Bir akrep burcu kadını olarak bu görüşü yapmak sanırım benim boynumun borcu. Çünkü sevgilim de bir boğa burcu erkeği. Bu yüzden akrep kadını boğa erkeği cinsellik uyumu konusunda sana anlatacağım birçok şey var, hazırsan başlayalım.
Akrep kadını ateşli olması ile ünlüdür
boğa erkeği akrep kadını cinsel uyumu
Akrep kadını dendiğinde akla ilk gelen şey genelde cinsellik oluyor. Ki bu aslında yanlış bir düşünce de değil. Akrep kadınları yatakta hareketli ve arzulu olmaları ile meşhurdur. Bu yüzden birçok burçla cinsel ilişkileri fazlası ile iyidir. Akrep kadını karşısında baştan çıkmayacak bir erkek kesinlikle yoktur. Bu doğrultuda boğa erkeği akrep kadını cinsel uyumu da fazlası ile iyi olacaktır.
Boğa erkeği ise şefkati ile bilinir
boğa erkeği akrep kadını cinsellik
Boğa erkekleri kararlı, ne istediğini bilen ancak aynı zamanda şefkatli de erkeklerdir. Akrep kadınının vahşiliği ile boğa erkeğinin şefkatinin birleşmesi hem çok romantik hem de oldukça ateşli bir seks ile sonuçlanacaktır. boğa erkeği akrep kadını cinsellik açısından rüya çifti oluşturacaktır diyebiliriz kesinlikle.
Boğa akrep cinsel uyumu
boğa erkeği akrep kadını cinsel uyumu
Boğa ve akrepin genel cinse uyumuna bakarsak ikisinin de ne istediğini bilen ve kararlı burçlar olması cinsellik açısından onlara fazlası ile fayda sağlar. İkisi de yatakta kendilerini neyin mutlu ettiğini bilir ve buna göre hareket ederler. Bu da ilişki sonucundan ikisinin de mutlu ayrılması anlamına gelir. Tabii ki bu söylediklerimiz boğa erkeği akrep kadını cinsel uyumu için de geçerlidir.
Akrep kadını boğa erkeği cinsellik konusunda ne yapmalı
boğa erkeği akrep kadını cinsellik
Eğer akrep ve boğa burcu cinsellik uyumu konusunda bir sıkıntı yaşanacaksa o da boğanın romantizm konusundaki ısrarının akrebin vahşilik konusundaki ısrarı ile çakışması sonucu olacaktır. Bu zıtlıklar zaman zaman yatakta bir ego savaşına dönüşebilir. Özellikle buna engel olmak için boğa erkeği akrep kadını cinsellik ilişkisinde taraflar birbirlerini daha çok dinlemeli ve bir orta yolu bulmalılardır.
Evet canım, sana akrep ve boğa burcu cinsellik uyumu, boğa erkeği akrep kadını cinsel uyumu hakkında detaylıca bilgi verdim. Özellikle son kısımda vurguladıklarımı unutma. Cinsellikte mutluluk kesinlikle karşı tarafı dinlemekten ve uyumdan geçiyor.
İkisinide yatakda tek tatmin edecekleri burclqrdir akrep kadinin istegini anca boga bastirir bogaya da dayanabilecek tek burc akrepdir ama askda olmaz sadece yatakda superdirler
ben yengeç böyleyim ben uyguluyorum 3 il 4 saat ortalamam.
bunda edebiyat fantezi eklemedim. duygusallık ve fantezi ekleyin ve yavaş yavaş uygulayın ham yanı yani teknik 25 sayfa 3 saat sürüyor bu ilişkide. beğenirseniz tamamını yayınlarım
meme uç çevresinde dil darbesi daireler çizerek, arada tatlı küfürler ederek, küfür ederken ufak ısırık ve emişler, göbek deliği çevresine dil darbeleri. bacakları hafiften ayırıp iç baldırlarını öperek vajinanın üstünden geçerken ağızdan sıcak nefes vererek hissetmesini sağlamak ama dokunmadan diğer iç baldıra geçip öpmek. oradan yukarıya göbek deliği çevresine dil darbeleri yukarıya göğüslerin altına doğru emip bırakmak tatlı ve yavaşça, meme başı çevresinde dil ile yuvarlak daireler çizmek. meme uçlarına hızlı 10 dil darbesi sonra 5 yavaş dil darbesi sırayla. sonra yukarıya boynunu yavaşcana emmek arada boynun diğer tarafına geçerken çenenin uç sivri kısmını emmek ve diğer boynu emerken 1 elimle vajinaya dokunmadan baldır iç kısımlarını okşamak arada tatlı sıkıp bırakmalar yaparken gözlerinin içine bakıp bir anda bacaklarının arasında diz çökmek, ayaklarını boynuma dolamak, ellerimi kalçalarının altından sokup biraz yukarı kaldırmak arada kalçaları sıkmak, vajina çevresine öpücükler kondurmak, önce sol vajina dudağını hafif hafif emip bırakmak, sonra diğerine geçmek, inlemeler çoğaldıkça daha yavaş davranmak. vajina dudakları şişince dil ile arasına ama anüs deliği ile vajina arasında kalan ufak kısıma dil ile bastırarak yukarıya vajina dudaklarının arasından klitorisin oldugu bölme kadar yavaşcana yukarı sonra yine aynı yerden başlayıp yukarı çıkmak. sadece aşağıdan yukarı çıkmak. arada vajina dudakları emip bırakmak. ellerimle kalçalarını sıkmak. arada baldır içlerine öpücükler atmak. dilin yarısını yavaşçana içine sokup sokup çıkartmak. burada anlattığım teknik olarak.
3. işaret ve orta parmağımı ağzına götürüp emmesini sağlarım 15 saniye sonra parmaklar uçları yukarı bakacak şekilde 2. boğumuna kadar içine yavaş yavaş sokup vajinanın üst karın bölgesinin olduğu G noktasına yukarı ve aşağı yaparak çok yavaş sokup çıkarmak hareketlerini izleyerek içinde iken vajinanın üst duvarında daireler çizmek, ufak ufak vurup bırakmak. aynı anda klitorisin çevresinde dil darbeleri ile daireler çizmek ama yavaşcana 3 hareketten hangisinde belini kaldırıp vajinasını bana yakınlaştırıyorsa hareket ona uygundur. her kadında değişir. bu işleri 20dk boyunca tekrar ediyorsun ama aynı işlemi karışık yapmıyorsun aynı tempoyla. bundan sonrası istediği fantezide başlıyor. bu başlangıç
Burçlar kesinlikle saçmalıktan ibaret şimdi cinsellik öğrenilen yaşandıkça tecrübe kazanılan bir şey, cinsel güç ise beslenme, spor, genetik, stres, iş hayatı bunlarla alakalı bir şey bunun eğitimini almış hiçbir cinsellik uzmanı ya da doktoru burçların cinselliğe etki ettiğini söylemez Çünkü bilimsel bir dayanağı yoktur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boğa-Akrep ilişkisi bir bir düzine çocuk ile sonuçlanabilir. Zodyaktaki seks hattı bu hat zaten Boğa-Akrep. Alev alır oda
boğa akrep aslan sanırım bu 3 burç çok ateşli. ateşli demekten kastım libido seviyelerimiz yüksek... mesala benim yükselenim akrep ama libidom tavan :D
En İyi Cevaplar