityin niye yaptın arkadaşım iş işten geçiyor sonra pişmanım diyorsunuz biraz kendinize hakim olun ağır olun
74 Yorumla
Soran+1 yılYa bilirmiydim böyle olacağını hiç.
Soran+1 yılHer alkol alann başına aynı şey mi geliyor bilmiyorum tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
ateşle barut yanyana gelmiş.. engellesende yaşadıklarını değiştirmez sadece görüşmek istemedigini ilet ona
14 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim görmek istemiyorum çünkü çok canımı yaktı nefret ediyorum en azından o dursaydi
Soran+1 yılNiye saçmalık merak ettim
+1 yılHiç bir şeye mecbur değilsin.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma korkuyorum başkası duyar diye :(
- +1 yıl
Duyarsa duysun bırak allah aşkına. Bunlar böyle güç alıyor. Sakın papuç bırakma.
Soran+1 yılDoğru diyorsun engeli kaldirmayaym dimi
- +1 yıl
Kaldırma
+1 yılCocuk olmasa da olur bence. Sacma bir durum kendini zorlama
00 Yorumlabu kızlar kadar kendini zeki sanan ama bir cahil topluluğu yoktur bu ülkede
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var
+1 yılEngeli kaldır aw saçmalama kazık kadar kızsın kaçıyormusun
02 Yorumla
Soran+1 yılE ama istemiyorum yazıyor çünkü gordukce canımın acısı geliyor aklıma
- +1 yıl
off ne olucak saçmalama en fazla 2 gün sürmüştür acısı diğer türlü ben ona analdan yaptım cart curt dıyıp başına erkek doldurucak elaleme anlatıcak sen tercih yap nediyeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılGönlünün istediği ile seviş beyninin değil :)
13 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o da olmasaydı acı çekiyorum hala kanıyor
- +1 yıl
Analı daha ince ve orta boyut ile denemelisin diğer türlü zevk acıya döner ve işkence olur 🖒🖒
Soran+1 yılİşkence zaten çok acıdı
Alkol şişede durduğu gibi durmuyor olan olmuş ne yaparsan yap aşk ile yap isteksiz olmaz 😉
00 YorumlaEğer senden hoşlandıysa kızdırır
12 Yorumla
Soran+1 yılAma yazıyor hep
g.. öt senin g.. tün biz ne yapabiliriz ki her şey senin elinde
00 Yorumlane kadardır ve nerden tanışıyorsunuz
17 Yorumla
Soran+1 yılBiir 6 aydır tanışıyoruz ama 2kez görüştük bı kahve içimlik öyle yani
Soran+1 yılOrtak arkadaşımız yok
Soran+1 yılYaşadığım çevreden ilçedeyim
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Olan olmuş zaten sen olsan bari de
10 YorumlaYakinda yazarsin
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAcıdan geberdim ne istemesi
Soran+1 yılAcıdı işte ben nereden bileyim
+1 yılAcıya acıya! tepkisizliği öğreneceksiniz
00 YorumlaKendim ettim kendim buldum...
00 YorumlaÜzüldüm senin için keşke hiç evine gitmeseydin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alkolün verdiği etki ile cesaret gelir
00 Yorumla
+1 yılgiden gitmis kaldir engeli ani yasa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kızdırmaz başkasını bulur
00 Yorumla
+1 yılOoo durum bir daha gorusmeme durumu desene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelde bende öyle yaparım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılevet kızdırır
10 Yorumla
+1 yılUtangaç birimi
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri