O halde ön sevişme isteyen kadınların esas beklentisi nedir?

Yorumlardan bazıları istemem ve bir diğer yoğunlukta olan açlığa bağlı gibi görünüyor.
Benim yorumum biraz farklı.
Evet açlığa bağlı olarak istemeden bir an önce birleşme isteyenler olabilir fakat susuzluğu tavan yaptırarak diliniz damağınız kuruyken alıp kafaya diktiğiniz o soğuk su gibidir, en tepeye çıkmış arzularınızın tatmini.
Eğer ön sevişme olmazsa elbette çok istekli olduğunuzda da tatmin olabilirsiniz ama ön sevişme sağlanırsa ve sonrasında birleşme olursa alacağınız haz artacaktır.
Ön sevişme monotonluğa bağlandığı an heyecanını kaybeder. Aynı bölgede fazla durmamak lazım. Her bölgeye gereken önemi göstermeli, kadının en fazla zevk aldığı yerlerde daha fazla durmalı. Sonrası olayın içine girmek :)
Karnımın açlığına bağlı 😌
Yemeğimi/çikolatamı tadını çıkara çıkara zevk alarak yerim ama çok acıkmışsam gözüm bişeyi görmez hızlı hızlı da yiyebilirim bu herkes için geçerlidir bence..
Ön sevişme ister aslında çoğu kadın ama çekincelerden dolayı istemiyormuş gibi yapan da olur
Cevap
34Cevap
vakit bolsa ön sevişme kadar güzel bir yokki. ama vakit kısıtlıysa sadece birleşme de olur
İhtiyaca göre
@hotcontack şu yorumdan böyle bir izlenime kapılmak hangi zeka ürünü diye merak etmiyor değilim
Tabiki ön sevişme şart. Yoksa zevkli olmaz ki.
Yemeği yapıyorsun ama içine tuz atmıyorsun öyle bsy yani ön sevişme olmaması..
Evet. İster ve kadınların organzma zevk alırken çoooook hoşuma gidiyor ellerini çarşafa sıkmaları dudak ısırmaları ve sevişirken gözlerine bakmayı ve on evlilik teklifi harika olur çünkü herkesin görüşü farklı olabilir tabiki anlayışınız için teşekkürler
Kadın fizyolojisiyle erkeğinki farklı, erkek çok daha kolay tahrik oluyor. Kadın tahrik olsa bile ıslanamama vs olabiliyor, ki böyle durumda kadın acı duyar. Ayrıca iyi bir önsevişme olmazsa erkek boşaldığı zaman kadın mal gibi ortada kalıyor boşalmadan
Salçalı bir yemeği salcasiz yapmak gibi birşey herade😀
Kadın mental olarak kendini ilişkiye hazırlamışsa ilişki için için gerekli ortam sağlanmış yeterli ıslanma oluşmuşsa ön sevişmeye gerek görmeden direk ilişki isteyebilir. Zaten ön sevişmeninde amacı kadını seks için hazırlamaktır.
Ben istemem uzun uzun yalap şap yalanmak cok saçma.
ben bazen cok istekli oldugumda önsevisme istemem..
Ön sevişmenin beklentisi tutkuyu arttırmak. Cinsel dürtülerin nirvanaya ulaşıp doyurucu bir haz ve birleşme sağlanması
Kadınlar duygusuz sevişmezler. Tutku isterler. Bağlılık isterler. Bunu da en iyi önsevişme ile anlayabilirler. Hiç olmazsa temsili 5 dakika olabilmeli..
Motoru çalıştırmadan arabayı hareket ettiremezsin...
Bayanları bilmem ama ben isterim. Hemde uzun sürmeli bence..
Hemde ilişkiden daha çok ama nedense uzun tutuncada hemen hadiii bırak derler
Hepsi ön sevişme isterler
En sevdikleri bisküvi üfler
Zaten kadınlar pek bir popüler
Hepimizin ömrünü güzelce yediler
Bazen değişkenlik gösteriyor o durum.
Kadın çok istekliyse hemen gel diyor istekli değilse ilk önce seninle ilgileniyor sonra sen onunla ilgileniyorsun öyle devam ediyor..
Kadınlara ilgim yok ama isterler diye tahmin ediyorum
Genelde istenir ama bazen insan boğa modunda olunca direk hedefe kitleniyor... Elbiseleri çıkarmaya sabrı kalmıyor 😊
Hayır. Aksine ben istiyorum fakat hatunlar bir anda soyunmaya ve başımı çekmeye başlıyor.
isterim tabiki sevişmeden cinsellik olmaz 😊
Çocuğun olunca uzun süreli ön sevişme hayal oluyor. 10 yaş altında çocuğu olanlar beni alıyordur. 😂
Sevildiğini hissetmek.
Bence istemez benim eski sevgilim direk olaya girerdi ben ön sevişme istememe rağmen :)
Tokken yemek yemek gibi bisey istememek🤣
Bazen istiyorlar ama genelde direkt dalınmasından yanalar
Hayır her kadın ön sevişme istemez...
Işini bilen her kadın ister
Hepsi istemez
Ön sevişmesiz çıkmam aga.
;)
Direkt dalınsin
bilmem ama isterler bence
Neden onlar insan disimi herkez gibi tabikide
Ön sevişmesiz ilişki çatısız ev gibidir
erken boşalmak istemiyorsan ön sevişme yapmalısın
Ön sevişmesiz imkansız yapmam
Açıklamada yazdığın gibi kadın yoktur sanmıyorum
Ben şahsen istemem
@Diesel16 evet erkekler bu arada neden dislikelamışlar ki anlamadım yoksa çok mu isterler önsevişmeni
Hemde ne sever dibine kadar hemde
Yer ve zaman a göre değişir
İster
Ön sevisme olmadan olur mu ya
Ben isterim
Güven sorunu mevzusu
ister tabii
İster tabi kendini sekse hazırlama evresi o
ister
İster
evet
Ben isterim