Yani uzun boylu manken gibi kızlar kötü olduğu içinmi hepsi de evli
Cevabın nedir?
Başkalarının beklentileri beni alakadar etmiyor bu yüzden
Kendi açımdan belirtmek istiyorum
En az 175 cm bir kız olmalı Yatakta minyon bir kızla seks yapabilirim lakin hep pozisyonu yapamayabilirim
Sıkıntı olabilir
Uzun boylu kız da da sıkıntı olabilir de Uzun kız benim hayalim ya olmazsa olmazım00 Yorumla
Evet minyon daha iyidir erkek dediğin istedigi gibi evitip cevirmek ister yani ben mesela kollarimda kaybilsun isterik yapili ve genis omuzlu oldugumdan altimdayken kollarimdayken kaybilur omuzlarimin altinda esilmesi onada banada zevk verir eeki sevgilim butun agirligini hissetmek istiyorum derdi
012 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlke geneli minyon olduğu için olabilir, ki etkenlerin boy ortalaması da uzun değil, o yüzden uzun birini bulmaları da istemeleri de zor genellikle ( o zaman biz de uzunlar olarak ölelim)
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl181.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 😄
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
Sizin gibi uzun boylu kizlR benim gibi uzun boylu erkekleri begenmediginiz içindir boyum 1,90 kısa boylu kızların beğenisinin onda birini uzun boylu olup tanışmak istediğim kızlardan görmedim hep topu bize atın sizde giciklar.🤔
Cevap sahibi+1 yılHiç uzun boylu birine denk gelmedim 😥🤔
- +1 yıl
Bilemem belkide denk geliyorsun ama girmek istemiyorsun burada gizli olduğun gibi 🤔
Cevap sahibi+1 yılGirmek derken
- +1 yıl
Görmek yazacaktım klavyenin azizliği. İşte 🙄🤔
+1 yılboyu uzun olanlar ağlasın mı bir köşede 😂 minyon seven yallah kreşe çocuk sevsin, boy kadını çekici gösterir.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
84Cevap
Bence o söylemler hep lafta benim tipim şu benim tipim bu diyosun sonra karşına enerjinin tuttuğu ama tipinle hiç alakalı olmayan biri çıkıp seni alt üst ediyo o diyenler yakalasa uzun boylu bir kızı sanki omu es geçicekler
12 Yorumla- +1 yıl
Bak işte @Latife78 elde edemiyorlar diyorsun , bu ego dan dolayı uzun boylu kizlR kaybediyor bunu daha önce de söyledim. Yoksa uzun boylu bir kizla ilişki özellikle de cinsel anlamda muhteşem hele bacak boyu uzun göğüsleri de çok buyuk değilse bayılıyorum ama siz uzun boylu erkek begenmiyorsunuz
- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok uzun kadınlar candır kolay bulunmaz ülkemizde. Bütün erkeklerin de dibi düşer bakma sen. Ülkede minyon çok olduğu için uzun olmuyor bari minyonları küstürmeyelim mantığı ile minyonlara yalakalık yapıyor bizimkiler 😁
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Latife 2 defa boyumun 179 olduğunu söyledim ya 😅
evire çevire s*ksin kucağına aldığında cuk diye yerleşsin diyedir.
54 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılbunu söylemelerinin sebebi evirip çevirmek istediğin pozisyonu aldırmak kolay olacağından ve üstünde 360 derece döndürebilirsin diye minyon kızlar tercih edilir ;)
123 Yorumla- +1 yıl
uzun kızların yataktaki performansını geliştirdiyse olabilir pratik ve hızlı olduğu zaman neden olmasın ;)
- +1 yıl
uzun boylu kıvırcık kızlara bayılıorum favorimdir ;)
- +1 yıl
keseyim ama saçlarınıza yazık olur nasıl isterseniz ;)
- +1 yıl
bilmiyorum uzun boylu sevgilim olmadı manken gibi uzun boylu bir kızla cinsel ilişkim olmadı bilmiyorum ;)
- +1 yıl
saçlarınızı görünce yorum yapmaktan alamadım kendimi parmaklarım kontrolden çıktılar ;)
- +1 yıl
yorumumu geri aldım düzeltiyorum peki Latife hanım bütün uzun boylular dememek gerek, cinsellikte genelleme yapmamak en doğrusu aslında uzun boylu olup çok sexy ve çekici kadınlar var ;) kıvırcık saçlılar gibi
- +1 yıl
evet cinsel ilişkim olanları söyliyeyim kısa boylu olup seksten soğutanına da rastladım, ama kısa boylu olup çok şehvetli olanına da uzun boylu hiç olmadığından tecrübem yok tu :(
- +1 yıl
Peki Latife hanım yapmayayım
- +1 yıl
Boyunuz kilonuz kaç?
