Erkekler fuckbuddy olarak gördüğü bir kızın elini tutar mı ya da elini öper mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Tabi ki tutmaz,
Hatta ortalıkta pek görünmekte istemez.
Sadece cinsellik için bir ayara gelinir,
Hatta eşlerinin birinin evinde ise, yatıya da kalınmaz.
.04 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk dışarda görüşmek istiyo eve de gitmemi istiyo yolda elele tutuştuk elimi öptü sevişmek de istiyo ama sevgili olmak istemiyo. Biz bu durumda ne oluyoruz?
- +1 yıl
.
Çocuk ne istediğini bile bilmiyor.
Bu durumda senin ne istediğin değil, olayı nasıl gördüğün önem kazanıyor.
Çocuk kararsız.
Sevgi falan olmaz,
Bir araya gelirsiniz, işinizi yaparsınız her kes kendi yoluna.
.
Soran+1 yılYa ben bu cocugu takmıyodum simdi o beni takmıyo ben yazıyorum doğru düzgün mesaj atmıyo sizce amacı ne?
- +1 yıl
.
Amacı belli, sadece cinsellik,
Ancak erkekler zaman zaman gerçekten ne istediklerini ne hissettiklerini bilemezler.
Kendilerinin de anlam veremedi davranışlar da bulunurlar.
Zaman zaman git geller yaşarlar.
Size ne istediğini açık ve net olarak ifade etmedikçe önemsemeyin.
Bunun dışındaki durumlarda sizde kendi duygularınıza yenik düşmüş olursunuz.
Ve sonuçta siz zararlı çıkarsınız.
.
En İyi Cevaplar
Bizde o kavramı daha anlayamamis bir dünya adam var. Sadece kendisi ile yatmasıni isteyen falan. Fuckbuddy siyle evlenen adam var ya böyle salakça sey olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOdunsu Androidmi o erkek. İnsan değilmi? Ayımsı mı...
12 Yorumla- +1 yıl
Hayat android gibi desene
- +1 yıl
Yeni terim icad etti 😀
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
48Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılTutar, öper sorun değil her ne kadar fuckbudy de olsa biraz romantizm olmalı hele kendine yakıştırıyorsa herkesin içinde de yapar.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk dışarda görüşmek istiyo eve de gitmemi istiyo yolda elele tutuştuk elimi öptü bir kafede sevişmek de istiyo ama sevgili olmak istemiyo. Biz bu durumda ne oluyoruz?
- +1 yıl
Bilmiyorum sevgili-fuckbudy karışımı iyi de zaten sevgililer sevişiyor genelde de ayrılıyorlar zaten sen boş ver bunları zevk almana bak.
Soran+1 yılSizce ne hissediyo bana karşı?
- +1 yıl
İşi ciddiye bindirip evlenmek istemenden çekiniyordur ve tam emin olamaz çoğu insan acaba benim için uygun mu ciddi ilişki için der kendi kendine. Birde kızlarla ilişki aşamasına gelmek için illa yalan söylemek gerekiyor illa iltifat sıralayacaksın biraz buluşacaksın vs ama senle sadece takılalım biraz gittiği yere kadar sonra ayrışırız desen kızarlar halbuki öteki türlü zaten ayrışıyorlar sadece işi yokuşa sürmüş oluyorlar. Belki ailem böyle kız istemez diyordur bir çok sebebi olabilir ama sen kaptırma kendini takılın işte.
Soran+1 yılYa ben bu cocugu takmıyodum simdi o beni takmıyo ben yazıyorum doğru düzgün mesaj atmıyo sizce amacı ne? Arıyorum bir süre sonra işim var diyip kapatıyo ama dün elimi de tuttu öptü de bilmiyorum
- +1 yıl
Kararsız galiba bir de tam bir kıza açılırsın pişman olursun öyle de olabilir.
Cinsel Yaşam konusunda 856 cevap paylaştı. Fuckbuddy ilişkilerde duygusallığa yer yoktur ancak bu yakınlaşmayı hissetmeyecek birlikte yaşananlardan Ayrı ayrı zevk alacaksın anlamına gelmez. ✔️
06 Yorumla
Soran+1 yılBu çocuk dışarda görüşmek istiyo eve de gitmemi istiyo yolda elele tutuştuk elimi öptü sevişmek de istiyo ama sevgili olmak istemiyo. Biz bu durumda ne oluyoruz?
