Detaylara önem veren kadınlar mı?
Cinsel isteklerine kim daha çok yenik düşer?

Kadınlarda cinsel istek daha fazladır fakat zamanını iyi bilir ve kendini tutarlar.
Erkekler ise genelleme yapmıyorum kimler olduğu belli sürekli parazit olma peşinde karşı cinsi bir seks objesi gibi görüyorlar.
Kızlar sevmezler öyle şeyleri :)
Hiç sevmezler.😄
Erkekler diye düşünüyorum. Kadınlar kendini frenlemeyi biliyor en azindan. Erkek ottan b*ktan tahrik olup attırıyor habire 🙈
Sabah 5 gibi buralarda olsana, pembikler yazılarla coşuyor.😅
Ooo yeah 😂
Eig için tesekkurler
Daha çok erkekler tabiki de. Biz hiç öyle ihtiyaçlara gerek duymayız, hiç 😅
Duyda inanma.:)
Bence de inanmayın asdf
Teşekkür ederim.
Cevap
33Cevap
Kadınlar istesede her daim yapamaz ortam lazım , erkekler tuvalette bile işini bitirebilir..
Diyosun
Aynen öyle teyze. Ortalık batmasin diye tuvalete boşalıyorum
Kadınlar da tuvalette yapamazmı? ☺
Kadınlara hangi ortam lazım
yoo ben o ortamı kendime yaratiyorum
@Papatyasaclibloger benim ortamımı bulmak baya zor odam dışında..
@Aybükem78 senin ortamını ćok merak ettim gercekten? 😉
Aslında iki cins de istek duyar ama ülkeden ülkeye bölgeden bölgeye farklılıklar mevcut bu konuda. Çünkü cinsellik ülkemizde "ayıp" karşılandığı için çoğu kız mastürbasyonu bile iğrenç buluyor ve yapmadığını iddia ediyor. Tabiki inanmıyoruz ama bu coğrafyada kadınların sık sık mastürbasyon yaptığını düşünmüyorum. O yüzden erkekler bizden çok daha istek duyuyorlar.
Kadın veya erkek daha çok yapar diyemeyiz. Tamamen libidoyla alakalı bir şey. Toplum baskısı yüzünden kızlar utanıp hiç bir şey soyleyemedikleri için erkekler cinselliğe daha düşkün gibi bir algı çıktı. Kesinlikle doğru değil. Libidosu yüksek olan insan coşar.
Bence kadinlar çünkü erkekler bikere yapiyorlar doyuma ulasiyorlar ve bir jac kez yapma ihtiyaci duymuyorlar çünkü bir iki kez orgasm olduktan sonra daha fazla olmalari güç. Ama kadinlar sanirim nerdeyse sinirsizca orgasm olabilirler ve tam anlamiyla bosalamadiklarindan sürekli ihtiyac hissederler helede gercekten seks yapmazlarsa..
En doğru açıklama gerçek bu işte.
En az seks yapan hangisiyse o daha çok yapar. Cinsiyetin önemi yok. 😄
fenomene yakışır bir cevap :D
Aslında kadın ama kadın saklar söylemez. Erkek söylediği saklamadığı için hep erkek en çok ister diye bir algı oluştu. 😀
Erkekler bence daha fazla yapıyordur. Şahit olmadım bilemicem 😅
Bence hic sevgilisi olmayan ve iliskiye girmemis kisiler yapar masturbasyonu, sevgilisi/esi olan yapma ihtiyaci pek duymaz
her iki cinste bunu yapabilir kadinlarin ulkemizde toplumsal baskiyi daha cok hissetmesi onlarin daha fazla masturbasyona ihtiyac duymasina sebep oluyodur ve bu sebeple "kadinlar" cevabini vermek pek yanlis olmayacaltir.
Erkekler eli şeyinde geziyor kızlar iki günde bir oralarının olduğunu hatırlıyorlar
Erkekler bence. Bunun belgeselleri ve filmleri bile var.
İkisinde eşit duyar kızlar da yapıyor bakmayın erkeğin adı çıkmış bilen 10 kişiden 8 i yapıyor ama ne kadar aralıklarla bilmiyorum.
ergenlikte günde 10 kez yapardım ya ne abazaymışım :D
Abim nasil becerdin gunde 10 kereyi vucudundaki tum vitaminleri sperm uretmeye gitmistir :)
Mesela bende yaz dönemlerinde çok aşırı istek olur. Cinsiyet fark ettiğini düşünmüyorum.
Erkekler canımız sıkıldıkça attiriveriyoz
Günde 6 kere yaptığımı bilirim 🙄
o kizlarre kesinnn yapiyodurrr iyyt pislerr ellleriii hepsi seyine gidiyoooo
erkeklerdeee dahaaa cokkk sevdigi kizlari hayal ederekkk yapiyorreeee
kizlarrr gordugu hatta bu sitedeki hoslandiklari erkekleri bile dusunuppp yapabilirlerrrr
sonucta dusunmekkk bedavaaa
😂😂😂😂😂😂
yapiyolardir herLde cokkk
gunde azgin kizlar 10 15 oluyo bir defa yapip 4 saat uzatanlard var
kizlar yapiyolar ben yapmiyom😂
azginlikkk belaaa cok duydum kizlardann buradaaa
hattta yapanlarrr gecw herkez uyurkennn ciglikk atmamak icin kendini zor tutuyomus😂
Erkekler bnce ama kadınlar üst üste daha çok yapıyodur
@Hakan900 sen sor diye
@Hakan900 uf yuru gıt by
Kadın duygularıyla birlikte yoğun yaşar, erkek sadece enerjisini atar. Bu yüzden erkekler daha sık yapar. İstisnalar hariç
Ben günde 1-2 kez yaparım
Maşallah
@Ponçikmiyiz ne kadar da tatlusun senn ☺️
Kadın bence bitmek bilmiyor gibi biri var bana diyor durmadan hergun mast yapıyor. 😁
Kadını erkeği yok kişiye göre değişir
Mesela sen 😀
Ben burdaki kizlari gordukten sonra fikrim degisti erkekler bu kadar duskum degildir diyendusunuyorum
Çok basit kim daha çok kendiyle baş başa kalıyorsa o yapar.
Bence kişiyle alakalı dönem dönem çok azgın olan biri diğer cinsten fazla yapabilir
Kızlar gizli halleder erkekler açık bu yüzden erkekler çok yaptigi görülse de kadınlar çok yapar
Ben hafta da 2 3 kere mast degilde gercegini yapiyom
Bende bunu merak ediyordum... bizler daha çok yapıyoruz sanki
Kızlar diyorum onlar belli etmiyor djdj
Bayanlar daha çok mast yapar heleki bekârlar.
Bence kadınlar doymsyinca yapıyorlar
Haklısın kız sana katılıyorum... 😊
Bence erkekler daha fazla yapıyor
Bence erkekler daha azgın
Genel olarak kadınlar gıbi duruyor...
Bence eşittir. Hatta bayanlar 1 tık öndedir
Biz erkekler daha fazla istek duyarız
erkekler, ben hic yapmam gerek de duymuyorum
Bence kadın
Bekar erkekler, evli kadınlar.
Tabikide erkekler 😒
Erkeklerden çok daha fazla yapan bayanlarda var ama