- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılEtkilenmek fiziksel olarak başlatıldığı için toplum da beklenen de başka oluyor istenen de tabi aynı eve girince görüntüden ibaret olmadığını karakter, düşünce , olgunluk ve uyum olduğunu farkediyorlar. Bu kez karşısında ki insandan beklenilen değişiyor ve bunu dışarıda aramaya başlıyorlar. Ne yardan ne candan vazgeçelim hesabı yaparak farklı eğilimler gösteriyorlar. Hayatında ki insanla birlikte ona gerekirse öğreterek anlatarak konuşarak çözüp tüm sorunları mutlu olmayı denemektense başka heyecanların cazibesine kapılıyorlar.. Fakat fedakarlık karşılıklı utangaçlık dışına çıkarak birlikte mutlu olmaktan bahsetmişsin ama kesin sınırlarını anal seks hariç diye çizmişsin burada söylediklerinle ufak bir çelişkiye girmişsin. Karşılıklı mutluluk için her şey denenmeli ben buyum sınırım bu demektense...
12 Yorumla
Soran+1 yılkarşılıklı mutluluk diyorsun senin yapmak istediğin şeyi eşin sevmiyorsa orada eşini zorlaman kötü olur.
- +1 yıl
Zorlamaktan bahsetmedim zaten dikkat ettiysen karşılıklı mutluluk bazen istemesen de ona onu yaşatarak mutlu etmenin farklı hazzını da tatmalı.. ben buyum denirse bu mutsuzluğun kaynağı olur düşüncesindeyim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılaçıkçası onlardan biri benim. ilk 8 satırdaki benim. ama biliyor musun, eşim istemese bile ben başlatıp bir şekilde sevişiyorum ama insan arzulanmayı özlüyor. ilişkiden onun keyif almasını özlüyor. mesele sadece zevk almak değil, karşıdakinin arzulu olması da gerekiyor. ama yine de sen haklısın. ona bir şey demiyorum.
17 Yorumla
Soran+1 yılNiye seni arzulamıyor hiç sordun mu bunu? Seni mi beğenmiyor (beğenmemesi saçma beğenmiyorsa neden evlenmiş) hormonal psikolojik sorunu mu var öyle bir şey varsa doktora gidin
Cevap sahibi+1 yılsordum. o da üzgün açıkçası benim kadar istekli olmadığı için. hormonal olduğunu tahmin ediyoruz. kafası da dolu. bebek filan. hatta benim çok düşünceli olmadığım için aklımın hep sekste olduğunu ama kendisinin bebeği çok düşündüğü için sekse hiç kafa ayıramadğını söyler. yani seks istemiyor vücudu. normalde ne olur? vücut ister duramazsın. bizimkinde öyle bişey yok. seks yapabilmesi için odaklanması gerekiyor.
Soran+1 yılKarınız daha yeni mi doğum yaptı?
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl oluyor aslında. ilk aylar uzun süre ilişkiye girmemiştik.
Soran+1 yılKarınla ilgilen işte çocuktan dolayı seni ihmal etmiş çocuk bakımında ona yardımcı ol ya da tatile falan çıkar
Cevap sahibi+1 yılya yapıyorum hepsini. olayın bütününü anlatsam hak verirsin.