- +1 yıl
Anlaştığımızı düşünmüştüm kabul ettim kısa boylu kızlar cinsellikte iyi değiller uzun boylu manken gibi kızlar daha iyi olduğunu kabul ettim.
- +1 yıl
küçük boylu kızlara bundan sonra cinsel ilişki anlamında bakmayacağım ;)
- +1 yıl
Bundan sonra tercihim uzun boylu ve kıvırcık saçlı kızlar olacak ;)
- +1 yıl
Kıvırcık saçlılara bayılıyorum ben gerçekten ;) çok güzelsiniz
+1 yılYatakta daha kolay evirip cevirebilirlikten dolayı..
41 Yorumla
+1 yılYani bir araştırma yapılmış minyon kızlar seksde daha iyiymiş ve mesela daha çok pozisyon daha esnekler daha küçükler ondan galiba
38 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir tabi
Evet bilim bunu araştırmış ve sonuç böyle çıkmış
Yani sende uzunsan bence alınganlık yapmana gerek yok bu insanın karşısındaki kişi ile alakalı
Kısa bir kızın yapmadığını uzun bir kız yapar
Uzun kızın yapmadığını kısa
Avantajlar ve dezavantajla hep vardır
- +1 yıl
Kusura bakma ama burda bir insana yani bir kadına uzun veya kısa böyle hakaret boyutunda cüce yer elması bunun gibi sözler söylememelisin tabi bu senin insanlığın ve karakterin ile alakali sana göre uzundur bana göre kısadır her zaman diye bir şey de söyleyemezsin 100 kişiye sorsak ellisi seni güzel bulur ellisi bulmaz veya 50 si kısa kız der 50 si uzun kız bence insanların görüşlerine saygı duy ve insanlara hakaret etme
- +1 yıl
Bak ettirmesin diye bir şey yok bu senin karakterindir senin insanligindir hala aynı şeyi diyorsun bak soruda uzun kız diyen de olmuş kısa da herkesin kendi zevki ve beğenisi
- +1 yıl
Hayır ben uzun diyen de okudum sende ona cevap yazmışsın bence sen çok fazla alingansin
+1 yılValla gülüm bu azgınlıkla ilgili kısa uzun değil kısa her şekle girer mesela beni isteyenler beğenenler 180 üstü ve cinsel olarak çok fazla becerim var bu doğuştan gelen bir şey ben insanları bu kadar zevk vermek istemiyorum ama zevkten uçuyorlar uzun da vardır böyle ama uzun kısa genelleme olmaz
20 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok uzun boylu kızda iyidir cinsellik fizikle çok fazla alakalı değildir cinsellik istemekle alakalıdır cinselliği yaşamak oyle buralarda olduğu gibi kuru sıkı laflarla olmuyor
03 Yorumla- +1 yıl
Dediğim gibi seks te kişinin ne kadar istekli arzulu olduğu daha onemlidir ama hem böyle arzulu , tutkulu ve şehvetli hemde uzun boyluysa tabiki güzel bir şey ben uzun boylu olmasını isterim istedimde Hep çünkü bende uzun boyluyum uyumlu olmayı isterim @Latife78
Cinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Ulaşamadığı ciğere murdar derler. Manken gibisi ellerine geçmez mecbur minyona kalır top gibi oynarlar
32 Yorumla- +1 yıl
Siz de kendinizi boyle teselli edin 😀
+1 yılBoy ortalaması 172 olan Türk erkeği istese de uzun sevemez zaten.