Soran+1 yılYa ben bu cocugu takmıyodum simdi o beni takmıyo ben yazıyorum doğru düzgün mesaj atmıyo sizce amacı ne? Arıyorum bir süre sonra işim var diyip kapatıyo ama dün elimi de tuttu öptü de bilmiyorum
Soran+1 yılO yatmak istiyo ama aşık değil. Bana bişry hissetmediği halde neden benimle arkadaş olmak istemiyo? Arkadaş kalmak istemediğini söyledi bu neden onu rahatsız ediyo?
+1 yılHerkes kaba erkekten şikayet eder, sen nazik erkekten şikayet ediyorsun
02 Yorumla
- +1 yıl
fuckbuddy oluyor tam olarak
seks yapacak ama aşk olmayacak.
Benim anlamadığım olay neden kızlar Türkiye'de fuckbuddylere aşık olmak peşindeler?
+1 yılevet tutar öper sker f*ck body bır yasam stilidir :)
08 Yorumla
Soran+1 yılBİ çocukla flört ediyoruz ama o sevgili olmak istemiyo sadece takılmak istiyo. Ama dün buluştugumuzda ikinci kez, bişey hissettiğimi söyledim o da hissettiğini ima etti ama ne olduğunu bilmiyorum aşk değil dedi. Sonra elimi tuttu iki eliyle, otururken çok tatlı bakıyorsun Şu an bana diyip elimi öptü sizce ne anlama geliyo bunlar?
- +1 yıl
bende f*ck body ılıskısı yasadım ıster ıstemez bır yakınlık oluyor ilerleyen zamanlarda burda önemli olan ıkı tarafta boşsa sorun yok yakınlaşmadan ama taraflar doluysa sorun oluyor ve bır taraf vazgeçmek zorunda kalıyor şahsen ben tehlikeye donmeye başlayınca bıtırmıstım.
Soran+1 yılNeden sevgili olmak istemiyodun peki? Sonuçta sevişmeyi sevdiğin biri cinsel cekim duyuyorsun aşk bundan besleniyor. O bana dedi ki sevgili olmak istemiyorum çünkü sürekli bişeyler yapmak ya da onun için para harcamak istemiyorum vs
- +1 yıl
bende durum farklıydı kızın sevgilisi vardı burdan tanışmıştık sadece cinsel amaçlı görüşecektik öyle başladık sonra yakınlaşmalar olunca his anlamında onda önce başladı ben geri çektim kendimi yanlız bizim f*ck body süreci bittikten sonra beli süre görüşmedik sonra sevgilisinden ayrılmış baya açılmış gruba kadar götürmüş işi sonra normal arkadaş olarak konuştuk çünkü bu seferde ben yapalım dedim o istemedi beni arada hala konuşuyoruz nadirde olsa
Soran+1 yılYa ben bu cocugu takmıyodum simdi o beni takmıyo ben yazıyorum doğru düzgün mesaj atmıyo sizce amacı ne?
- +1 yıl
kaçan kovalanır boşver bir sürü insan var yenısını bulursun mesela ben yaz bana el elden ustundur :)
Soran+1 yılO yatmak istiyo ama aşık değil. Bana bişry hissetmediği halde neden benimle arkadaş olmak istemiyo? Arkadaş kalmak istemediğini söyledi bu neden onu rahatsız ediyo?
- +1 yıl
belkıde oyle kalamayacagını dusunuyordur bence ustune cok dusunme özelden yazarsan sana asıl mantıgını anlatabılırım ıstersen
+1 yılHiç buddy olmadı. Olanlarda çok ekstrem olmak kaydıyla bana yalan veya sahte geliyor. Belki ciğer kedi misali benim ki ama. Sizde nasıl başladı nasıl karar verdiniz buddy olmaya? Bunu konuşabilirmiyiz
00 Yorumla
+1 yılSevişme ve seks niyetindeyse evet ama duygusal olarak yapmaz yani pek cogu
06 Yorumla
SoranBİ çocukla flört ediyoruz ama o sevgili olmak istemiyo sadece takılmak istiyo. Ama dün buluştugumuzda ikinci kez, bişey hissettiğimi söyledim o da hissettiğini ima etti ama ne olduğunu bilmiyorum aşk değil dedi. Sonra elimi tuttu iki eliyle, otururken çok tatlı bakıyorsun Şu an bana diyip elimi öptü sizce ne anlama geliyo bunlar?
- +1 yıl
Ya kardeşim sana şöyle diyim inan ben o türlü insan gördüm ki sana sag gösterip sol vurur. Bunu o flordun için demiyorum genel olarak konuşuyorum. Ama sana şunu sormak istiyorum cinsel ihtiyacını karşıla bu beni ilgilendirmez ama kendini neden millete kullandirtiyosun yani bul adam gii birini onunla yap en azından millete kullandırma kendini senin için diyorum yani
Soran+1 yılKanka ama şu var ben de istiyorum yani sadece o değil ki. O nasıl beni kullanmış oluyo ben de zevk alıyosam?
- +1 yıl
Bak kardeşim ne diyorum sana zevk al ben ona karışamam zaten ama erkeklerin gözündeki imajını kaybedersin tek imajın erkeklerin istekli hallerinde ihtiyaçlarını gideren bir araç olarak görürler sadece anladın mi? Dikkat et lutfen
Soran+1 yılPeki ben de şunu anlamıyorum bir erkek cinsel çekim duyduğu bir kadınla neden sevgili olmak istemez? Sonucta aşk Tutku’dan besleniyo nasıl oluyo bu iş?
- +1 yıl
Söylediğim erkekler genel olarak sevdiği kızla seksi konularını evlendikten sonra yaşamak ister ha öpüşme vs yapılabildiği belki ama seksi evlendikten sonra yaşamak ister erkekler sevdiği kişiyle. He senin sorunla birlestiriyorum şimdi sen onun cinsel ihtiyaçlarını gideriyosan zaten seni napsınki ikincisi bu erkeklerin altına yatan la ben niye evlenirim der erkek anladın mi kardeşim bu yuzdne
Fuckbuddy de olsa arada bir bağ var ben tutarım desemde herkes aynı değil
00 Yorumla
+1 yılsevişirken evet. duygusal olabilirsin o an. ama sonrası zor.
08 Yorumla
Soran+1 yılBİ çocukla flört ediyoruz ama o sevgili olmak istemiyo sadece takılmak istiyo. Ama dün buluştugumuzda ikinci kez, bişey hissettiğimi söyledim o da hissettiğini ima etti ama ne olduğunu bilmiyorum aşk değil dedi. Sonra elimi tuttu iki eliyle, otururken çok tatlı bakıyorsun Şu an bana diyip elimi öptü sizce ne anlama geliyo bunlar?
- +1 yıl
başlangıç aşamasında kadını hazırlama. güvenini kazanma. neticede yaprağı sokacak vajinanın sahibine iyi davranmak lazım.
Soran+1 yılPeki ben de şunu anlamıyorum bir erkek cinsel çekim duyduğu bir kadınla neden sevgili olmak istemez? Sonucta aşk Tutku’dan besleniyo nasıl oluyo bu iş?
- +1 yıl
erkek içgüdüsel olarak bir kadına aşık olmadan sevişebilir. yani kadına göre daha hayvani.
- +1 yıl
4S kuralı
- +1 yıl
4S kuralı dedim ya
Fuckbudy ne ahlaksiz birsey ya. seks ya duygu olacak ya eşin olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu anlamış değilim f*ck bady sadece karşısındakini mutlu etmek içinmi var kendide mutlu oluyormu duygu yok heyecan yoksa çok ruhsuzca
00 Yorumla bir yerden başlamak lazım elbette
he bide şuvar
erkekler mikeceğine iyi bakar00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılDiyelim ki tutar ne değişecek sana mı aşık olduğunu sancan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılhissettiği duygulara göre değişebilir
04 Yorumla
- +1 yıl
sevgililik sıfatının tüm büyüyü bozacağı inancındadır. -ki çoğu zaman da böyle olur- o yüzden adı konulmadan bu duyguları ve tutkuyu yaşamak istiyordur sadece
Soran+1 yılPeki bana karşı ne hissediyo sizce?
- +1 yıl
bunu ona sorsan? :)
kibar fuckbudyy yapmışsın
değerini bil02 Yorumla
Soran+1 yılBişey hissediyo mu sence? Ya da kendime nasıl aşık edebilirim
+1 yılOlabilir, neden olmasın.
01 Yorumla
SoranBİ çocukla flört ediyoruz ama o sevgili olmak istemiyo sadece takılmak istiyo. Ama dün buluştugumuzda ikinci kez, bişey hissettiğimi söyledim o da hissettiğini ima etti ama ne olduğunu bilmiyorum aşk değil dedi. Sonra elimi tuttu iki eliyle, otururken çok tatlı bakıyorsun Şu an bana diyip elimi öptü sizce ne anlama geliyo bunlar?
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen yapmıyorum. Sonra beklentiye giriyor kadınlar.
08 Yorumla
- +1 yıl
Ne istediğini o da bilmiyor. Hem sevgili gibi takılayım, hem s. keyim, ama adını koymayayım kafasında.
Soran+1 yılPeki bana karşı ne hissediyo sizce?
- +1 yıl
Duygusal olarak bir açlığı var gibi. Ama aynı zamanda s. kmek istiyor. Karışık bir durum.
- +1 yıl
Yanındayken duygularına hakim olamıyor. Uzaklaşınca umursamaz oluyor.
- +1 yıl
Bağlanacağından korkuyor
Evet ama ciddi düşünmez. Sever ama aşık olamaz.
00 YorumlaSenin boyle bir arkadasinmi var
06 Yorumla
Soran+1 yılO Ne demek
+1 yılElini değil arka deliğini bile öper :)
02 Yorumla
- +1 yıl
Lazım olduğunda yanımda ol, dışarda yiyip içelim, evde skıselim, ben işimi göreyim sonra sen yoluna ben yoluma bir dahaki görüşmeye kadar mantığında bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini bilmem ama şeyini kesin öper
24 Yorumla- +1 yıl
hggfhfdgjhfd
- +1 yıl
:) belki öpmez ne biliyosun
- +1 yıl
Heryerini tutar yani
- +1 yıl
Yani
bir gün olursa fuckuddy m bakarız duruma :D
00 Yorumla
+1 yılElini birak dudagini opmem fukar brakirm
02 Yorumla
SoranBu çocuk dışarda görüşmek istiyo eve de gitmemi istiyo yolda elele tutuştuk elimi öptü sevişmek de istiyo ama sevgili olmak istemiyo. Biz bu durumda ne oluyoruz?
- +1 yıl
Yaticak senle brakicak siz birsey degilsiniz kullan at yapcak
evet keske bulsa fuckbaddy
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFuckbuddymisiniz onunla
01 Yorumla
Evet pozısyon değiştirmek için
00 Yorumlatutar neden tutmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta bir yerden başlamak lazım :D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılf*ck buddy yapacak seni işte
Cevap sahibi+1 yılCinselliği ön planda tutuyor çünkü aşk adamın umrunda değil
Cevap sahibi+1 yılSonuç ne olursa olsun flört ve cinsellik. Uzun vadede bir şey bekleme ya da sana aşık olunmasını.
+1 yılBir bilsen meler yapar :)
01 Yorumla
+1 yılNeler yapıyorum bir bilsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir çokhoşuna gidiyorsa niye olmasın
00 Yorumla Neler yaptım bi bilsen
00 Yorumla
+1 yılEevt operde elinide tutar şeyde eder 😍😍
00 Yorumla
+1 yılBırak fakı fuku arkadaş ının bile elini tutuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAradaki iletişime ictenlige bağlı
00 Yorumlahiç belli olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFackbody e bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerşeyi yapar romantiklik adına sırf bırakma diye
00 Yorumla
+1 yılelinimi öptü?
04 Yorumla
- +1 yıl
yol yapıyor uygun bir zaman ve fırsat bulunca daha ileriye taşıyacak... kapın açıkmı?
Soran+1 yılSence onu kendime nasıl aşık edebilirim?
- +1 yıl
takip atsana
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu pamuklara sarmalar sarar
00 Yorumlaben yapardım
00 Yorumlatutmam
08 Yorumla
Soran+1 yılHahaha peki ne hissediyo sizce?:)
Soran+1 yılBu ne işe yarar ki?
evet
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki. Benimle seks yapmak eğlenmek istiyo ama sevgili olmak istemiyo
+1 yılDeneyip gorelim gel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Olabilir şeyler.
00 YorumlaNden olmasın güzelse
00 YorumlaEvet yapar
00 YorumlaSn in isteğin ne
00 Yorumlatutarda öperde
00 Yorumla
Devamını Gör(34)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler fuckbuddy olarak gördüğü bir kızın elini tutar mı ya da elini öper mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler