Eşim kisa süreli ama sayı olarak çok yapiyor. Mesela 4 kere ama 5 er dakika. Ama ben zevk almama rağmen 5 dakika yani (!) bu erken bosalma mi bir doktora danismali miyiz?1 aylik evliyiz bu arada.( ilk defa bu konuda soru soruyorum çok utandim şuan). Esim kirilir diye ona soramiyorum birine de diyemem böyle bir şeyi. Lutfen yargilamayin 😔
Cevabın nedir?
Sen orgazm olmadan önce bosaliyorsa sorun ama senin orgazma ulastirabiliyorsa erken bosalma degil.
Erken bosalma daha kadina girmeden, girere girmez, ya da kadinin bosalmasini bekleyemiyorsa, ozaman erken bosalmadan bahsedebiliriz.
Her erken bosalma, erken bosalma degil.10 Yorumla
Onmli oln kackere yaptgi degil seni orgzm edmyosa ne yaarrr 10 kere ble yapmk zevk almk ayri bisey orgzm olmyosan hep istrsn doymsn muyli olmsn esin san a oncelk guzel bir oral yapbilse o ble yetr soyleyim isini gor don gotunu yt olmz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkide 15 dk icinde 3 kere bosaliyor yoruluyor. Ben bir kere bile bosalamiyorum sürekli durdugu ve cok konustugu icin... Yine iyi seni tatmin edebiliyosa
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben cok istekli biri degilim ama böyle orgazm olamayinca cok asabi oluyorum.
Cevap sahibi+1 yılbiliyor ogazm olmadigimi sonra oral yaparak bosaltmak istiyor beni veya parmaklariyla. onuda ben istemiyorum. Istiyorum ki birlikte orgazm olalim.
Cevap sahibi+1 yılben ilac kullanmasini istemiyorum. yan etkileri olabilir
Cevap sahibi+1 yılben cok islaniyorum, cok istekli oluyorum o an, her yaptigi seyi bana soruyor söylüyor hevesim gidiyor o öyle yapinca. Erkek dedigin yaptigini bilecek dimi? Sormalar izin almalar ne
Cevap sahibi+1 yılneden soruyor?
Cevap sahibi+1 yılbazen ilk benim bosalmami bekliyor daha sonra iliskiye giriyoruz. Ben cok gec bosaliyorum. Artik bir sekilde cözcez :)
Cevap sahibi+1 yılben kocamdan baskasiyla olmam :)
Cevap sahibi+1 yılufak degil normal boyutlarda
+1 yılCanım bu normal ama uzatmak sizin elinizde ayrıntıyı istersen özelden anlatırım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
55Cevap
ilk 5 dakika sınırdır erken boşalma sayılır ama ikincisi uzun olur kendi kendini kontrol etmeyi öğrenmesi gerekir erken boşalma aynı zamnanda kadın içinde hüsran oluyor tam zevke gelmek üzereyken erkeğin sönmesi kötü olur takip edersen bazı ipuçları vereyim ben kendimi öyle eğitmiştim
00 Yorumla
+1 yılHoroz gibi olmasi normal. Sanirim hic bir kadinla beraber olmamis acemi biraz. Veya cok heyecanlaniyor seni görünce.
31 YorumlaTıbbi olarak 1 dk ve altı erken boşalma kabul efilir. 5 dk normal bir süredir
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. ilk seferde normal ama diğerleri daha gec gelmeli. 4-5 yapamaz herkes bu arada. ama dediğim gibi boşaldıkça süre artar boşalma zorlaşır
00 Yorumla5 dk çok kısa. Bizde ön sevişme dahil 1 saati buluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni evlisiniz zamanla düzene girer şunu deneyebilirsin bazen sen önceden gidip kendini hazırla orgazm olmaya yakın eşini çağırıp beraber olun aynı anda rahatlarsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet belli bir süre sonra gitmeli.
Daha önce olmadığı için ilişkisi erken boşalması normal. İlişkiniz düzene oturdukça düzelecektir. Ama düzelmiyorsa gitmesi lazım doktora00 Yorumla
+1 yıl5 dakika sınır, daha uzun süre için kendini kontrol etmeyi öğrenmeli.
00 Yorumla
+1 yılerken boşalmadır bu. 5 defa yapman 5 dklık birşey sana bir etki etmez... yani doyuma ulaşman için en az bir ilişki süresi 30-45 dk arasında olmalı.. ön sevişmede dahil...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSayı fazla. Süre başlangıç için ideal.
İlişkiniz dğzene girdiğinde bu 5 dk lık süre uzayacaktır ve daha çok zevk alacaksınız.
En kötü geciktirici ilaçlardan kullanın.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. daha 1 aylık evlisiniz. ilerleyen zamanlarda bu süre uazayacaktır diye düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZevk alabildiğin sürece 10 dakika da bir ejeküle olsan da 1 dakika da 10 kere ejeküle olsan da aynı. Psikolojik günün yorgunluğu stres herşey etkiler bu durumu. Sadece zevk almaya bakın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yıl5 dakikadan fazla sürerse erken boşalma sayılmaz deniyor. Benim 45 dakika sürdüğü oluyor.. nasıl 5 dk sürüyor ilginç yA.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yargılamadık tabi. sorun varsa yardımcı olmaya çalışıyoruz.
00 YorumlaKaç saat seks yapmak istiyorsan şöyle uzun tut de çok kısa 5 dakika
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. 2 yi 3 ü yapıyorsa başlarda böyle olur. bu arada sen tatmin oluyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHem evet hem hayir orgazm oluyorum ama tamam yeter diyecegim bir sey olmuyo yani
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dakika erken gibi bazısı girer girmez boşalıyor ama 3 4 kez geliyorsa oda iyi
00 Yorumla
+1 yılZamanla süre artacaktır, sayi azalır ama süresi uzar. Eger ilk ilişkisi ise normaldir
00 YorumlaZan geçtikçe artar kendini kontrol etmeyi öğrenmeli
00 Yorumlamerhaba peki bu süre zafında siz cinsel olarak boşalma ve rahatlama yaşıyormusunuz?
00 Yorumlaİlkinde 5 dakika normal sonrakilerde zamsn uzaması gerekiyor
00 Yorumla
+1 yıl15 dakikadan aşağı kolay kolay bosalmam tas çatlasin 10 altında inmem çoğu zaman 😉
00 YorumlaDaha bir ay olmus zamanla normale girer yavas yavas acele yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirbirinize alıştıkca zaman uzar. kafana takma erken değil
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluzadı mı süre
Cevap sahibi+1 yılgelişme var mı
Cevap sahibi+1 yılsem doyuyor musun
Cevap sahibi+1 yılsorun düzeldi galibaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 aylıksın zamanla uzar o bosalma suresı ilk başlarda hep boyle
00 Yorumla
+1 yıl5-8 dakika normal ama 1-3 erken
00 YorumlaDemek ki size dayanamıyor
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılTempoya da bağli biraz ama tam sınırda gibi
00 Yorumlaİlk boşalma kısa sürer ikinciyi yapıyor mu
03 Yorumla
Soran+1 yıl4 5 kere en az
Soran+1 yılHepsinde sure nerdeyse ayni
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Videolarda 1-2 dakika.
00 Yorumlaİçinde ne kadar kalabiliyor?
00 Yorumla
+1 yılErken boşalıyor maalesef
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılErken Boşalma aynen
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Erken ama zamanla değişir bence
00 Yorumla
+1 yılErkendir tabi sen boşalmadan o mı boşalıyor
00 Yorumlasen zevk alıyorsan sıkıntı yok ama 5 dk nedir ya
00 YorumlaEvet erken bosalma maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılart arda yapabiliyor musunuz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kisa sureli 5 6 dk bisey 3. Falan 10 dk ya yakin
Cevap sahibi+1 yılsenin boşalamnı sağlayabiliyor mu önemli olan orası aslında zevk alıyosan bence sorun etmeyin
Soran+1 yılSagliyor ama tatmin olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılilşki yaşarken elinle de klitorisi okşamayı denedin mi hiç? en azından tatmin olmanı sağlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin için sorun oluyor mu ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ilk boşalma da sen boşalmış oluyor musun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama isi cabuk bitiriyor ama tatmin olmuyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman erken boşalma yok diyebilirsin tatmin olmaman normal bir kadın bütün gün orgazm olabilir devam edebilir sekse yani eşinin bir sorunu yok biraz daha uzun sürsün istiyorsan kovboy pozisyonun nü deneyebilirsin daha geç boşalacaktir esin sende daha çok zevk alacaksın o posizyonda
+1 yılSen orgazm oluyor musun?
00 Yorumla
+1 yılErken hemde cok erken
00 YorumlaDk tutunmu 5dk normal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanla geç gelmeye başlar
10 YorumlaEvet erken bosalma
00 Yorumla
+1 yıl5 dk nedir
00 Yorumla
+1 yılevet 5 dk az
00 YorumlaErken