Iki yıllık bir iliskim var. Cinsel muhabbetler açmaya çalışıyordu bende kapatınca tartışıyorduk. Ama sonra ilk adımı hep o attı. Zamanla bende kabul ettim konuştuk ama öyle seviyesiz değil evlilikten isteklerinden falan bahsetti. Bir süre iyi gitti tartışmadık. Sonra bana durduk yere cevap vermedi. Bende daha ne yazdim ne aradım.6 ay sonra mesaj attı. Sebebini sordum cevp vermemesnin. Cunku sana karşı zaafım var. Biz bir şekilde olacağız biliyorum. Yaptığım anormal değil falan dedi. Ne anlamam gerekiyor.
Cevabın nedir?
+1 yılAşk ilişkilerinde cinsellik olmaz eğer öyle birşey olursa ki zaten bu sürekli oluyorsa her iki taraftan birinde sıkılmalar meydana gelir ki erkek arkadasin senden sıkılmış belli o arada birini bulup 6 ay vakit geçirip ilk kurban yani sana tekrar mesaj atmış oluyorki buda bir ömür kullanacagi tek kişi olacaksin demek oluyor onun için zaaf diyorsun sana zaafı olsa seninle aex muhabbeti yapmazdı .. saygılar
00 Yorumla
altı ay boyunca aramayan adamın tek mesajına dönüş mü yaptın? aferin valla. ben de olsam bu yedek klubesindeki saflığa zaafım olurdu
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız belkide bilmiyrm
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyo cinsel yasam bölümüne acacak kadar anlamışsın iste. 😉bu anlamamis halin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen açmadım sistem buraya almış 😀 ayrıca ben 6 ay sonra yaptığı açıklamayı sordum arzuladığını zaten biliyorm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Sana karşı zaafım var demek seni cinsel olarak çok fazla arzuluyorum demektir
07 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden mi uzak durdu
Soran+1 yılSenle konuşurken bir şekilde cinselliğe geliyorum arzuladığım için. istemeyerek konuş istemiyorum dedi.
Soran+1 yılTerbiyesizce bir konuşma dediği. Evlilikten isteklerimizden falan konuştuk. Aynı şehirde değiliz. ama iki saat yok aramiz
- +1 yıl
Aynı şehirdeyseniz veya bir araya gelme imkanınız varsa beraber zaman geçirmeniz onun üzerindeki baskıyı azaltır bence.
Cinsel olarak aşırı istekli ve kötü niyetli değil. Seni bir cinsel obje olarak görmediğini göstermeye çalışıyor. Sen onunla öpüşme veya yüzeysel sürtünme, okşama gibi şeyler yaşamak istiyorsan bu bir fırsat olur. Sen de mutlu olursun, o da üzerindeki baskı kalktığı için rahatlar ve mutlu olur bence.
Soran+1 yılIkimizde yetistirilme tarzı ve düşünce olarak böyle şeyler yapacak insan değiliz. yani benden bunu istemeyecegine yüzde yüz eminim konuşmak dışında yasayalım diye en ufak iması bile olmadı.
Sana dayanamıyorum demek. Sebebi sensin. Çekim gücün ve onun seni arzulaması. Bence dikkatli ol. Eğer istemiyorsan uzak dur mesaj yazma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılİstiyorum diyor. 6 ay sonra da aynıyım ben değişmem diyor.
00 Yorumla
+1 yılÇok naz aşık usandirir.
02 Yorumla
Soran+1 yılHangimizn nazi?
- +1 yıl
Bunun cevabını da sen bul...
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSenin ile cinsel ilişkiye girmek istemesi,
00 Yorumla
+1 yılne kadar saçma bir olay
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisniz
- +1 yıl
ona karşı bir bağlılığın yok peşinden koşmana gerek yok eğer aşıksan o ayrı tabi
Soran+1 yılPeşinden kosmuyrm ki ben normal konuşurken birden cevap vermedi. Hic bir tepki vermedim ben
- +1 yıl
Peki Halen devam mı yoksa bitti mi
Soran+1 yılBir kaç gün konuştuk sonra cevap vermedim ben
- +1 yıl
Sana zaafım var Bir şekilde birlikte olacağız derken zaten ne kadar bencil olduğunu anlamışsındır
Soran+1 yılOrası yanlış anlaşılmış ama. O yönde birliktelik değil evlilik olarak
- +1 yıl
Hımm neyse sen doğru olanı biliyorsun zaten
+1 yılHicbir anlamiyok benim icin aladigim kadariyla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArzuluyorum diyor işte.
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay sonra yaptığı açıklama bumu yani
Cevap sahibi+1 yılAbaza kalmış belli ki.
+1 yılyatacak senle
03 Yorumla
Soran+1 yılSadce soru başlığını okudun dimi😀
- +1 yıl
evt :)
Soran+1 yılAçıklamayı da oku öyle fikir ver şimdi bana 😀
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Senle seks ister
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi