1 yildir sevgiliyiz ama ilk kez ilskiye girdik simdi dahada asik oldum baglandim napicam ben defalarca denedik ayrilmayi olmuyo yanyana gecerken bile etkileniyoruz karsi koyamiyoruz bir senedir her gun beraberiz napicaz akil verin lutfen cocuguda var kucuk vicdanim cok sizliyo ☹
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılDünyada o kadar bekar erkek varken niye evli erkekler? Niye yuva yıkmayı bu kadar seviyorsunuz? Niye her gece eşiyle yatan adamı içiniz alabiliyor? Yani sende kadınsın kocan aynı şeyi yaşatsa ne yaparsın. Ki eşini aldatan çocuğu olan bir adam seni aldatmayacağının garantisi var mı yok.
50 Yorumla
Vicdanini katma bence cunku vicdanli biri olsaydin kendini o kisi yerine bir saniyelikte olsa indirir o Adama yaklasmazdin vicdani olan bir insanin vicdani buna izin vermezdi
50 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Adamla yatmış bir de vicdanım diyor.
Vicdanın olsaydı en baştan sevgili bile olmazdın
O adam da eşini bebeğini bırakıp senle geziyor ona da yazıklar olsun
Sen bu adamla evleneceğini veya yuva kuracağını mı sanıyorsun62 Yorumla
Soran+1 yılHic birsey sanmiyorum ben zaten dogru bisey yapmadigimizi biliyoruz birde evlilik hayali mi kurucam onla. Benim vicdanim sizliyo sadece nasil bitirebiliriz onun icin fikir istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakalanmayacaksanız sorun değil ama yine de bu ilişkiniz fazla yürümez. Belli bir zaman sonra bitirmeniz lazım. Her gün görüşmek çok fazla.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden fazla?
Cevap sahibi+1 yılAdam evli çünkü. Yakalanma ihtimalin artıyor. Gerek yok yani.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
65Cevap
+1 yılİyi ki vicdanın sızlıyo, bir de sızlamasa napcaktın acaba...
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Keşke yapmasaydın desem faydasız olmuş bitmiş. Evli adam, çocuğu var gelip geçici bir heves olsun. Sen de kendini uzak tut adam da sana bağlanırsa ne olacak? herşeyin bir adım ötesini düşün.
00 YorumlaEğer adam seninle mutluysa gerçekten seviyorsa.. eşiyle anlaşamıyorsa sevgi yoksa sadece çocuk için katlanıyorsa bence o evlilik yürümez. Kazanan taraf sen olursun..
00 YorumlaO çekimi bitiremezsin. Her yakınlaşma arzulattıracak, uzak kalmak özlettirecek. Zihninde aşacaksın bunu. Başka yolu yok.
00 Yorumlaesen bekarsın herhalde vicdanına kalmış ya boşanıp senle evlenecek ya da bu şekil gizli gizli devam edecen ya da aşkı meşki unutacaksın
00 YorumlaBırakacaksın.
Senin kocanla başka bir kadın ilişki yaşayacak olsa bunu nasıl karşılayacağını düşün. Empati kur, onun karısının yerine kendini koy.00 Yorumla
+1 yılUmarim bu cinayete donuşmez. Yaptigin yanlis kardo sen kalk baskasinda bul mutluluğu. Kendine kufur yedirtme
00 Yorumla
+1 yılTaşın bence imkan varsa. Adam da çok seviyorsa bosansın karısından, sonuçta seni sevmis bir iliskiye girmis e o zman bu adam karısını sevmiyor ve ilgi almıyordur anlasmiyor da olabilirler. İkinizde yanlış yoldasınız. Çocuğa üzüldüm 😒
30 Yorumla
+1 yılAhahaha adam kullanip atacak sen hala ask diyosun fjfjeks
30 Yorumla
+1 yılEmpati yap aynı şeyi senin eşin sana yapsaydı ne yapardın... insanlar zaten düşüncesizliklerinden hep bir bahaneye sığınıyorlar
00 Yorumla
+1 yılHayat kadınlarına laf atmayın o zaman. Aynısını yapıyorsunuz. Vicdanın yok ki sızlasın
10 Yorumlaonu o b*ku yemeden önce düşünmeliydin. 1 senedir aklın nerdeydi.
10 YorumlaEğer kiracıysan taşın o binadan.
Numaranı da değiş.00 Yorumla
+1 yıladem elmayı yediğinde elma yasaktı, çekiciydi. o yüzden yasak olan herşey hoş gelir. bize boku yasaklasalar boku yeriz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnşallah o kadın bu durumu öğrenir ve adamın donuna kadar alır
20 Yorumla
+1 yılyapacak birşey yok... ya bu şekilde devam edeceksin gittiği yere kadar, ya da kendine yeni bir yol haritası çizeceksin
00 Yorumla
+1 yılSıçtınız memleketin içine
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle devam et 👏👏👏
Ama başkalarına örnek olma...00 Yorumla
+1 yılİş işten geçmiş sizi anlamıyorum evli bir insanla ilişki yaşıyorsun ve sonucuna da katlanirsin derim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. her gün nasıl berabersin sen bakim. nasıl evli bu adam
00 YorumlaSen bir kere vicdansizsin. Yuva yikanin yuvasi olur mu
00 Yorumlaseninde olacak şimdi çocuğun daha dün böyle bir ilişikde adamı çekiçleöldürdüler
01 Yorumla
+1 yılVijdan mi?
Yoksa yasak atesi mi?
Karar senin ama kullaniliyorsun dikkat et ask degil o bilgine00 Yorumla
+1 yılCok yanlıs bence vazgec derim nasil geceleri yatiyosun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin vicdanına sokayım. Umarım hamileyken eşinden tarafından aldatılıp ortada kalırsın ve çocuğun engelli doğar. Bedduam tutar bak gör
112 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@MaHiii Olsun çeksin bu şılllık
Cevap sahibi+1 yıl@cadıleyta olsun günahını çeksin
Cevap sahibi+1 yıl@cadıleyta Bunu destekleyenlerinde başına gelir inşallahhh. Kahru perişan olurlar aminnn
- +1 yıl
Ulan gerizkalı bunu kimsenin desteklediği falan yok. Bu kadın geberse umrumda olmaz. Kime beddua edersen et ama günahsız bir bebeğe beddua edecek kadar insanlıktan uzak olmana tahammülüm yok. Ve ayrıca beddua öyle birşeydir ki her bedduanın yarısı sahibini döner. Bilgin olsun. Ona beddua ederek iyi bir bok yaptığını sanma yani.
Cevap sahibi+1 yıl@cadıleyta havlama hoşttt sizin gibilerinin inşallah çoluğundan çocuğundan çıkar aminnn
- +1 yıl
Boşu boşuna hatta haksız yere ona buna beddua ederken o bedduanın sadece seni bulacağını da bilsen keşke. Bu beyinle sen çok yaşamazsın da olan günahsız yavruna olur. Senin şuursuz bedduaların yüzünden sakat kalma olasılığı yüksek. Allah sana akıl fikir versin beyin fukarası cahil.
Cevap sahibi+1 yıl@cadıleyta defol git aldatmayı meşru gören beyinsiz
tebrikler şerefsizlik bence.
40 YorumlaYanlis yapiyorsun yuva yikan birisi olma gun gelir seninde yuvanı yikarlar
00 Yorumla
+1 yılSenin aklin yok mu dogru nedir bilmiyonmu sizlanma simdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah senin gibi komşuların belasını versin
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe atesmis sende yan yandan geçerken bile etkileniyon
00 Yorumlabelli ki -mcığın vicdanında daha çok sızlıyo...
20 YorumlaCekecegin cehennem azabini dusun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhadi işine. Bir de akıl mı istiyosun.
30 Yorumla
+1 yılKendini o adamın eşinin yerine koy..
00 Yorumla
+1 yılBide vicdan deme karakter yoksunu geç bu ayakları
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVicdan varmıydı sende? Pardon anlayamadım o kısmı
10 YorumlaHayirli isler iyi bayramlar
20 YorumlaAhlaksız bir vaka daha
#Hükümdar00 Yorumla
+1 yılO kadar bekar genç var 😈😈
10 YorumlaBence sen herseyi hakediyorsun. Dost aci soyler
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu etti mi seni yatakta?
00 YorumlaMemlekette bekar erkek mi kalmadı
20 Yorumla
+1 yılvicdanin sizlasa altina yatmazdin adamin
10 YorumlaOnu başta dusunecektin artık olmax
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. wayyy yasak ilişkii ve heyecanlı dimii
00 Yorumla
+1 yılo adam seni kullanır atar bak görürsün yazık beee
00 YorumlaNerde girdiniz ilişkiye onun evinde mi?
00 Yorumla
+1 yılNerde ilişkiye giriyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılSemtini değiştir git oralardan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşka biryere taşın o salakça durumu da bitir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin vicdanını zikim
20 Yorumla
+1 yılZevkine bak bir dahakine karısını da al grub yapın
00 Yorumla
+1 yılAra sira git seks yap yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen evlimisin bekarmı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTaşın. Bunun hic bir mazereti yok
00 Yorumla
+1 yılÇok yaş farkı var mı aranızda?