Cevap sahibi+1 yılTşkler eig için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kadınlar kocalarını tatmin edemiyorlar. Kadınlar aldatıldığında sorunu birazda kendilerinde arasınlar.. adama vermiyor, adamı önemsemiyor yatakta heyecan yaratmıyor, neymiş efendim yemek verip temizliyordum onu bakıyordum.. afedersin eve hayvanmı alıyorsun.. kocalarını kendine bağlamak birazda kadınlara kalan birşey... ben bağlarım. Kendime güvenim heryönden tam
416 Yorumla
Soran+1 yılBir defa ece bağlamak diye bir şey yok. Kedi köpek bağlamıyorsun. Hoş vakit geçirmek var mutlu olmaya çalışmak var ben detay kısmında eğer okuduysan hem kadını hem erkeği eleştirdim. Kadın cinselliğini”vermek” diye adlandırman başlı başına hata cinsellik niye “vermek” olsun karşılıklı zevk alıyorsun sonuçta ayrıca bir insan ister kadın ister erkek eşi her istediği anda onunşa yatmak zorunda değil belki o gün havasında değil belki yorgun belki üzgün halsiz her şey olabilir adam belki bir hayvanlıö yaptı kadını kırdı kadın da yatmak istemiyor. Sen seni üzen sinir eden adamım koynuna girer misin? Senin gönlünü almasını beklersin önce. Ayrıca hiçbir kadın kocasının annesi değil kocasının yemeğini çamaşırını bulaşığını arkasını toplamak zorunda değil evde her şey ortaklaşa yapılmalı
Soran+1 yılAyrıca evlilikte seks olsa bile erkek yine de aldatıyor aynı kadından sıkılabiliyor hayatında aksiyon arıyor ben de diyorum ki bunu karısıyla gerçekleştirsin aynı ihtiyaçlar kadın için de söz konusu
Cevap sahibi+1 yılYok artık. Kocan bulaşık yıkayıp yemek yapıp evimi temizleyecek😀😀 şaka gibisin. Ben o adamı seviyorsam yaparım ya asla yapmasın. Tuhaf kızsın. Seni alana sabır diliyorum
Soran+1 yılKendini köleleştirirsen o ilişkiden vazgeçmiş olursun ben hem dışarıda çalışayım hem çocuğa bakayım hem de evi temizleyeyim çok zor ben bu kadar şeyle ilgilenirken o yesin içsin tv izlesin enerji depolasın gece benimle seks yapmaya kalksın öyle şey olmaz her şey karşılıklı evlilik ortaklıktır her şeye ortaksınız
Soran+1 yılBöylelikle iki tarafta birbirini kullanmaz köleleştirmez karşılıklı anlaşma olur
Soran+1 yıl@olgun-bym yorumu yapana mı dedin soruyu sorans mı?
Soran+1 yıl@olgun-bym alakası yok
- +1 yıl
alakası var olaylara sadece kendi pencerende bakarsan yanılırsın toplumda kadına ve erkeklere bakış açısına göre değişen durumladan kaynaklanıyor sen bile kurduğun cumlenin birinde belki bir hayvanlık yaptı diyorsun bence orada belki eşini üzdü diye bir ifade kullanman gerekirdi bir de tam tersinin olduğunu düşün erkek kadını reddederse nasıl olur cinsellik konusu çok önemli birde bazı aileler de erkek dışarıda çalışır kadın evin işlerini yapar bu durum aile yapısı göz önüne alınarak değerlendirilmeli
Soran+1 yıl@olgun-bym orada da bir paylaşım var ayrıca kadın ev hanımı olsa bile kocası ona yardımcı olmalı ev işi deyip geçme ev işi de zor erkek karısını üzerse kızdırırsa kırarsa o kadın kocasını kabul etmez
Soran+1 yıl@olgun-bym boşalacak sinir var boşalmayacak sinir var kabahatin büyükse o kadın seni zor kabul eder
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Sen neredesin kız. Çağır beni düğününe kalburla su çekerim düğününde. Hay diline sağlık. Her kelimesine katılıyorum haklısın dediklerinde. Sanırım biz iyi niyetimizden böyle oluyoruz. Ama şu da var ki ilerde ınsallah tecrübe etmezsin. Seven insan ne kadar isterse istesin ne kadar cilve oyun yaparsa yapsın karşındaki bır dudak kıvırsa surat assa modun düşüyor. Çoğu kişi kadınlarda da aynısı vardır eminim kendı kendine daha çok zevk alıyordur. E her anlaşamadığımızı bosayıp atacak halimiz de yok. Aldatalım mı metres mi bulalım. Kendi başımızın çaresine bakıyoruz diye düşün sen bunu. Daha Çok şey var dıyecek ama özel hepsı. Bu kadar yeter zaten. Sinir oldum bak gene
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyi niyetli ama hatalı tespitlerin var... Türkiyedeki kadınların birçoğu neredeyse asexüelken arzulu bir erkek her gün bu yaş odunu tutuşturmaya çalışmaktan yorulur ve isteği de kalmaz. Bu son derece doğal bir süreçtir. Her girişimi erkekten bekleyen zihniyetten sıyrılıp kadın olmayı gerçekten öğrenmeden erkeklerin gözü hep dışarıda olacaktır... Hatta eşi tüm bu dediklerimi yapsa bile.
03 Yorumla
Soran+1 yılAseksüel insan evlenemez karşı cinse ilgi duymaz cinsel isteksizlikle aseksüelliği karıştırma kadının dönemsel olarak böyle şeyleri olabilir mesela hamilelikte ya da doğumdan sonraki lousalık döneminde olabilir bu o kadını aseksüel yapmaz şayet bunlar dışında bir şey varsa karınla konuş iyi niyetlice şefkat göster birlikte doktora gidin belki psikolojik belki hormonal sorunları var doktorla terapiyle ilaçla düzelir
- +1 yıl
Konuyu nasıl da hemen benim özel yaşamıma bağladın anlamıyorum... Benim ilişkimi sen nereden biliyorsun?
Aseksüel insan evlenmez demek cahilliktir.. pekala da evlenip ürüyorlar..
Sexe ilgi duymayan insan , asexüeldir.. lakin karşı cinse değil de kendi cinsine ilgi duyuyorsa bu tanıma girmez.
Soran+1 yılAseksüel insan seksi sevmeyen insandır evlenince de seks yapacağını bu insan bilmiyor mu seks yapmayı sevmeyen nefret eden ya da tiksinen insan evlilikten de kaçınır
Sen bence normalde istekli bir kızsın ama senin hemcinslerinde bu istek seninki kadar olmayabiliyor.. Baştan çıkarmak kolay olmuyor tepki vermiyor seni uzak tutuyor ne kadar uğraşsanda ilişki sayısı erkeğe yeterli gelmiyor oluyor, Evli değilim ama olayların bu şekilde olduğuna eminim dolayısıyla bence erkekler bu yüzden arayışta oluyor...
00 Yorumla
+1 yıltürkiyede kadında erkekde evlenince sexle tanışıyor buda ortalama 25-30 yas arası bu yaslar tecrube olarak yetersiz ve bazı alışkanlığa neden oluyor mesela türkiyenin masturbasyonda 1. olması seks yapmada dünya 47. sırada bu bile alışkanlığı anlatıyor
020 Yorumla
Soran+1 yılSen nereden buldun bu istatistiği sokakta yüzlerce insana mast yapıyor musunuz seks yapıyor musunuz diye mi sormuşlar mast yapmak çok normal bir şey seks yapan insan isterse mast da yapıyor ikisinin yeri çok farklı seks yapmıyor bu kadar insan da neden avrupanın en kalabalık ülkeleri listesinde başı çekiyoruz? Tecrübe vs bunlar önemsiz şeyler tecrübe çok önemli olsaydı evlilik için jigolo va fahişeden daha iyi bir eş olmazdı burada esas sorun insanların doyumsuz olması kendisini çok yüksek görmesi ellerindekiyle yetinmeyi bilmemesi şımarık olmasından kaynaklanıyor heyecan için eşini aldatan kadın var adam var ya da kocasını karısını burada fiziğini seks performansını kötüleyenine de denk geldim yazık gerçekten yazık olay karakterle de alakalı
Soran+1 yılZaten bir insanı sevmiyorsan aşık değilsen onunla yaşlanmak istemiyorsan da seks yapmanın bir anlamı yok o yaptığın şey anca karşılıklı mast gibi bir şey olur seks sadece mekanik bir şey değil bedeni doyurduğu gibi ruhu da doyurur hatta en çok ruhu doyurur sadece bedeni doyursaydı sekse gerek kalmadan mast oyuncaklarıyla kendimizi de doyururduk
- +1 yıl
sen buraya bakarak istatistik yapamazsın sitede herkes uc bes soru soruyor
Soran+1 yılBen senin yaptığın istatistiğe cevaben yazdım Türkiye mast 1. Sekste 47. diyorsun böyle bir şeyin istatistiği tutulamaz ki
- +1 yıl
google yaz görürsün herkesin başında durmuyorlar ama anketörler var / seçimden önce çıkacak sonucu çoğu firma (tarafsız) biliyorlar
- +1 yıl
oy kullanırken yanlarında mı değiller ama homojen karışımlar sonucu istatislikler çıkar
Soran+1 yılDünyada mast yapmayan insan mı var mast seks yspmayan insan mı var akıl işi mi bu sence mantıksız bir şey bu
- +1 yıl
hanfendi söylenen sözü cidden çok çarpıtıyor algıladıgın gıbı yorumluyorsun dünyada mast kımse yapmıyor turkıye 1. anlamını nereden nasıl çıkardınız 👏dünya genelinde mast yapan kişi sayısı bakıldıgında türkiye 1. bu demek değilki brezilyalı yapmıyor / bu şu demektir brezilyalı Seksi daha çok yapıyor mkfkfkf
- +1 yıl
masturbasyonu turkıyedekine göre az yapıyor
Soran+1 yılyapan adam da yapmıyorum der diyorum herkesin doğru söylediği ne belli Yalan da söyleyebilir doğru da söyleyebilir bu çok soyut bir şey böyle bir konuda istatistik yapılmaz
- +1 yıl
tamam hanımefendi neye nasıl inanmak istiyorsanız öyle olsun 👍brezilyalı kenyalı yalan söylediğini insanlar düşünmüyor ama türkiyedeki yalan söylüyordur tamam nasıl isterseniz 😁
Soran+1 yılHerkes yalan söyleyebilir. Evlilikte meselenin mast yapıp yapmamayla ya da seksi geç yapıp yapmamayla alakası yok iki insanın tahammülsüzlüğüyle şımarıklığıyla doyumsuzluğuyla bencilliğiyle alakası var
- +1 yıl
bu anlattıgın olay senin başında herkese gennelleme yapamazsın onu ne yapcaz bana görede geç başlanılmasıdır başkasına göre başka
Soran+1 yılBunca şey yazdım sorunun detayında bunların çözümü için mast yapmamak bir sürü insanla seks mi yapmak lazım yani evlenmeden önce seksle tanışanlar daha mı uzun süreli evli kalıyorlar boşanmıyorlar ya da birbirini aldatmıyorlar?
- +1 yıl
aldatma , uzun evlilik bunlar yatakla ilgili değil ki hanfendi bunlar kişinin birbirine nasıl davrandığıyla ilgili ama sexle daha erken yaşla tanışan insanlar yataklarında saha mutlu ilişki yaşıyor benim söylediğim söz bu 👍
Soran+1 yılBenim başımda olan bir şey yok ben evli değilim bekarım seksle erken tanışan evlenmeden önce her şeyi yaşayan insanlar zaten evlenmiyor sorumluluk almak çocuk sahibi olmak istemiyor ben çok eşliliğe karşıyım kimin kiminle olduğu bilinmeli kimin eli kimin cebinde tarzı ilişkiler bir toplumda artarsa o toplum içten içe çürür aile yapısı yok olur
Soran+1 yılAcaba gerçekten öyle mi sen evlendin diyelim eşinin senden önce bazı ilişkileri olmuş cinsel ilişki yaşamış bunları öğrendikten sonra tadın kaçmayacak mı hoşnutsuzluk oluşmayacak mı aranızda içten içe kıskançlık yaşamayacak mısın ben şahsen yaşarım bunları
Soran+1 yılVe ister istemez seks yaparken bunlar aklıma gelebilir kızabilirim
- +1 yıl
tamam ben sizin önyargılarınızı kafanızın içinden geçenleri geçmişiniz hakkında yeterince bilgi aahibi oldum size ben anlatmak istediğimi anlatamıyorum maalesef kendinize iyi bakın
Soran+1 yılBenim önyargım falan yok bunlar gerçekler evlilikte yatakta mutlu olmak için illa başkalarıyla daha önceden bir şeyler yaşamaya gerek yok bunlar evliliği zedeler ve benim geçmişimde de bir şey yok çok şükür
+1 yılbunu düşünemiyorlar mı sanıyorsun? senden benden iyi biliyorlar bu yazdıklarını ama kafaları sadece p*çliğe çalışıyor maalesef.
10 YorumlaBekara karı boşamak kolay diye boşa dememişler. Arkadaşım burada evli ve o dediklerini yapan erkeklerin geneli karıları tarafından mahrum bırakılan ve karılarının başı ağrıyan tayfa. E adam ne yapsın bir şekilde boşalacak o da geliyor buraya
00 YorumlaO erkekler o sanali ama senden yapiyor, neden hep erkekler, burda 37 yasinda kocasini seviyor, seks problemide yok ama bana vajina fotosunu atiyor ve ilk degil, birkac tane ayni sekilde evli kadin
07 Yorumla
Soran+1 yılDetayı oku kadınlardan da bahsettim
Soran+1 yılİlla tecrübe etmeye gerek yok iki insan hayatlarını birleştirme kararı alıyorlarsa hayatın zorluklarını birlikte paylaşmaya gönüllü oldularsa bu tarz sorunların da üstesinden pekala gelebilirler eğer birileri istedi diye evleneliyorsa o insanın karakterinde benlik algısında sorun var demektir.
Soran+1 yılYaptığım sadece 2 kez falandı onlar da benle yaşıt kimselerdi daha da yapmadım ayrıca ben evli değilim sevgilim yok nişanlım sözlüm yok hesap verecek bir durumum yok
Soran+1 yılDeneyimim yok özelde konuştum
+1 yılOncelikle bayagi uzun yazmissin dusuncelerini paylasmissin tebrik ederim yazdiklarin iki cins icinde gecerli sevgi olmadsn yapilan evlilikler ilgisizlik arzulamama ya da etkilenmeme sorunlari ilk one cikan sorunlar
10 Yorumla
+1 yılpeki sen evlenince kocan sana ilgisiz olursa ne yapacaksın ya da sen çok yorgunsun eşik ilişki istiyor evet mi diyeceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir ilgisizlik mesela?
Soran+1 yılÇok yorgunsam bugün yorgunum başka zaman yapalım der uyurum bunu der demez gidip şerefsizlik yapıp internette başkasıyla mast yapacaksa zaten boşarım zaten çabalamam
- +1 yıl
sana yaklaşmıyor ilişkiye girmiyor vs. ya da sen ev iş çocuk derken çok yordunsun ilişkiye girmek istiyor ama sen istemiyorsun ne yapacaksın
Soran+1 yılKarşılıklı anlayış devreye girecek bana ev işinde çocuk bakımında yardımcı olmak zorunda ben tek başıma mitoz bölünmeyle yapmadım o çocuğu evde tek başıma yaşamıyorum onun annesi değilim arkasını toplayamam. Bana seks yapmak yakışmıyor diye mi seks yapmıyor yoksa kendisinş bana yakıştırmadığı için mi seks yapmıyor ilk yazdığın cümleyi açsana
- +1 yıl
senden artık sıkıldı çünki ilişkiniz monotonlaştı heyacan yok vs ve ona ilgi duyan bir bayan var ne yaparsın
Soran+1 yılBoşanırım
Soran+1 yılBeni aldatıyorsa
- +1 yıl
boşanmak kolay kısmı neden evliliğini kurtarmıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılseyrek cinsel ilişki, monoton ilişki, mastürbasyon alışkanlığı, adrenalin arayışı vs vs.
012 Yorumla
Soran+1 yılKarısıyla/kocasıyla yaşasın adranalini
- +1 yıl
karısı/kocası hiç oralı olmuyorsa ya?
- +1 yıl
ilişkiler maalesef tek taraflı istemekle olmuyor!
Soran+1 yılNiye olmasın ya olmayacaksa neden evlenmiş o zaman eşiyle konuşsun derdi neymiş anlasın
- +1 yıl
ona olmaz diyor buna olmaz diyor, isteksiz biri. napacan konuşmak da fayda etmiyor? hadi çözüm üret
Soran+1 yılHormonal sorunu var ya da psikolojik sorunu var bir de sen ne istiyorsun karından da neye hayır diyor?
- +1 yıl
seks :D
- +1 yıl
ona kalsa 10 günde anca istek gelir yanaşır ister, ama ben 2-3 günde bir isterim yanaşırım ama teper beni çeşitli bahanelerle :)
Soran+1 yılBebeği olan sen miydin karın yeni doğum yaptıysa seksten uzaklaşması çok normal zaman tanı ona ben olsam güzel bir tatile çıkarırım bebek varsa bebeği kayınvalideye bırakır gezerim
- +1 yıl
bebek oldu 1,5 yaşında. yeni doğum yapmadı yani. ama bebekten sebep yorgunluk, cünüp olmak istememesi vs bu sebepler baş gösteriyor tabi. işe gitme durumu hariç kızı kimseye de bırakmak istemiyor. eylülde tatile çıkıcaz kısmetse bakalım, tabi bebişle :)
Soran+1 yılNe güzel işte aldatma karını çocuğunun annesini Allah mutluluğunuzu bozmasın
- +1 yıl
AMİN
Söylediklerine katılmıyorum benim gibi nemfomanyaklar napsın 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılNemfomani bir psikolojik bozukluktur libidonun yüksek olmasıyla nemfomani bir değildir böyle bir teşhis konulduysa tedaviye başla
Soran+1 yılO zaman sen erkeklerle de birlikte oluyorsun
kadınların seksı erkeklere bir lütüf olarak gormesınden bir koz olarak kullanmasından olabılır.. okumadım yazıyı.. ya da aklında baska bırısı vardır :)
111 Yorumla
Soran+1 yılOku da yorum yap
Soran+1 yılEvlilik kötüyse yatak kötüyse
Soran+1 yılBunların çözümş var ya hormonal ya da psikolojik ya da evliliklerinde sorun var hepsinin üstesinden gelinir çünkğ bu insanlar evlilik kararı alabilmişler 5. Seçeneğe yapacak bir şey yok 5. Seçeneğe şunu sorarım aldatmayı seviyorsun madem tek eşliliğe aykırı bir karakterin var neden evlendin?
Soran+1 yılKadın da erkek gibi rahattır sadece bizim ülkemizde kadınlar baskılanıyor aileden toplumdan çevreden yabancı kadınlar erkeklerden rahat evlenme kararı alan insan kadın erkek diye ayırmıyorum hayatında radikal bir karar aldığının farkında olacak eğer yaşantısında çok eşlilik varsa bunu terk edeceğine inanmıyorsa zaten evlenmemeli ama evlendikten sonra da ben eski bekar hayatımı özledim diye bir şey yok. Bizim toplumda kadın beşikten sıkılarak büyütülüyor erkek beşikteyken bile donsuz evde geziyor sonra bu sıkıla sıkıla büyüyen kadından evlenince azgın bir dişi olmasını bekliyorsunuz bu çok adaletsiz değil mi?
Soran+1 yılAyaklarının üzerinde dursan da bir şey değişmiyor zaten durmak da sıkıntı ben üniversite bitirdim istediğim sevdiğim mesleği seçtim işsizim 1 sene oldu mezun olalı kpssyi geçemezsem atanamazsam işsizim özelde de çevre lazım torpil lazım o da yok diplomasını aldığım mesleği yapmak istiyorum ama hadi diyelim senin dediğin gibi çalışan ayrı yaşayan bir kadın olsam sevgilim olsa onunla yine kadınlığımı sonuna kadar yaşayamam mutlaka bekaret gitmeden yaşayacaksın bazı şeyleri o kişi de adam değilse eğer terk ettiğinde başkasıyla olduğunda yine benzeri şeyleri yaşayacaksın oldu ki evlenmeden önce seks yaptın bekaretin gitti evlenirken bu sorun yaratabilir ki yüzde 90 yaratacak hadi diktirdin diyelim evleneceğin adama yalan söyleyeceksin bu vebale girebilecek misin? Sevgili olacak kadar seviyorsan birlikte olmayı arzuluyorsan ailesini de tanıdıysan o insanla evlenmemek için bir sebep yok. Evlenirsin insan gibi ne kızı zor durumda bırakırsın ne de günaha girersin evlilik aşkı öldüryor diyen
Soran+1 yılZıpçıktıların aşkına da inanmam onlar için aşk elde edinceye kadardır elde edince aşkları biter
+1 yılÖyle bir yazmışsın ki bekar olmama rağmen kızlardan soğudum sanki evliymisim gibi tebrik ederim şahane olmuş
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyinden soğudun yazdıklarımın?
Soran+1 yılSitede gördüğüm okuduğum problemler bunlar
- +1 yıl
Bana yazarmısın konuşmak istiyorum seninle
Soran+1 yılNe konuşacaksın?
- +1 yıl
Soracaklarim var
- Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı.
+1 yılKarısından sıkılmış olabilir karısı istekli değildir ya da vücuduna bakmamış ilgi çekici değildir.
00 Yorumla Sen ne güzel düşünüyorsun öyle.. adam burada kız peşinde kadın da twitter da erkek peşinde 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık ne diyeyim
Eşiyle yeterince cinsel birleşme olmadigindan istediği pozisyon gerçekleşmediğin den karısının çok nazik olmasından
02 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudun mu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılIcimi okudun resmen keske tanisma birbirimizi tanima inkanimiz olsa cok iyi anlasacagimizdan eminim
10 YorumlaHersey aenin dusundugun akdar basit dwgil ayrica herkes senin gibi de dusunmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen kendi adina söyleyim bazen değişik duyhular içğn yaparım.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAmma edebiyat yaptın ya. Evlilik uzmani 40 yıllık evli ğibi
Soran+1 yılEvlenenleri de görüyoruz
Cevap sahibi+1 yılEvliyim o kadarda vahim değil durumum.
+1 yılKadın haklı dağılın lan helal olsun size 🌼
10 Yorumlaşerefsiz, karaktersizler işte ne olsun ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMantık evliliği yapmış esini beğenmiyorsa peki hiç sanal da da yapmadim da
00 Yorumla
+1 yılAlışkanlık olabilir bilmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferim kız bak ne güzel düsünmüşsün 😀
10 Yorumla
+1 yılhahah kesinilikleee
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden güldün?
Soran+1 yılGülünecek komik bir şey yazmadım ki ben
- +1 yıl
Evlimisin
Soran+1 yıl@jinekologemel71hayır değilim sitedeki okuduklarımdan denk gelenler hakkındaki yorumlarımı yaptım.
- +1 yıl
@jinekologemel71 sen evlimisin peki?
Evli değilim hic te yapmadim
10 Yorumla
+1 yılNe güzel anlatmışsın bitane varsa senden istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok biliyorsunuz ya hayaller Paris gerçekler Diyarbakır. Frijit kadınlar yetiştirip sonra abaza evlilikler yaşıyoruz net
03 Yorumla
Soran+1 yılKarın firijitse bile bunun çaresi var sabırlı ol karınla birlikte tedaviye dahil ol
Cevap sahibi+1 yılBilip bilmeden hormonlarınla konuşuyorsun bence
Soran+1 yılHormonlarımla konuşmuyorum aklımla konuşuyorum hormonlarıyla konuşan sensin demek karın frijit olsa hemen bırakacaksın kimse doğuştan frijit olmaz bu psikolojik bir rahatsızlık tedavisi de var çift terapisi yapıyorlar ilaç kullanıyorlar bir sürü şey var erkeklerinde benzer sorunları oluyor onlarda da sertleşme ve erken boşalma sorunları oluyor ne yapalım peki bu sorunu erkeklerin başına mı kakalım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sendede ne fanteziler varmış 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılSitedekiler kadar değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılTebrikler 👏 haklısın valla öyle mall çok
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvli olmayanların anlaması zor bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli olanları da görüyoruz ergenlerden farkı yok
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, sen yaşına ve evli olmamana rağmen doğru tespitlerde bulunmuşsun. Tebrikler. 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılsenin dediğin gibi olmuyor o işler
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye olmuyor?
- +1 yıl
burdan söyleyemem
Soran+1 yılBuradan söyleyemem ne yapmak istemiyorsunuz aldatmak hoşunuza gidiyor çünkü
- +1 yıl
konu aldatmak değilki
- +1 yıl
burdansöylenecek şeyvar söylenmeyecek şey var
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇook doğru yazmışsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. vik vik
00 Yorumla
+1 yılKolay geliyo öyle 😏
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü güzel değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzeldir o güzel olmasa evlenmezdi
Cevap sahibi+1 yılKadına demedim cinsel ilişki güzel değil
Bu konu çok farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNot aldım yetkili mercilere durumu ileteceğim.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aerolite eyvallah :)
Soran+1 yılNe yetkilisi ne gördün de şikayet ediyorsun sitede onca şikayet edilecek soru varken bunu mu şikayet ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEspriyi anlamamışsın bile :)
Şikayet etmişsin ya onu not aldım yetkililere bildireceğim dedim :)
+1 yılOyle. seviyordue
00 Yorumla
+1 yılHaz almıyordur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım