Size göre karşı cinste tanık olduğunuz en kışkırtıcı davranış nedir? Jennifer LopezBonus Jennifer Lopez'in burnu, simule edilen ''Dünyanın En Baştan Çıkarıcı Kadını'' olan Angelle'ye verilmiştir.
Karşı cinste tanık olduğunuz en baştan çıkarıcı davranış nedir?
Salağım ozamanlar utangaçlıkta var. Her gün halk otobüsüyle gelip giderdim işe otobüsde bankacı bir kızda vardı... bir gün arka sıradan kalktı. Önüme oturdu saçıyla oynuyor dönüp bide bakıyor bakıyormu diye falan ensesi boynu çok hoştu ortalık ramazan allahım resmen öpesim geldi hatta ramak kalmıştı. otobüs durakda durunca kalktı bana doğru döndü önümde eğildi ayakkabısıyla uğraştı ve ben hiçbirşey yapmadım. Bugüne kadar o güzellikte bir boyun görmedim. Yani o belde zaten tatil beldesiydi millet yarı çıplak geziyor umrumda değil. ama o boyun ve ensesiyle beni etkilemeyi başarmıştı. işte artık salaklıkmı kısmetmi ne ise işte
Bişey dicem mod olduğun için dikkat edersen öznur isminde pembeli bir erkek var ikide bir kızlara adanıp illaa bana yaz diye ısrar ediyor başka soruda bana da aynısını yaptı yazdım ben erkeğim dedi itiraf etti engeledim sonra bak görüş bildiren iki kıza da sarkıntılık etmiş hesabını incelemeye almılısınız artık bunun bence şikayet ettim bişey yapmamışsınız ee artık şahitte oldun muhabbete gerekeni yapın artık be.
Çok sacmaladin sen simdi bak senin canini yakmislar ama herkes ayni degildir ismimim boyle olmasi ve her seye yorum yapmamda olabilecek bisey burasi sansl alem burada her sey olur. Sevgilim olacak kiza nasil davrancagimida gayet iyi bilirim ben. Oyle telefondan flanda bu zamana kadar hic bisey yapmadim yapmam da. Senin agzina aldigin seyi ben elime bile almiyorum ki neden bu kadar on yargili davrandin simdi sen. Senin cocuk gibiler dediginden anliyorum ki erkegini secemiyosun seni kimse mutlu edemiyor
En İyi Cevaplar