310 Yorumla- +1 yıl
Sokakta bir tane 190 yok uydurmasınlar boşa
- +1 yıl
Kadınların boy ortalaması 161 olan ülkeye 172 çok bile kusura bakmayın
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez boyum 170.
- +1 yıl
Beni de ilgilendirmiyor boyum 179
- +1 yıl
179 boyla uzun olduğunu mu düşünüyosun 😂
- +1 yıl
Türkiye’de yaşıyorum 180 kız nadir ülkede. İskandinav ülkelerinde yaşamıyorum ki kompleks yapayım. Türkiye diyorum ortalama 161 diyorum. 190 olup 155 lik kızla çocuğum gibi gezeyim mi 😂
- +1 yıl
@Obsesifpsikolog boyun kaç
- +1 yıl
179
- +1 yıl
Ben 155 beni isteyenler 180 üstü bıktım utanıyorum boy farkından
Minyon candır. Yatakta iyi evrilip çevrilirler. Hatları da güzel olur. Bana çok çekici gelmiştir hep.
12 Yorumlauzun boylu bir kadından alınacak zevk hele ki bacak boyu uzun bir kadın öyle bir tat olamaz resmen ölüyorum sanki zevkten
02 Yorumla
+1 yılYatakta minyon kadına hakim olması, dilediğin pozisyona sokması daha kolaydır. Evlilikle alakalı bir durum değil bu.
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır olunmuyor. Kaç tane uzun boylu kadınla yattın?
- +1 yıl
Biliyorum, işte o yüzden saçmalık olduğunu ve hakimiyet konusunu nereden biliyorsun.
Uzun boylu kadında minyon kadın arasında kilo farkı olacak yükseklik farkı olacak onun için farklılık oluyor. Bunları anlayabilmen için hem yaşaman hemde pozisyonları gözünün önüne getirmen gerekir. - +1 yıl
Erkek uzun boylu kız istemez demiyorum ki :)
Güzel ve uzun boylu kadın yatağıma girsin bak neler oluyor orası ayrı ancak burada minyonun neden daha tercih edilesi olduğunu konuşuyoruz.
- +1 yıl
Hahahha sen baya takıntılı birisin anlaşılan :))
Tamam tamam bütün erkekler uzun boylu kızla seks yapmak istiyor. Senin boyun uzun mu.
En iyisi bence 1.65 1.70
Bence artık şu uzun kız kısa kız ayrımı yapmayın48 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon sen birader ne bu kıskançlık ötede h*vla
Erkek icgudusel olarak hakimiyeti altina almak ister ezik olmak istemrz adamin boyu 175 se ister hatunda 160 olsun benim gibi boyun 195 se istersin dalyangibi 180 olsun iki dev ciksin sahneyesonrq otur seyret bize de hep 160 geldi avucum kadar
02 Yorumla
+1 yılevet minyon tip herzaman daha iyidir ve daha sexidir uzunlar hep minyonlardan hoşlanıyor bende dahil daha göze hoş geliyor
111 Yorumla- +1 yıl
ben 186 yım bugüne kadar 165 in üstunde kızla olmadim
- +1 yıl
yoo enim etrafinda cok vardi
- +1 yıl
155 boyumla 185 iriyi kölem yapıyorum
yatakta daha kullanışlılar ayrıca minyonlar gerçekten daha azgın ve aktifler bence
011 Yorumla- +1 yıl
valla seni çok kıskanç gördüm tecavüz ne alaka sapıklıkla minyon kadın sevmeyi nasıl bir tutuyorsun anlamadım. bu senin yaptığın yorum erkeklerin kanatlı petler hakkında yorum yapmasına benziyor :D ne biliyorsunda ne konuşuyorsunki ayrıca neden bukadar içine dert oldu onuda anlayamadım gayet güzel bir yüzün var eminim ilgi görüyorsundur zoruna giden nedir
- +1 yıl
bak şimdi benim yaşım 33 ikikere evlendim kazanova falan değilim ama aktif cinsel hayatım olan 10-15 sevgilim oldu uzunuda kısasıda oldu gerçekten sexsi seven bayanları baz aldığımızda minyon kızlar kadar aktif kıvrak ve azgınına denk gelmedim yapı olarak bu iş için daha uygunlar basit bir şekilde bunu anlayabilmen için minyon bir arkadaşını kucağına oturt sonrada uzun boylu bir arkadaşını kucağına oturut belki bir nebze anlarsın şunuda belirteyim minyon fıçı gibi kızlardan bahsetmiyorum zayıf olacak bu kesin şart son olarak konu evliliğe gelince böyle şeylerin pek önemi olmaz cinsel faktörler ikinci planda kalır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMinyonlar iyi demezler ama.
Cinsellikte kadın gereken herşeyi yaparsa minyon, uzun boylu farketmez, Kadınlığını hissettirmesi lazım, Sadece erkek için cinsellik önemli değil iki tarafta memnun olmalı ve aynı anda bırakmalıdırlar.00 Yorumla
+1 yılyok ben ona bağlaman önemli olan birliktelik teki sevgi o da cinselliği artırıyor
02 Yorumla- +1 yıl
bu iki kişin boy oranına bağlı ben kısa boyluyum uzun boy sıkıntı olur aynı şekilde uzun erkek le kısa boylu kız da sıkıntılı
Bence şeyleri küçük ve iri hatunlara yetişmeyeceğini ve öyle de olacağı için 👍 ondan yani ;) şeyi küçük olan küçük tercih ediyor diyelim... terbiyemi bozmak istemiyorum ama soru bu 🙈🙈🙈
01 YorumlaMinyon kız sevimlidir, uzun kız seksidir bana göre.. cinsellikte olay ateşe göre değişir, sanki uzun boylu bir adım önde gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılminyon kizi her pozisyonda sey yapabiliyoruz. Evire cevire hoplata zipla anladiiiin. Yoksa uzun hatunlarda sexynolabilir
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yani kisa kizlar sexy degilmi
- +1 yıl
Pp ni simdi gordum tartismayi sonlandirdim minyonlari kiskanan kizzzzxz
- +1 yıl
Hihiii evet pikkiiiii
- +1 yıl
Gel atayım sana resim neyi kıskanacağını gör
- +1 yıl
@Belirtmiyor yıllar sonra gelen yorum
+1 yılErkeğin kendisini güçlü hissetmesini sağlıyor. Bir nevi ego tatmini.. Artı yanları da var elbet. Minyon ve esnek kız, seks sırasında her pozisyonda sevişebiliyor. Erkek onu kucakladığında yorulmuyor
010 Yorumla- +1 yıl
Uzun boylu biriyle birlikte olmuştum. Evet haklısın, etkilemişti beni fiziği
- +1 yıl
Örnek, sen... Partnerin çok şanslı
- +1 yıl
Ben kadının uzun boylu oluşundan bahsediyorum... Ayrıca genelden özel bilgi vermek istemiyorum
- +1 yıl
Aynı görüşteyiz. Efsane sevişmiştik... Bir daha uzun boylu kız girmedi hayatıma
- +1 yıl
Az önce söyledim. Özel bilgilerimi genelden yazamam diye
Cinsel olarak düşünmek değil ama daha sevimli geliyorlar şahsen.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu biraz senden kaynaklı bir şey eğer seni uzun boylu olmandan dolayı kısa daha zevkli diyorlarsa sen vücudunu iyi kullanmıyorsundur , kısalar daha iyi kullanıyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSeni neden beğenmiyorlar cinsellikte?
Cevap sahibi+1 yıl@latife78 ?
Cinsellik yaşarken kolayca evirip çeviriyorsun uzun boyluda daha kısıtlı oluyo bu iş
059 Yorumla- +1 yıl
160 kozlar hiç bir pozisyona giremezler asıl onları hiç bir pozisyona sıkamazlar asıl 180 kız her pozisyona girer daha rahat ve daha iyi cinsellikte tamam öı artık yeter kısaları övdüğünüz kadın dediğin uzun boylu olucak yoksa cinsellilte hiç bir keyif hiç bir rahatlık olmaz olamaz
- +1 yıl
Ya neden öyle diyorsun psikolojim bozuluyor asıl cüve gibi kızlar giremezler uzun boylu manken gibi fıstık gibi kızlar her türlü pozisyona şıp diye girerler yalan mı uzun kadın asıl cinsellilte çok çok daha iyi tüm pozisyonlarda asıl uzun boylu kız çok çok daha avantajlı yalan mı
- +1 yıl
Artık yeter uzun boylu kızla cinsel ilişki iyi değildir yok cüceler daha iyi 160 yerden bitme kızı her pozisyona sokabilirsin yok 180 at gibi kızlar her pozisyona giremez önce başta diyorsunuz sonra sizinle kavga edince yaw tamam hepsinin tadı ayrı hepsi aynı zevki verir bunu başta neden belirtmiyorsunuz anlamıyorum neden 180 kız ideal değildir 160 kız idealdir diyorsunuz nereleri çok ideal nereleri çok pozisyona giriyor bana uzunların daha iyi olduğunu söyleyin açık açık ve uzun uzun dobra dobra anlatım psikolojim bozuldu yoksa sizinle çok kavga edicem neden 180 kız ideal değildir dedin neden 160 kız idealdir dedin en başta uzun boylu kız az olduğu için minyonlarıda kendinizden soğutmamak içinmi milyonlar daha iyi diyorsunuz bana açık açık anlatın ve bu psikoloji bende kalmasın
Neden minyon tercih edilsinki bence uzun kizlar dahacok sevilir
012 Yorumlaseks karşılıklı ne kadar arzuluyorsa insan o kadar iyidir. kısa uzun zayıf şişman farketmez. uyum varsa ateş vardır ;)
04 Yorumla
+1 yılMinyon tipliler kücük oldugunıcın yatakta her pozısyona rahatlıkla girer. amuda kaldır yap veya havaya at inene kadar yap gibi mesela.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca hard sevenler ıcınde ideal tıptir çünkü kucuk oldugu ıcın kıstırdın mınyatakta kacamaz kolay zaptedebiriz 😀
+1 yıluzun boylusuyla sevısmek cok zevklı olur..
bacaklarını oksayıp emmen kısa surmez :) )03 Yorumla- +1 yıl
eskı sevgılım valeybolcuydu 185 boyu vardı..
harıkak bıseyy .
uzun boylu kadınları severım sıkı olur bedenlerı tırnaktan dudaklara kadar bayagı yol var oyalanmak ıcın :)
Ele avuca kolay geldiğindendir... Uzunlarda ön sevişme kısmı iyi oluyor
01 Yorumla
+1 yılKız dediğin eme avuca sigacak uzun lida fark etmez önemli olan zevk vermesi ama uzunlar daha kıvrak olur ve buda sexe dahada zevk katar canım
00 Yorumla
+1 yılEvirip çevirmesi her pozisyonda yapılması daha kolay olduğu için olabilir
014 Yorumla- +1 yıl
Ben uzun boylu severim ufak tefek sevmem ki 🙄😳
- +1 yıl
Tercih mantığı bu olabilir diye söyledim kadın dediğin yuvarlak hatlı boylu taş gibi olacak
- +1 yıl
Tamam uzun boylu kızla cinsellik müthiş aşırı zevkli olur
- +1 yıl
Tamam söylerim
- +1 yıl
Başlığından dolayı iyidir demedim böyle olduğu için olabilir dedim
- +1 yıl
Tamam demem bir daha
- +1 yıl
Hay ağzıma sç neden söyledim
götü yere yakın olandan korkucaksın
71 Yorumla- +1 yıl
Ahahajajaaaaaaahhaaaa 😂😂😂😂yırtıldım
Gizli Üye(25-29)+1 yılManken gibi kızlar candır. Şahsen ben ufak göğüslü uzun bacaklı kızlardan hoşlanırım.
00 YorumlaBende bilmiyorum uzun boy her zaman 1..0 öndedir kanimca
00 Yorumla
+1 yılBenim favorim uzun fazla kilolu olmayan hatun ;)
En azından daha kıvraklar02 Yorumla- +1 yıl
ahah balıketli değilde ele avuca gelen hatun hatunun dibidir ;)
+1 yılBnce uzun boylu daha iyi minyon tip bitek kucakta iyi oluyor
02 Yorumla- +1 yıl
Bitek kucakta iyi oluyor ama uzn boylu dolgun kalcali bayanlar baska seksi oluyrlar
Uzun boylunun kötü olduğunu neden düşünüyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılOyle bisey yok iyi olmak isteyen ve cabalayan herkez iyi
019 Yorumla- +1 yıl
Ayrim yok cadi
- +1 yıl
Boyun kac bakim senin
- +1 yıl
1 cm uzunsun benden sen o yuzden uzunlari savunuyosun cadi
- +1 yıl
Dusunce olarak ozgursun uzun boya uzun kisaya uzun fark etmiyor benim gorusumdede ama uzuna uzun daha iyi olur tabi
- +1 yıl
Hayir ayakta daha iyi bence birazcik belini bukunce delige tam denk geliyor ya da duvara yaslayip yalamk isteyince agiz bolgesi tam denk geliyo
- +1 yıl
Hayir ikisinden yanayim uzunlarda kisalarda iyi hatta fovorim sensin latife
- +1 yıl
Tamam omrumu yedin peki bisey dicem uzin boylu ama yatakta performan olarak iyi degil kisa boylu ama yatakta cok iyi buma yorumun nedir
- +1 yıl
Yoo sadece dusunceni merak ediyorum ama sunuda cok iyi biliyorum imkanumiz olsa yatakta ayakta nerde olursa olsun iyi oldugunu kanitlayacak birisin..
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsel pozisyonların tamamında erkeğin iri kadının küçük olması gerekli d eondan.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek kadını taşıyandır cinsellikte, daha zayıf ve kısa olması gerekir. Hiçte değil diyorsun, örnek ver o zaman.
Cevap sahibi+1 yılAvantajları ne sence?
Cevap sahibi+1 yılcinsel hayatın varmış gibi konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılkaç senin boyun
Cevap sahibi+1 yılsevgilin kaç olsun istiyorsun
Cevap sahibi+1 yıllütfen söyle içindne geçeni
+1 yılNe alakası varmış? Uzun boylu hatun her yerde 3189-0 öndedir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskanma canım ya kıyamam bn sana. neyin kafası bu? ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş laf. kendilerini övüyor lar boşuna.
Manken gibi olucak dimdik göğüsleri
Sütun gibi bacak
Daracık amm00 Yorumla
+1 yılÇünkü şekilden şekile sokulabilir, kucakta güzel s. kilşr, duvara dayayıp s. kmek çok güzel olur
00 YorumlaNeden kıskançlık yaptın anlamadım
20 YorumlaMinyon kızla ayakta daha iyi 😂😂😂
018 Yorumla
+1 yılÇünkü minyon kız iyidir
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Yoo uzun boylular daha iyi aslında
00 YorumlaMinyon kizi kaldirip indirmek daha kolay😁
02 Yorumla
+1 yılCinsellik haricinde bakarsak çok tatlı oluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılMiyın kız bakışı tatlı olduğu için cinsellikte
04 Yorumla- +1 yıl
Uzun biri ile seks yapmadım. Eşim 1,65 . Ayrıca benim içim boy değil. Cinsel haz önemli aradığım özellik uzun boylu kızds olsa onlada mutlu olurum. Ama türkiyede boy takıntısı var. Kızlar kendşnden uzun erkek. Erkeklerde kendinden kısa istiyor.
- +1 yıl
175 cm.
Evirip cevirmesi kolay diye olabilir😎
00 YorumlaMinyon eline al evir cevir.
011 Yorumla
+1 yılHer pozisyona kolayca girebiliyorlar
00 Yorumla
+1 yılDaha rahat pozisyona sokulacağı içindir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. yatakta evire çevire skmesi daha kolay ondan
04 Yorumlaçok tatlı ve seven şeker gibi oluyorlarda ondan ;)
04 YorumlaÇıtıpıtı seviyorum ben mesela :)
014 Yorumla
+1 yılyooo oyle bir genelleme oldugunu dusunmuyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler