İlk öpüşme sonra ilk erkek mi oral yapar yoksa bayan mı bu tarzda anlatırsanız sevinirim
Cevabın nedir?
+1 yılÇnce dokunuşlar öpüşme ve oksama ardından oral 69 olursa daha ıyı olur ve bırleşme ki arada içerdrn cıkartıp kafına oral yapmak daha ıyı olur kı her posisyon degişiminde oral yaparsan kadına daha cok haz ve zevk verır orgazm ı kolaylaştırır erkek, kadının orgazm olması ilişkide daha onemlidir ki bunun için dedıklerımi boşa atmayın 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Mallllll
Öpüşme
Öpüşürken birbirini soyma
Erkek kızın göğüslerini emer arada öpüşme devam eder.
Sonra erkek orala başlar
Sonra 69
Sonra dikiş
Dikiş esnasında arada bir kuz erkeğin penisini yalayıp ilişkiye fevam eder.
Cim/cif ve mutlu son00 Yorumla
+1 yılOlmalısı yok bu işin hislere ve hijyene verilen önem. Mesela kimisi oralden sınra öpüşmez ve bu çok yadırganır kimisi öpüşür bazen byda yadırganır çfte bağlı bu mesela bana göre. önce öpüşülür sürtülür okşanılır sonra kız oral yapar ama ben sevmem seven varsa 62 felan yaparsınız vs vs ay bukonularda yazmaktan korkuyorum ama böyle
217 Yorumla- +1 yıl
Korkmakta haklısın çünkü allahuekber nidalariyla saldırıyorlar 😂 bence de sıralama yapmak çok yanlış. Doğaçlama gelişmeli her şey. Öyle olunca daha tatlı oluyor.
- +1 yıl
@SorularinEfendisi ya ppdeki resimde az ilgi çekici değil hani kendimi sanki piyasaya sürüyomuşum gibi hissettiriyorlar
- +1 yıl
Engellemek tek çare malesef. Keşke ona da gerek kalmasa. ama profilin bana piyasaya sürmek gibi değil de gerçekten göze hitap eden bir fotoğraf gibi geliyor. Güzel fotoğraf secmişsin
- +1 yıl
@SorularinEfendisi bende beğeniyorum o fptoğrafımı ama kırpınca pikseli düşüyo zaten 0.3lemi ne çekmiştim vga mıydı neydi
- +1 yıl
Sağdaki biraz sakıncalı duruyor 😂
- +1 yıl
@SorularinEfendisi işte onda. Dedim amacım öyle olsa o kısmı görünür yapardı. Ama açılınca piskeli aşırı düşük dursun istemiyorum
- +1 yıl
Anladım. Ama boşver sen takma kimseyi. İstersen çıplak fotonu koyarsın kime ne?
- +1 yıl
@SorularinEfendisi ya art & aestetik diye bir sevda var onun uğruna şu damgaları yemeye razı oldum zerre umurumda değil ama an geliyor cidden üzülüyorum
- +1 yıl
Üzülme. Kötü bir şey diyen olursa onların kabalığı olsun. Sen hoşuna giden şeyleri yapmaya devam et
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılilk başta öpüşme,
sonra kadın erkeğe oral yapmalı. erkek kadına daha sonrasında oral yapmalı ki kadın ıslansın. sevişmenin en son aşamasında erkek kadına oral yapmalı yani. sekse başlayınca kadın daha fazla ıslanmış olur.63 Yorumla- +1 yıl
@kopalimmi partneriniz kabul ederse yapın :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
47Cevap
+1 yılİlk öpüşme sonra erkek oral yapar sonra kadın sonra birleşme
528 Yorumla- +1 yıl
@ganjmaila illa böyle yapılacak kural diyen mi oldu bunu dememin bir mantığı var erkek sertleştikten sonra girmek ister diye önce erkek oral yapar sonra kadın dedim ‘saçma sapan kesin bilgilerle’ konuşmadım soru sormuş fikir belirttim?
