Yatakta sınırsız olmayı isterim. Hem ben hemde o sınırsız olmalı.
Ben ne kadar aktif ve istekliysem oda aynı şekilde aktif ve istekli olmalıdır.
Öpüşerek başlar sevişerek ilerler ve oral sekse geçip peşine bir kaç farklı pozisyon deneyebilirim. onunda büyük bir istekle sevişmesini ve oral seks yapmasını isterim. senin bencende yazdıklarını bana yaşatmalı örneğin.
Ayak fetishi değilim ama bacağı omzumdayken ayağından da öpebilirim bacağından da. Asla farklı anlamamalı ve her şeyden zevk almalı bence.
Kısaca sınırsızca ateşli bir cinsellik yaşamalıyız. Ben sabahlar olmasın diye dua edeceğine de eminim.
Cinsellikte partnerimden bekledigim isteklerime cevap vermesi. Çünkü benim fantezilerim olsun isteklerim olsun farklıdır. Oyunlar oynamayı seven ve ayrıca da kadını tahrik etmeyi seven bir yapıya sahibim ikizler burcu olduğum için. Bu cinsel isteklerime yanıt verebilecek cesur bir kadın pek göremedim şimdiye kadar...
Sert ama duygusuzluga yer vermemeli, sefkati misyoner pozisyonundan saymamali, p*rno arsivini bana satmamali, hem ruh hem güdüler doyurulmali isin icine karsi koyulmaz bir tutku karismali...
Zananla insanın beklentisi de değişiyor. Eskiden "olur mu hiç? Asla yapmam" dediğiniz şeyleri istemeye başlarsınız. Farklı istekler, farklı heyecanlar başlar. Farklı mekanlarda yapmak, fanteziler kurmak gibi... Daha fazla atraksiyon ararsınız.
Submissive kızlar candır. <3 Sert, küfürlü, aşağılayarak. Bir de kız istekli ve şehvetli olmalı. Penisi, taşşakları vs ustaca yalamalı. Arada gülümseyerek yüzüme bakmalı. Ne bileyim işte beni mutlu etmeli. Erkeklik organıma hizmet etmeli.
Şu yatakta sınır tanımam diyen tiplere çok gülüyorum. En çok ne yapabilirsin ki bre şaşkın? Alıp pipini bir yere sokmaktan başka... sanki cinsellikte sınırlar ne ki? Sanki uçsuz bucaksız da kimse sınır tanımıyor.
Vahşi, ateşli, istekli olmalı, yeri geldiğinde o yönetmeli, gerektiğinde sabah beni oralla uyandırmalı, fantezilere açık olmalı ve fantezileri olmalı. Kostümler giymeli.
Komik misiniz acaba? Her cinsellik soran eli seyinde gezmiyor ben fikirlerinizi alıyorum genel sorular soruyorum kisiligimi yansitan hiçbir açıklama yapmadan. Kendi atesinizi söndürmeyi öğrenin sonra bana konusun o boş cumlelerinizi
En İyi Cevaplar