Erkek neden karısıyla sevişmek yerine sanalda ya da p*rno izleyerek mast yapar?

Burada bir sürü erkek var evli olan gizli yorumlarda sorularda okuyorum karısı var ama buradaki kadınlarla sanal seks falan yapıyor. O kadınla sevişmeyeceksin madem neden evlendin? Hele gece saat 1-2 gibi mesela bazen denk geliyor. Karısı uyumuş kendisi buralarda geziyor git karına sarıl o saatte git karınla ilgilen. Karın seksi başlatmıyorsa sen başlat ne bileyim canın yapmak istediğinde karın yapmak istemese bile ikna et başım ağrıyor diyorsa (klasik bahane) baş ağrısına seks iyi gelir de çık üstüne sadece erkekler değil kadınlar da var böyle olan eşinle gez toz her şeyi onunla yaşa ben mesela 24 yaşındayım daha önce cinsel tecrübe edinmedim evlenince olmasını uygun buluyorum kocamla anal seks dışında birçok şeyi yaşamak istiyorum ama bu her zaman olmaz yani erkek kadından beklemesin böyle şeyleri en basitinden atıyorum arabada gece yolculuğu yapıyorsunuz karınız yanınızda normal sohbet muhabbet ede ede gidiyorsunuz kadının aklında seks yok cilveleşmek yok adamın aklına geldi diyelim kadından beklemesin hareketi aksiyonu adam gerçekleştirsin o esnada aniden veya karın utangaç diyelim sen inadına karından utanma evde çıplak gez ya da ne bileyim karısı yanında giyinip soyunmayan erkekler sen koca olarak o giyinir soyunurken gizliden aniden onu bas mesela böyle böyle evlilikte onu açarsın ya da evlilik monoton olmaz olacaksa da monotonluğu geciktirirsin ben mesela sürekli otellerde tatil falan yapmak istemem zaten daha önce lüks 5 yıldızlı bodrumdaki antalyadaki otellere gitmedim arabanız varsa gidin kamp yapın birlikte yolculuğa çıkın Türkiyeyi gezin mesela kıyıdan kıyıdan ben mesela evlenince en az 3-4 sene çocuk istemem çocuk evliliği öldürür öyle evlenirken düğüne de fazla yatırım yapmaya gerek yok düğün olmadı demeyeceklik kadar bir düğün yap gerisini kendine harca ekonomik kriz var evlenirken bir ton borca girmeye gerek yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela karının kocanın vücudundaki kusurlara da çok odaklanma mesela memesi küçük/büyük kalçası küçük/büyük zayıf/şişman ya da ne bileyim erkek mesela vücudu kıllı kılsız penisi düz kısa kalın ya da eğri falan bunlara takılma yani mutlu olmak çok mu zor olduğun gibi kabul et karşındakini ailelere de akrabalara da çok fazla gitme bayramdan bayrama git gel tamam arada telefonlaş olsun bitsin karınla/kocanla sadece seks yapma aynı zamanda kanka ol arkadaş ol karşılıklı içki için yeri geldiğinde
Güncellemeler
+1 yıl
Yeri geldiğinde ibadet et erkekler arkadaşlarıyla buluşmak istediğinde eşleri izin vermediğinde arkadaşlarına karım müsade etmedi demeye çekiniyorlar bunu demekten çekinme sen sonuçta başına buyruk bekar bir erkek değilsin karşılıklı hesap verdiğin biri var bilmiyorum evliliği zorlaştıran biziz aslında elalemin karısıyla/herifiyle yapacağını yanında yatan karınla/kocanla yap
Erkek neden karısıyla sevişmek yerine sanalda ya da p*rno izleyerek mast yapar?