- +1 yıl
@ganjmaila ön sevişme zaten sadece öpüşmektir demedim zaten git cümlede anlam çalış gel
- +1 yıl
@ganjmaila ön sevişme sadece öpüşmek değildir diyorsun ben de aynı şeyi diyorum oral de dahil buna diyorum
- +1 yıl
@ganjmaila o senin görüşün bu benim görüştük
- +1 yıl
Görüşüm*
- +1 yıl
@ganjmaila saçma sapan kesin bilgilerle konuşmayın diyen sendin “saçma sapan kesin bilgilerle” konuşma bana yöre böyle
- +1 yıl
senin gerçekten öğreneceğin daha çok şey var onla o bir mi oral isteğe bağlı yapılır kesinlik gerekmez. ama gruplandırılmış birşey kesinleşmiş demektir. ama önce ülkede eğitim olacak işte anlamadığınız gibi bilgiyide kabullenmek istemiyorsun. bu senin hayatının her alanına girer benden sana tavsiye bilgiyi almaya bak
- +1 yıl
@ganjmaila eğitimim cinsellik alanına değil mühendislik alanına masterım makineler üzerinde doğrusun cinsellik konusunda bileğim yok ama bu eğitimli olmadığım ya da açık bilgiye açık olmadığımı göstermez cinsellik özel hayattır bana bağlıdır ben bunun adına ne dersem öyle olur öyledir ya da böyledir beni bağlamaz benim görüşüm bu yöndedir
- +1 yıl
Bilgim*
- +1 yıl
ben cinsellik üzerine bir eğitimden bahsetmedim zaten. mühendislik okumanın benim bahsi geçen eğitimlenmekle alakası yok. ben mühendislik okuduğum yıllarda ararştırarak genel geçer bilgileri kabul ederek eğitim gördüm. bilgi kesin değil ise karşı gelinir. demek ki senin eğitim aldığın okulda öğretilmemiş bu ;)
- +1 yıl
@ganjmaila valla ODTÜ de ne öğretiliyorsa ben onu aldım. Seninle anlaşamadığımız konu özel hayatımızdaki kuralları kendimizin koyması. Tabiki de mühendislikte genelgeçer bilgiler kabul edersin ben cinsel hayatta evrensel kuralların olmadığını savunuyorum
- +1 yıl
@ganjmaila sen de mi ODTÜ?
- +1 yıl
@ganjmaila ay inşallah değildiriz
- +1 yıl
@ganjmaila bilmem :D
- +1 yıl
@ganjmaila nasıl bulucan :D
- +1 yıl
@ganjmaila metu İnstagram sayfasından rastgele birini veririm :D
- +1 yıl
Burada bu kadar açık şeyler paylaşmışım kimliğimi açık eder miyim hiç
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk opusme oluyor ondan sonra erkek seni kucagina alir goguslerini iyice emer yumusatir, sonra indirir pantolonunu yalamaya baslarsin bir 5 dk kadar yaladiktan sonra seni yataga uzandirir ve bacaklarini aralar vajinani vakumlar sonra yavasca icine dogru girer sen alistiktan sonra hizlanir
00 Yorumla
+1 yılNe kadar çok slk aptal cahil cevaplar hayatında film izleyerek eliyle rahatlayan abazaların yırumuna bakınca gülüyırum. Bu kadar atmayın bebeler cinselliğin C sini bilmeyenler yorumluyo yazık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Canım bu tercih meselesi ben erkeği yatağa atıp bağlıyorum kıravatla mesela
10 YorumlaÖpüşme
Önsevişme
Oral seks (erkek)
Oral seks (kadın)
Oral seks (69 pozisyonu olabilir)
Sonrasında ortalama 4 farklı pozisyonda soft başlayıp hard biten ilişki10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öpüşme sonrası İlk yapmayı tercih ederim. Partnerimin rahatlaması tam olarak ıslanması daha da şehvetlendirir.
00 YorumlaBen yorumlarını okudüm bence sıralama senin zevk. almana bağlı
00 Yorumla
+1 yılİlk önce erkek yapmalı. Kızlar iyice sulanıp fena azıyor öyle. Ve penisini mükemmel emiyor. O azdıkça ıslanıyor zaten. Sonra biraz daha öpüp yalamadan sonra erkek girer.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa arkadaş şeyiniz gıdıklanmıyor mu? 😳😳 oral ne işte öpünce ıslanır zaten sonrasında belli yapacağınız
12 Yorumla- +1 yıl
Süpersin gayet açık ve net 👍😊
+1 yılAyrıntılı şeyleri ozldn konuşulur diye biliyorum ben 😊
00 Yorumla
+1 yılilk kadın oral yapar sonra erkek. sıraya riayet edin lütfen.
10 Yorumla
+1 yılSaçma. İşler o an gerçekleşir, sıra yoktur. Akışına bırakırsın
00 Yorumla
+1 yılGöz kıpırtısı, dudak şıpırtısı, yatak gıcırtısı
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce kadın yapar erkeği azdırır zaten kıvama gelince kadının vajinasını uzun uzun emerek ilk orgazmı yaşatır ben öyleyim mesela
00 Yorumla o esnada bence ilk erkek yapmalı kadının sekse ısınması zordur
00 YorumlaOksama- opuşme / keşif - ve birleşme. Oral tercihen zarurı deıl
00 YorumlaRamazan ramazan yazdigin merak ettiginz seylere bakin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılergen meraklısı öğrensen ne olacak? uygulayabilecekmisin sanki. eminimki kilolu şişkosun böyle yazılınca zevkleneceksin
06 Yorumla- +1 yıl
90 kiloyum burdaki çoğu insan beni tanır sevgilim ve seks hayatım var. kilolu kadınların ilişkisi olamaz mı? :D
Cevap sahibi+1 yıl@Cerennasdf aferim fıçıcızade kızım devam et, kim tutar seni
- +1 yıl
kilolu erkekler de sevişmesin o zaman bu kafayla ohooo :D
Cevap sahibi+1 yıl@Cerennasdf yokluk zamanlarında belki işini görüyosundur malum çok ter olur çok bakımsız olursun yoklukta naapsın garip katlanıyordur. zaten doggyden başkada yanaşamıyordur o bölgeye
- +1 yıl
2 senedir ilişkim var yakında da evleneceğim ve kilolu insanlara hakaret etmeniz sizin insan olmadığınızı gösterir. çünkü 3 sene öncesine kadar fit bir vücudum varken tiroid ve kalp hastası olduğum için kilo aldım. üstelik yemek de yiyemiyorum. sevgilim bazen zorla yemek yediriyor. kullandığım ilaçların haddi hesabı yok. spor yapmam kesinlikle yasak. zaman zaman 2 gündür yemek yemediğim için hastanede zorla mideme yemek sokuyorlar. demem o ki insanları dış görünüşü ile yargılamadan önce insanlığınızı yargılayın. iyi günler :)
Cevap sahibi+1 yıl@Cerennasdf hadiyaaa tühh tühh 2 sene önceki ve şimdiki resimlerini görseydim öyle demezdim ;)
bence karıslıklı yapmalı 69 posisyonu en sevdiğim ay ne canım cekti simdi tuzlu tuzlu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İkisi aynı anda da olur nasıl isterseniz akışa göre
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu bilmem de ben öpüşme sonrası girmeden uzun uzun oral yapmak istiyorum karşı tarafa. Hoşuna gider mi kızın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek dudaklardan aşağıya göğüslere iner ordan dili ile yalayarak göbeğine sonra kasıklara sonra somurarak baldırdan bacaklarını açıp vajinanı emmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılOnce erkek yapmalı sonra Dudaktan öpüp sıra kıza gecince o diz çöküp yapmalı
00 YorumlaÖnce kadin oral yapmali sonra erkek oral yapip icine girmeli
00 YorumlaOnce sevisme sonra boyundan yalayarak gogus gogus uclari gobekten vajinaya sonra 69
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖpüşme sonra boydan aşağı yalama emme sonra oral yaparım sonra partenerim yapar sonra da girerim içine
00 YorumlaBence erkek yapmalı ya önce
220 Yorumla- +1 yıl
Sitedeki kızlar erkeklerin oral yapmamasindan şikayetçi
- +1 yıl
@SorularinEfendisi bazıları yapmayı çok sevmiyor ama ben zorla yaptırıyorum en kötğ ihtimal bile djdndjw
- +1 yıl
Çok kötüsün biliyor musun 😂
- +1 yıl
zorla yaptırılacak kadar bakımsız, kıllı, çirkin bir vajenin varsa acıdım oğlana
- +1 yıl
tahmin etmiştim zaten hipi olduğun çok belli, meraklılar bulur seni sidikli
- +1 yıl
hayırlı işler, bitlenmeyesin dikkat ette
- +1 yıl
bitli ''mam'' hahhaaa neyse buda iyi. bit yiğitte pire itte olur derler. sen yiğit kızmışsın, pire yoksa şükret
- +1 yıl
Zorla mı utangaç erkeklere mi
- +1 yıl
Oğlum manyak misiniz. Killa ne alakası var. Kılsız vajinayı da yalamiyorsunuz ki kadınların suçu ne
- +1 yıl
Poundree
- +1 yıl
@SorularinEfendisi mal işte
- +1 yıl
Offf kıllı yalatmayı severim
- +1 yıl
Poudre dünden beri görüyorum seni. Hep böyle insanlarla mücadele ediyorsun.
- +1 yıl
@MaçoBey26es vayy be çok zekice '' it '' diyebilmiş sana, helal olsun kafasıda çalışıyormuş hippi, bitli kızın, aslında böyleleri salak ve pasaklıdır
+1 yılSırayla bilmem neyle sevişilmez.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk öpüşme sonra bayan oral yapar sonra erkek sonrada bam bam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir ya ilk yapma olayi
00 Yorumla kim istiyorsa yapsın sıralaması filan yoktuur.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce kim kimi soyarsa
00 Yorumla
+1 yılkarışık olur bu durummmm akışına bırak
00 Yorumla69 en iyisi değil mi? 69 bilmiyorum deme 😉
01 Yorumla
+1 yıl69 olur ikiside yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk kadın oral yapacak
O kadar00 YorumlaŞahsen erkek dudaktan malum yere gitmeli
10 YorumlaÖnce bayan sonra erkek
00 Yorumlailk öpüşme okşama sonrası spontane
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Önce sen derim her zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu ne salak salak sorular
11 Yorumla- +1 yıl
😂tatmin edecek kendini ya anla işte
+1 yılOral candir sert küfürlü
00 Yorumla
+1 yılbence kadın aşağı doğru eyilir ve yalamaya başlar
00 YorumlaYakın da olay var sanki
10 Yorumla
+1 yılKim daha istekliyse o yapar, sırası yoktur
00 Yorumla
+1 yılSevişme. Erkeğe oral kadına oral birleşme
00 Yorumla
+1 yılYorumdan nasıl anlatabilirim ki çok detay var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek
21 Yorumla- +1 yıl
Değil mi 😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk erkek sonra bayan sonra birleşme olur
00 Yorumla
+1 yılanlık gelişir
10 Yorumla
+1 yılbayan yapmalı oral:)
00 Yorumla
+1 yılYazık gençliğe
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılerkekk
00 Yorumla Sirasi yok bunun
00 Yorumla
+1 yılBoş işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvleniyor musun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi