Hastalık gibi rahatsızlık gibi nedenler. Hep aklımda seks ve değişik fanteziler beliriyor. Hatta bazen para karşılığı seks yapayim esc. luk yapayim diyorum. Gruba da ilgi duyuyorum. Sizce sahiden ciddi bir psikolojik bir rahatsızlık olabilir mi bunların altında yoksa kuruntu mu yapıyorum? Tedavilik bir durum söz konusu mudur? 😔
Cevabın nedir?
1. geçmiş (gençlikte yaşanan),
2. çevre faktörü,
3. Hormanlar
4. Psikolojik nedenli dilde olmasi aslinda herkes gibi bir yasam..
4 madde yazdım, 3ncu maddeyi (hormon bastırınca) halledince hepsi cozukuyor ben oyle yaptim duzeldim, yeter dedim cok kilo veriyordum, artik bazi yerlerim aciyordu, valla en sonunda doktora gittim bazi ilaclar var insana dönüyorsun karşı cinsle normal insan yerine koyup seccadeyi alip namaz kilmaya başlıyorsun.. 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılYa soyle açıklayayım ben geçmişte hoş olmayan şeyler yaşadım hala etkisinden kurtulamıyorum. Zararlar gördüm ama yine de seksten vazgecemiuorum. Yani masttan falan soguyamiyorum. Fantezilerimden vazgecemiyorum. Bu biraz da dustugum boşluktan kaynaklanıyor sanırım. Yalnız tedirginim de bir yandan. Başıma bir iş açmaktan endişe duyuyorum.
Soran+1 yılO bahsettigin ilaçları kullanamam ben. İnsana değil mala döndürüyor. Sersem gibi geziyorsun etrafta. Kullandım. İğne bile yedim. Bana tek getirisi kilo oldu.
- +1 yıl
Farkındaysan seni tanımadan tespitim dogru ki itiraz etmedin, sen sapık seviyesinde hasta degilsin normalde bu tip insanlar kabul etmezler sen bu konuda mutlu olarak bazi seyleri bastırıyor ve buna baglaniyorsun yani bir kaçış bu.. Bu yasam tarzi genelde aliskanlikla ilgili ve bir suru yanlışlar yapacaksin geri döndüğünde seks işcisi olacaksın, senin cok acil ilk ilacsiz terapi yapan psklog lara gitmelisiniz, ilaçlara o kadar onyargilisinki yan etkisi olmayanlari bile bilmiyorsun, bunu zevk hormana baglamakta senin isine geliyor gerceklerle yüzleşmen lazim, basit bir ornek vereyim kumar oynayan kisi zevk alir ama para kaybeder en sonunda evindeki cocugunun riskini kaybettiginde anlar.. Sende bunu ilaclarla gerekirse azaltip duzenli bir evlilikte sabahlara kadar yapacak bir erkek bulup bunu yasal yapmalisin yoksa kumar gibi buyuk oynayıp bakmışsın elinde birsey kalmamis.. bizim toplumda seni kullananda cok olur hastalikta kaparsin vs..
En İyi Cevaplar
tedavilik bir durum olup olmadığını bikaç cümleden anlamak zor ama eğer çok istekli biriysen ve odaklandığın konu şehveti gidermkese geçici bir fantezi olabilir. ailede saygı ve sevgi eksikliği olan bir ortamda yetişmiş olabilir misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılBuradan verir misin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de ayni sekildeyim. Cogu zaman gozum hicbir seyi gormuyor. Para karsiligi yapmayi da dusunuyorum keske biri tecavuz etse diye de dusunuyorum her turlu fantezi geliyor aklima ve bir erkekle yapamiyorum. Tanistigim erkeklerle hic siradan arkadasligim yok cinsellige vurmadan yapamiyorum
13 Yorumla
SoranKendimi okudum sanki
Cevap sahibi+1 yılYalnız degiliz
- +1 yıl
Siz nerdesiniz neden bize böylesi denk gelmiyor?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
54Cevap
+1 yılHastalık falan yok sende.. Olsaydın belirtileri daha farklı olurdu... Gayet normalsin sadece isteklisin ve şehvetin çok fazla ve yapısal olarak heyecanlar ve zevkler istiyorsun... Bu senin seks hastası ya da bağımlısı olduğun anlamına gelmiyor.. O bambaşka bir durum ve illetten beterdir... O nedenle kendini öyle düşünme ve yorumlama... Yoksa olmadığın halde öyleymiş gibi bir psikozla kendini mahvedersin... Yaşamana bak... grupsa grup, fantaziyse fantezi... sert soft küfürlü küfürsüz araba ev mutfak asansör demeden seksini yaşa doya doyaa...
00 Yorumla
+1 yılBen anormallik olarak görmem.
Arzuların fazla olup da fantazilerini yaşayamadıkça sıradan hayaller yetersiz kalıyordur ve bu da seni daha uç şeyler hayal etmeye itiyor olabilir.00 Yorumla
+1 yılbende çok düşkünüm canım bir sürü fantazi istiyor, rimjop olsun 2-3 kızla grup olsun daha neler neler
10 Yorumla
+1 yılSekse arzulu olmanda da grup sesk istemende de sorun yok ama o***pu olup kendini larayla sagmak istemen çok adice çok aşağılık mide bulandırıcı bir sey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte. Doyasıya yaşıyorsun. Benimde grup fantezim var ama yapabilecek insanı bulmak zor işte.
00 Yorumla
+1 yılAslinda bakarsan bir cok insan kadin olsun erkek olsun hep boyle haller kurar ama is reele gelince hayal krikligi
05 Yorumla
Soran+1 yılGüven duyabilecegim insanlar çıksa karşıma yaparım grup vs
- +1 yıl
Bunu gercekten yasabilecegine eminmisin
- +1 yıl
Guven zamana endeksli bir olaydir once taniman lazim
- +1 yıl
Ben dirrk olarak olaya boyle girilmesine karsiyim yani belli bir sure zman gecirilmeli gezip tozmali guven saglandiktan sonra katsilikli istek dahilinde tabiki hersey yasanmali boyle bakiyorum bu olaya
- +1 yıl
Ama seninle tanismayi isterim gercekten bu kadar acik fikirli olman hosuma gitti
+1 yılYok öyle bir arkadaşım var gayet memnun hayatından. Bana da biraz benziyor gibisin. Gizli olman dışında :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGizlilik şart oluyor bazen 😄
- +1 yıl
Şart değil de ne biliyim :) . Yicek değilim gerçi ama yine de :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPara karşılığı hala düşüncen varsa ben senle o şekilde olabilirim. Fantezim var. Ama her gün parayla yapan eskortlara değil. Normalde eskort olmayıp fantezi duyup yapmak isteyene ilgim var.
00 YorumlaGrinin elli tonu nu izledin mi? İzlemediysen tavsiye ederim 🙂 bende böyle bir kadın arıyorum 😁
00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum daha yeni yeni kadınlığının farkına varıyor olabilirsin
00 YorumlaBildiğimiz aşırı istek durumu bu hemen ne hastalığı çıkardınız gene erkeklerim hepsi hasta o zaman
00 Yorumla
+1 yılgrup ve fantezi sorunu bende de var herkez buna ayak uyduramaz o yuzden çok zorluk çekiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBakirin teki gelmiş bana sataşıyor ya sanki ben istedim bakir kalmasını 😄 bu yaşına kadar siftah yapamamış acısını milletten çıkarıyor ahaha
- +1 yıl
sen boşver onları hayatı sen yasıyorsan snn gibi olmaıyanlar veya senin gibisine denk gelemeyenlerin içinde duydugu fesatlığın nameleri onlar boşver sen
benim kafam fa o şekilde baya sıkıntılı diyorum ama bence normal olan sanırım. herkes de var yani.
