Yani bir kadının regl iken, adet döneminde ilişkiye girmesi hakkında görüşleriniz nelerdir? Yapar mısınız? Hem kadına hem erkeğe soruyorum bunları. Yapmak isteyene nasıl bakarsınız? Mesela kız arkadaşınız istese tepkiniz ne olur? Erkek arkadaşınız istese siz kızların tepkisi ne olur? Dini şeylerle ilgilenmiyorum. Tıbben zararı olduğu kanıtlanamamış. Yabancı sitelerde faydaları bile anlatılıyor orgazm, ağrılara iyi gelebildiği için.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıbben kanıtlanamamışmı xD şaka gibi.. Adetliyken daha doğrusu adetin son günlerinde ama henüz tam kesilmemişken ilişki sonrası hamile kalan kadın şu an ölmüş vaziyette çocuğu doğururken çünkü dış gebelik yaşamış.. Bu ve benzeri şeyler mümkün yani gerek anne gerekse çocuk yaşamını tehlikeye sokan bir durumdur. Kesinlike uzak durulmalıdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılEnfeksiyon riskini dedim gebeliği kimse garanti edemez. Olasılık dahilindedir.
Cevap sahibi+1 yılhayır kanama olduğu için dışarı atılan döller dış gebeliğe sebep olabilir. Olasılıktan ziyade.. Enfeksiyon olayına gelince elbette buda mümkün. Kanama ne demek? hüxrelerin zarar görmüş olası değilmi? boşunamı adet sırasında acı çekiyoruz? böyle bir durumda heleki temiz değilken yapılan ilişki ki mutlaka banyo yapılmadan istenecektir enfeksiyona tabiki sebep olacaktır.
Bu dönemde hemen hemen her kadın ilişki yaşamak ister malum hormonlar kaynıyor. Onun dışında ben bir kere bu deneyimi yaşadım ve kız arkadaşım hiç bir sorun yaşamadı aksine ilk defa bu kadar keyif aldığını dile getirmişti.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen yaptım defalarca. Hiç sorun olmadı ama. Sadece herkesin sıcak bakmadığını biliyorum. Uzun süreli ilişkilerimde oldu benim de.
Soran+1 yılBen bazen o görüntüden de tahrik oluyorum üzerimde daha güçlü hissediyorum erkeği.
Soran+1 yılKan vs. Tiksineceksin dediği görüntü işte.
Soran+1 yılBen deliyim galiba. :) Azgın olduğum kesin de.
+1 yılsenın gıbı bır kadınla bırlıktelıgım olmustu hemen hemen aynı goruslerı paylaşıyordu senın gıbı bır sorun olmadı ılıskımız de
18 Yorumla
Soran+1 yılFarklı sayılabilecek şeyler yaşadınız mı peki?
- +1 yıl
regl oldugu donemde ya yatak da ya da dusta cok severdı kan onu daha tahrık edıyordu ufak bır ıgneyle parmagımı delıp kanı artırmıstık.. bunun benzerı seyler sen?
- +1 yıl
yatak derken beyaz carsaf sadece... bakırelıgın tekrardan bozuldugunu dusunuyordu zevk verıyordu ıkımızede
Soran+1 yılYok ben yapmadım böyle bir şey. Kıyamam kesmeye. 🙈 Ama partnerim sadece 2 kadınla grup sekse yanaşıyor. Ben 2 erkek denemek istemiştim. Senin düşüncen nedir?
- +1 yıl
bu konu gunumuzde cok revacta ozellıkle sosyal agların etkısı ıle ben 3 kere denedım bu ılıskıyı 2 tanesı bır cıftın arasına katılmıstım 1 tanesı 2 kadın oldu... şunu soyleyebılırım kı normal bır ılıskıde guven katsayının neyse bunda 2 katı olmalı karsılıklı bır sekılde olmalı bu guven sende guven vermelısın kı karsı taraf kendını rahat hıssettsın ve kesınlıkle aynı kafada oldugun bırılerıyle beraberlık yasamalısın dıger turlusu felaket olabılır... haz boyutu ıse eger uygun kısıler uygun ortam da bır araya gelmısse unutulmaz oluyor gercekten
- +1 yıl
senın var mı cılgınlıkların?
