Seviştikten sonra engelledim onu bu onu kızdırır mı?

Tanıştıgım bir çocuk vardı bir iki kez gorustuk o beni sevdiğini söylüyordu ama ben istemedim öyle arkadaş kaldik ama o sürekli istiyordu beni. Geçen akşam beni çağırdı işte otururuz bira falan içeriz dedi bende tamam dedim konusuyoruz çünkü arada öyle tiplerden değil güvenilir biri yani öyle biliyorum. Sonra alkolün etkisiyle mi ne bilmiyorum sevistik çok pişmanım su an nasıl durduramadm kendimi ona bakire olmadgmi tabiki söylemedim çünkü özel bişey konuşmadık sonra o beni arkamdan yaptı çok acıdı bıraktirdim hemen. Ertesi gün işte tekrar arıyor bu işin adini koyalım sevgili olalım diyor ama ben sevmiyorum ki nasıl sevistim onu da bilmiyorum seni istemiyorum pişmanım dedim o da saçmalama ikimizde istedik oldu bak demek ki sende bana birşeyler hissediyormusun dedi ama hissetmiyorum ki. ben az önce engelledim onu bu yaşadığımızı ortalığa yayar mi çok korkuyorum engellememeli miydim? bu yaşadığımdan çok utanıyorum hiç biseyden bu kadar pişman oldugumu hatırlamıyorum:( bu arada 3 gündür popomdan kan geliyor acıyor bunu yaptığını düşündükçe öfke duyuyorum ona sevgilim olacağı varsa da istemem şimdi diceksinz neden durdurmadn bağırdgm anda hemen bırakmadı çünkü tamam tamam dedi devam etti sonra bıraktı. s nasıl davranmak gerekiyor engelli kalsın mi?
Seviştikten sonra engelledim onu bu onu kızdırır mı?