00 YorumlaBen de senin gibiyim bazen kendimi sapık hissediyorum grup, çiftlere 3. olmak gibi fantazilere kapılıyorum.. mast yapınca geçiyor 😂
00 Yorumlalibidon yüksek olduğu için çok isteklisin evlendiğinde düzenli seks hayatın olursa sekse doyarsın keşke her kadın senin gibi olsa..
00 Yorumlabence hiç hoş birşey değil bu huyundan vazgeçmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl😋😋 vazgecemiyorum
Soran+1 yılÇok denedim. Olmayınca olmuyor.
Bence sorun yok ta fazla zorlama jonta yakabilirsin bozma motoru 😊
00 Yorumla
+1 yılBence problem yok düşünceler dinç tutar insanı yaşadıkları değil
00 Yorumla
+1 yılHastalikmi bilemem bir yandan guzel bir yandan ihtiyacini gideremiyorsan zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbebem ne istiyosan onu yapp ve tadını çıkar benimde psikoleji bozuk ağzıma yüzüme işiycek bir kız arıyom ama bulamıyom hepsi utanıyo sen bulabiliyosan hiç düşünme;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYaa allahtan böyle fantezilere sahip değilim 😄
Cevap sahibi+1 yılhahahaA kimse benim kadar iğrenç olamaz ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilinden filan yeni mi ayrıldın boşlukta mısın tıp ki.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılhıımm ne kadar oldu senin
Soran+1 yıl1 ay dolmadi
Cevap sahibi+1 yılsanırsam seks hayatınızda vardı böyle birden bırakıncada zor oluyor. fantazilerle aran nasıl genelde söylediklerinden hangisini yaptın
Cevap sahibi+1 yıl@06ankara8 değişir ki bu
Psikolojik problem haline getiriyosun bu düşkünlüğünü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Aklına gelenler değil neleri hayata geçiriyorsun önemli olan o😂
00 Yorumla
+1 yılNemfomani hastalığı sürekli seks istemek tedavi olman gerekli
00 Yorumla
+1 yılTedavilik bir durum yok gibi sadece istek ve arzularin o yonde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTedavilik bir durum değil bu. Hormonların etkisi ve içgüdüsel bit durum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir film vardı bide aklıma o geldi
Soran+1 yılHangi film
Cevap sahibi+1 yılBir kadının seks günlüğü
+1 yılhıpersexualizm. hastalık
05 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir hastalığın varlığından yeni haberim oldu. Netten baktım şimdi bir kaynağa ulaşamadım. Acar misin az? Özellikleri ne?
Soran+1 yıl@camcancanmaco seni ne ilgilendirir? Çek git sorumdan be
- +1 yıl
daha cok gelişmekte olan ülkelerde gorulen bır duygudurum problemidir. seks yapamadan durumama, seks bagımlılıgı, istegın asırı ve uc kutuplarda olması durumu.
Soran+1 yıl@cancancanmaço sen harbi avalsin. Hastalıkla mi kivanc duyacağım ahaha
- +1 yıl
Michael Douglas ı bılırsınız ondada vardı o durum tedavıyle ugrastı baya bı sure.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın? İlişki yaşıyor muydun
318 Yorumla
Soran+1 yıl24. Uzun zamandır yaşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılnemfomia gibi. Neden o kadar ara verdin ki bedenin istiyor sonuçta.
Soran+1 yılHer erkeğe güvenmek zor
Cevap sahibi+1 yılÖnüne her gelenden ziyade, sevgilin olmadı mı
Soran+1 yıl😔😔 boşver
Cevap sahibi+1 yılne oldu ki 😣 kötü anın mı var yoksa
Soran+1 yılİyi anım hiç yok diyebilirim.
Cevap sahibi+1 yılİsteğin dışında zorlamayla mı oldu ilişkilerin yoksa 😐
Soran+1 yılGenelde öyle
Cevap sahibi+1 yılNeler yaşadın bilmiyorum ama üzücü şeyler malesef. Sevdiğin birileriyle hiç mi cinsel hayatın olmadı gerçekten
Soran+1 yılNe yazik ki beni en çok üzen sey de bu sevdiğim biriyle hic olmamasi
Cevap sahibi+1 yılüzdün be 😣 24 yaşındasın hiç mi sevgilin olmadı 😣
Soran+1 yılSevgilim oldu ama kimseyi sevemedim
Cevap sahibi+1 yılNeden ya insan sevgilisini sevmez mi? Neden o zaman sevgili oldun ki onlarla?
Soran+1 yılHoşlanti duydum. Sen hemen sevebiliyor musun hayatına aldığın insanı?
Cevap sahibi+1 yılHoşlanma da sevgiden olur sonuçta. Çok sevgilim de olmadı ama sevdiğim de sonrasında unutsam da. Cinsellik senin için olmazsa olmazların arasında mı?
Soran+1 yılO konuda yaniliyorsun. Hoslanti anliktir. bir kişiden saniyesinde de hoslanabilirsin ama sevgi zaman isteyen bir sey ve evet cinsellik benim için önemli
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığın insanlarla mı birlikte oldun hep. Kaç senedir aktif cinsel yaşamın var?
+1 yılHiç daha önce yaşadın mı
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadım üstelik çok erken yaşta
Soran+1 yılÇocuk sayılacak yaşta.
- +1 yıl
Seni fazlasıyla etkilemiş olmalı. O yaşadığında alakalı olarabilir tamamen. Biliçaltında
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBunun sonu yok canım. Ama yardımcı olabilirim
00 Yorumla Yumurtaların iyi çalışıyor doymuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNemfomaniyim sanırım ben
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. korkularının üstüne git. en iyi tedavi odur.
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olabilirsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence değil ihtiyaç olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılBilemedim şimdi bir görmek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNemfomani olabilir sende doktora gorun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazla yaşadıysan bağımlı olman normal
00 YorumlaAlışkanlık olmuş benim gibi
00 YorumlaHormonsal bir durum bence
00 Yorumla
+1 yılPiskolojin bozulmusdur
03 Yorumla
Soran+1 yılPek sağlam sayılmaz
- +1 yıl
Ondan isde gunde kac mesela
Soran+1 yılDeğişiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılşeytan istediğini yaptırıyo size
12 Yorumla
Soran+1 yılKendisi gelsin bir ara
Cevap sahibi+1 yılgelir merak etme 100tane doğurabilcenmi
+1 yılyasamadıysan ondandır
00 Yorumla
+1 yılİyi işte hormonlar iyi çalışıyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılfiyat ne düşünüyorsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay sapuk 😊 ne tür fantezi
00 YorumlaÇok garip 😁😂
00 YorumlaBurcun ne
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka burç 😄
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltedaviye basvur sonun iyi degil bayan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç peki
04 Yorumla
Soran+1 yıl24.
- +1 yıl
Daha önce iliskiniz oldumu peki
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Genelde küçük yaştan baskıyla buyuyen erkekler tabu olarak gosterilen kadinlarda bu tip vakalar görülür.
Bir digeride nemfomani ama bunun teshisini koymak icin iliski detaylarını bilmek onemli
+1 yılazgınsın ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seksi sevmen
00 Yorumladoyum yaşamaışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı durumdayız
02 Yorumla
Soran+1 yılBence sorunluyuz
Cevap sahibi+1 yılYok ya hormonlarla alakalı olduğunu düşünüyorum hep aklımda ama hastalık da değil
Cinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Hiç yapmadığındandır
00 YorumlaVer gitsin
00 Yorumla
+1 yılBu fantezi ;-)
00 Yorumla
+1 yılTam benlıkmıssın☺️
00 Yorumlane kadar düşkünsün
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sekse bu kadar düşkün olmamın altında yatan bir neden olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler