Genelde kişi kendini tutkulu tarif eder. Bunu neye göre derecelendiriyoruz. Her insanın içinde zaten tutku var'mıdır, bunu sadece çıkaracak o kişinin mi gelmesi gerekir?

Tutku ile cinsel açlık ya da dürtü sıklıkla karıştırılır. Cinsel istek daha yüzeysel, dürtülerle oluşan ve bir an önce giderilip rahatlama isteyen bir heves. Oysa tutku çok daha derin, kendi içinde kurguları, duyumsamaları olan, anlık zevkle ilgilenmeyen, zenginliğe sahip olan çok özel bir duygudur. Ben cinsel isteği mastürbasyon yapmaya, tutkuyu ise öncesi-sonrası ile mükemmel bir cinsel paylaşıma benzetiyorum.
işte uzmanlık alanım.
özet geçmek olursa tutku karşılıklı olacak. iki tarafda birbirine karşı duyduğu hisleri heyecan ve arzu ile isteyecek. yaşanan şeyler klasik sıradan değil farklı ve heyecan dolu olacak.
Daha sarılıp öpüşmeye başladığın anda sırılsıklam olup sekse hazır hale gelmiyorsan eksik olan şey tutkudur.
Hatta yeri geliyor bunları bile yapmadan sırf onu düşünerek bile her şeye hazır hale geldiğiniz insan olabiliyor. Açıklaması, tarifi zor bir durum. İçinde yoğun duyguların varlığına çok bağlı bir şey..
@iştekuzukuzugeldim Evet aynen öyle. Tutkulu bir çift bir araya geldiğinde yarım saat ön sevişme, oral vs gibi şeyler akıllarına bile gelmez. Zaman ve mekan duygusu kaybolur. Bir saniye bir saat gibi, bir saat bir saniye gibidir. Dakika sayamazlar.
İsteklere göre
hard olmalı..
hissettirmeli..
sonuna kadar
@ManDifference olabilir
hissetmeyi seviyorsan
isteklisen
bunu değerlendirmelisin..
oral yapılmalı 2 saat..
Cevap
32Cevap
Tutkuludan kasıt nedir kişiden kişiye değişir.
Doyumsuzluk farklı bir şeyi ifade eder
Yüksek performans farklı şeyi ifade eder
Uzun ilişki süresi farkıl şeyi ifade eder
Değişik pozisyonlarda seks farklı şeyi ifade eder
Tutkuluyum kelimesi tek başına bir anlam ifade etmiyor bana göre
Yaşam sekli olarak kabul etmiş, 7/24 zevke dönüştürmüş kişi (sapıklık şiddete ve tahrike dönüştürmüş kişi)
Herkesin içinde bir tutku vardır fakat ne derece olduğunu görebilmemiz için bu tutkuların bastırılmamış olması gerekiyor eğer öyle bir durum varsa kimsenin tutkulu olmadigini dusunuruz ama yanılırız.
Herkes tutkulu değildir. Kim gelirse gelsin bazıları öyle işte. Bana da kim gelirse gelsin her daim dimdik hazır 😂
tutku kişiden bağımsı zolarak. bu olayları seviyor ilginizi çekiyor ve istiyorsanız tutkulusunuz demektir. ama özel bir kişiyle düşünüp ona göre tava geliyorsan o kişiye karşı tutkulusundur
Ben şuna göre anlıyorum yatakta sınırı yoksa kişinin tutkuludur.
Her insanın içinde tutku vardır kimisi çıkarabilir kimisi de çıkartamaZ
Bir kadının içi yanar aşktan tutkulu olur ve karşındakine tutku verir anlaşılır işte ozaman tutku ortaya çıkar kendine hakim olamazsın ipler kopar🌷🌹😊
Partnerimin arzusundan saldırışinfan hareketlerinden anlarım bana olan tutkusunu
Aşık olduğun kişiyi istemek arzulamak tutkudur bence ruhsal bir durum.. libidosu yüksek olmak fizyolojik hormonal ya da yapıyla alakalı
Erkeğin göğüs tutuşundan, kadınında p*nis tutuşundan anlaşılır tutkulu olup olmadığı.
Ben değilim. Cinsellikten çok hayatımı mantık üzerine yaşıyorum
Denemeden tecrube kazanmadan tutkuluyum/tutkulusun demenin anlami olmaz.
Seksi ihtiyaç değil sevdiği zaman ve her an yapması
hep seks istersen hep seks yaparız tutkulu çift oluruz 😂😂
Karsındakının cekıcılıgı ve uyumla ateslenır tutku
Yaşanmadan hepsi boş laf
O değil de fotoğraftaki dantelliye eridim resmen
isteklere göre :)
#hacıemre
O kişi bunu alevlendirir
İstek arzu adrenalin 😊
bakışlar bile ele veriyor
Sürekli şehvet li olmak
tutku karşılıklı yaşanan bir duygu