Soran+1 yılAnal gangbang hayalim var da sevgilim izin vermez o yüzden yapmam.
- +1 yıl
guzel bır hayalmıs... hayalıgun gerceklessın ısterdım ama ayrılmak zorunda oldugun ıcın bır sey dıyemıyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanlı kanlı ne zevk alıyorlar leş gibi kan.
10 Yorumla
+1 yılBenim için hiç problem olmaz hele ki kadınım benden istediyse. Fantezilere açik biriyim hem onun istekleri hem de benim isteklerim bir araya gelecek ki zevki çiksin ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum. Hani özellikle bunu isterim diye değil de o an canım istediyse de regl engel olmasın isterim.
- +1 yıl
Aynn iştahın kesilmeden yemek yemek gibi 😁
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılduşta suyun altında olabilir, ped üstünden sürtünerek olabilir, ya da yoğun dönemde değilse yani periyodun sonlarına doğru ise kondomlu yapılabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok yoğun olsa zaten istemezse anal yapılır bence de. Duş iyi fikir ama.
- +1 yıl
anala sıcak bakan kadına denk gelmek de pek kolay değil. gerçi regl döneminde ilişkiye sıcak bakacak kadına da denk gelmek kolay değil ya :)
Soran+1 yılHer ikisine birden sıcak bakan biri olarak beb 😏😅
- +1 yıl
işte sizin partneriniz şanslı bir insan cidden :) cinsellikte bir taraf ön yargılı, isteksiz vs olduğunda çok sıkıntı cidden. mesala ben :)
+1 yılben yaparım :D umrum da olmaz kan aksın kokusu olsun değişik bir şey denemiş olurum kız da mutlu olucaksa olur :P
16 Yorumla
Soran+1 yılDiyosuuun hamster. Bak yine bana denk geldin. 🤣
- +1 yıl
Haydaa :D illa pp ye resim mi koyayım
- +1 yıl
Iste bunlar hep kader
Soran+1 yılAman Allah’ım! Koysana! ♥️
- +1 yıl
Özele gel atayim djdjd
Soran+1 yılAtsana bir ya. 😏
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta, pis kan atılıyor ve kotu kokuyor sağlıklı değil yaparken muhakkan prezeryatif takılmalı ama pek hoş bişey değil hormonlardan dolayı kadın istekli olabiliyor orgazm yaşadığı için vücutaa salgılanan hormonlar rahatlık hissi verebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılKoku kişisel bir şey sanırım. Bazı insanlar regl olduklarında ben aynı ortamda bulununca bile kokusunu alıp rahatsız oluyorum. Kendi adıma böyle bir şey hiç olmadı. Bunu partnerim de söylüyor genel olarak her insanın vücut sıvıları, kokusu vs farklı olabiliyor.
- +1 yıl
Ben kokmayana rastlamadım
Soran+1 yılBütün bir regl dönemimi (6-7 gün) toplam 1-2 pedlik kanamayla geçiriyorum. Dolayısıyla kokmuyorum.
+1 yılBen yaparım. Yani o görüntü beni daha fazla tahrik ediyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılBenim de hoşuma gider yani tiksinmeyeceğim kesin de. Bazen erkekler çok istekli olsa da regl olduğunu duyunca vazgeçer ya hani. Bunu çok duydum diğer arkadaşlarıma da sordum. Ondan merak ettim.
- +1 yıl
Anladım tabi kişiden kişiye degişir bu durum ama ben yapmam diyen erkek bile o asamaya geldiyse o anda aaa reglisin olmaz demeyevektir eminim buna
Soran+1 yılbir kere erkek arkadaşım reddetmişti. Onun dışında üç veya dört kişiyle yaşadım bunu. Bence bir sorun yok. Erkek arkadaşım çok azdığı halde reddetmişti. Daha önce kusmuş çünkü. 🤣
- +1 yıl
Haha kötü bir tecrübe yaşamış desene😂 Belkide seninle alacağı zevkten de mahrum oldu yine kusarım diye düşünüp. 😂
Soran+1 yılAynen. Kendimi biliyorum diye reddetti ama bozuldum biraz.
- +1 yıl
Normal bozulmaz. bir kadının seks teklifi eddedilmez ne olursa olsun
Soran+1 yılKesinlikle. Zaten soğudum ben de otomatik olarak. Anal seviyorum onu da istemiyordu uyuşamadık.
- +1 yıl
İsabet olmus senin istediklerinin hiç birini sevmiyormus nasıl erkek analda sevmiyor 😂😂 sen her erkegin arayıpta bulamadıgı kadınsın
+1 yılhijyenik gelmiyor bana , birde kadın o sırada acı çekiyor saygı duyup yanaşmam, Koyun can derdinde Kasap et derdinde diye bir tepki almak çok yüksek ihtimal
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni her halükarda isteyen adam en fazla tahrik eder. Canım da hiç acımadı bu zamana kadar. Kaldı ki çok sancı çekerim normalde.
- +1 yıl
kadın için sorun olmaz orgazm ya da cinsel haz kadının ağrılarını azaltır onu biliyorum ben sadece birleşmeden bahsettim
Soran+1 yılBirleşme de acılı olmuyor bilmiyorum başka yapan olsa yorum yapardı da. Iyy iğrenç ay haram demekten başka yorum yapmadıkları için. 🤣
- +1 yıl
insanların tercihi , haram helal de onların tercihi kime ne
Soran+1 yılBaşta bu konuda vaaz istemediğimi belirttiğim halde yazan kişi işgüzardır. Yoksa bana ne. Ben gelip ona ya ne haramı haydi yap diye baskı mı yapıyorum da o gelip aksini bana yapıyor? 😏
- +1 yıl
o kısım ayrı bir mevzu :D ama burada konuşuşmak yersiz. :)
Erkekte mide olmali ya o gunde yapmasin ya.. Izin vermezsen yapmaz zaten..
01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermezsen tabii ki yapmaz yani umarım öyledir. Ben istese sorun etmezdim çünkü canım acımıyor ve kan o kadar tiksindirici gelmiyor. Bilmiyorum belki çok yoğun regl yaşamadığımdandır.
yapmam yapmazdım karşıdaki zevk yerine acı çekerken ben bundan zevk almazdım
06 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmek mi? Bende hiç öyle olmadı. Normalde çok sancılı olurdu reglim üstelik.
Soran+1 yılHormonal olarak bazen aşırı istekli olunabiliyor. Tabii herkes için geçerli diildir ama. Yazıklık bir durum diil. Sıfır acı. 😅
Soran+1 yılSen vicdanlı düşünmüşsün. Acısa herhalde istemem. 🙈
Bahsettiğin yabancı sitelerin linklerini bana atabilir misin okumak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa kanlı kanlı ilişkiye girmenin nesi cazip geliyor insanlara. Hadi kadın o kokuya dayandı diyelim peki ya erkek?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPis kan ile idrar yolu enfeksiyonu kaparsın olur biter tıp da var hersey sen araştır az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 gun zikismeyyin ölmezsiniz 😂 31 ceker bekarligi yad edersiniz fena mi😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDirek cehennemlik olarak bakıyorum mesela yeterli cevap mı 😎😄
00 YorumlaKadının cani çok acır bence.
01 Yorumla- +1 yıl
olmazki bence dimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılDenemek istiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılBen denedim. Güzel oluyor.
+1 yılYaptım güzeldi ama kan i görüntü sirun olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kolay kolay hiçbir şeyden etkilenmeyeceğim için sanırım erkek için sorun olur. Karanlıkta belki. :)
- +1 yıl
Duşta da olabilir genelde kadinkar i dönem çok istekli olabiliyor sanirim. Sende ds oyke bir durum soz konusu
Azginlik sewiyeme bagli :-)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç denemedim denemeyi de düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılYapmam sevmem girmem
10 YorumlaKusuyorum.
00 Yorumla
+1 yılİğrenç bişey o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığım oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yılTiksinme oluyor mu peki? Hissin nedir?
Cevap sahibi+1 yılOlmadı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılmide bulandırıcı ya
10 YorumlaMıdem bulanır
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu merak etmiştim ben de.
Cok kanli olmaz mi
00 Yorumla
+1 yılYoktur onu yapan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİĞrenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbana ters igrenc